task manager شما بخاطر و توسط ویروس غیرفعال شده. برای این کار فایل زیر رو دانلود و یکبار اجراش کنید.نقل قول:
فعال کردن Task Manager در ویندوز XP
[HTML]http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/TaskManager_Reset.reg[/HTML]
Printable View
task manager شما بخاطر و توسط ویروس غیرفعال شده. برای این کار فایل زیر رو دانلود و یکبار اجراش کنید.نقل قول:
فعال کردن Task Manager در ویندوز XP
[HTML]http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/TaskManager_Reset.reg[/HTML]
سلام
یه سوال دارم.اگه مربوط به اینجا نیست بگید...
من یه سیستم قدیمی تر دارم که بعد یه مدت(2-3 ماه) اومدم روشنش کنم دیدم بعد اونجایی که عکس ویندوز XP میاد زیرش اون بار پر میشه صفحه آبی میشه و سیستم ریستارت...
از اون صفحه های آبی ارور رم نیست.مث محیط داس هست و خیلی سریع در حد نیم ثانیه میاد و میره!!!
چکار کنم؟
میتونم هاردش رو به سیستم دگه ای وصل کنم و روش ویندوز نصب کنم و بعد بذارم رو اون سیستم؟
چون درایو CD هم مشکل داره! خرابش کردم!!!
با سلام
اون صفحه معروف به صفحه مرگ و اینطور چیزا هست
دلایل زیادی هم هست که باعث بروز این مشکل میشه
مثه: ویروس
مشکل هارد
مشکل های سخت افزاری مثه رم
یکی از سخت افزارهای جدید که نصب کرده باشید مثه کارت گرافیک کارت TV و ....
موفق باشید.
به احتمال خیلی زیا مشکل ازویندوز شما قبل ازورود به ویندوزکلید F8 فشاربدین بعد ش ازبین گزینه هایی که ظاهرمیشه گزینه Last Good Know انتخاب کنید ببینید وارد میشه دیدین کارتون راه نیفتاداگرفلش دارین که یک بوت فلش ویندوزدرست کنید ازطریق اون ویندوزخودتون اول repair دیدین بازم مورد داره باید چنج بشه دررابطه با سئوالتونم که گفته بودین هارد روی یک سیستم دیگه بزارم نصب کنم ویندوزنه نمیشه باید کلیه قطعات اون سیستمی که هارد روش سوارمیکنیدبا یکی سیستم شما ست باشه:20:نقل قول:
سلام. سیستم عامل کامپیوتر من7. حجم درایو ویندوز پرشده.چجوری میتونم از حجم درایوادیگه بردارم به درایو ویندوز اضافه کنم؟ بدون نصب نرم افزار.خود ویندوز این امکانو داره؟
نه، با خود ویندوز نمیتونید؛ از Partion Magic استفاده کنید.نقل قول:
سلام دوستان
من به یه مشکل اساسی برخوردم که کسی نتونست کمکم کنه . ممنون میشم راهنمایی کنید .
کیبرد قبلی من فیشش از این قدیمی ها بود (سوزنی) بعد از خراب شدن کیبرد جدیدی که گرفتم فیشش یو اس بی هست ولی بعد از وصل کردن سیستمم نمیشناستش !!
چندین بار ریست کردم ، خاموش روشن کردم بازم نشناختش!!
دوستمم این مشکلو با موسش داشت بالاجبار ویندوز عوض کرد !
یعنی راه حلی نداره کیبرد یو اس بی رو به سیستم بدون تعویض ویندوز بشناسونم ؟؟!
ممنون از راهنماییتون.
نقل قول:
شمادرستاپ سیستم خودتون باید به دنبال گزینه ای به اسم usb legasy بگردین اونو enable کنید:20:
به Device Manager برو سپس کیبوردراUnistiall کن ویک باررایانه رارااندازی مجدد کننقل قول:
سلام.
این هم عقیده من هست :
برید به ستاپ تو قسمت Integrated Peripherals دنبال گزینه ای با عنوان Enable USB Keyboard بگردید و اونو فعال نمائید. اگر در Integrated Peripherals نبود جاهای دیگر ستاپ را بگردید.