الان خوبه و دارم حسابی تحریمها رو دور میزنم :31:نقل قول:
Printable View
الان خوبه و دارم حسابی تحریمها رو دور میزنم :31:نقل قول:
شما از کجا میگیری؟ فک کنم من و شما از یکی داریم وی پی ان میگیریم:31: ایمیل زدم بد و بیراه یارو گفت شماره حساب بده پولتو بگیر:46:نقل قول:
---------- Post added at 04:58 AM ---------- Previous post was at 04:57 AM ----------
قدیما یادمه 1 تا 7 بودانقل قول:
دیشب ساعت 5 صبح اینترنت قطع شده بود نمیدونم چرا؟
سلام.از دوستان عزیز خواهش میکنم به تاپیک زیر برید و در انتخاب مناسب ترین اینترنت شبانه تاپیک رو یاری کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=493044
قوانین:
1.فقط افرادی که از سرویسهای محدود استفاده میکنند پست دهند
2.سرویسهای خود رابه صورت زیر معرفی کنید:
نام شرکت ارایه دهنده اینترنت شهر و نوع سرویس انتخابی(مثلا 2 گیگ 512)
سرعت روزانه
سرعت شبانه
مدت زمان شبانه رایگان(مثلا 5 ساعت)
با تشکر
دیشب خوب بود البته نصبت به چند شب قبل
1.2 گیگ گرفتم 512 اکو
از 1 تا ساعت 3 سرعت کم اما از 3 تا 8 سرعت خوب بود.
وی پ ان هم مشکلی نداره
دانلود رایگان شبانه برای اشتراک 2 مگ تا اخر تابستان تمدید شد
از چند روز دیگه هم یک طرح 3+3 گیگ رایگان شروع میشه بهترین فرصت واسه کسایی که میخوان اشتراک 3 ماهه بگیرن
بچه ها الان سرعت دانلود 128 آرت چقدره؟
128 اکو چند روزی میشه داون استریمشو از 512 آوردن روی 160
ELDORAMO عزیز ممنون از راهنمائیت من رفتم سرویسمو کردم 2 مگ با دانلود شبانه خیلی اذیتم کردن گفتن خطتت نویز داره نمیشه آخرم یه نامه نوشتن گفتن امضا کن اگه قطع شد همه مسئولیت با خودته و تا ماه آینده نمیتونی دوباره بیای سرویسو تغییر بدی منم گفتم بهشون فوق فوقش چیه؟آخرش اینه که میرم پارس آنلاین این 24 تومنم برای خودتون فکر میکنم به مستضعف کمک کردم خلاصه دادن بهم اومدم خونه دیشب دانلود کردم سرعتم از 110 بیشتر نمیشه 1.5 گیگ دان کردم بازم راضیم چی بگم والا از دست اینا میگفت منطقتون مشکل مخابراتی داره گفتم یه کافی نت 800 متری خونه ماست از شما 2 مگ گرفته سرعتش 200-230 هست چطور اون مشکل نداره؟
خلاصه این وضعیت ما.خدایا یعنی میشه ما هم سرعت اینترنتی مثل اون که تو فیلما میبینیم داشته باشیم؟
امیدوارم اون روز برسه اینترنت آزاد و با سرعت واسه همه ایران
ما که هنوز حدود 18 تا 20 هستیم در روز شبا هم میشیم زیر 16 :دی آرت1
شیطونه میگه بریم پارس !!
دوستان عزیز یه لطفی بکنین اینقدر این قضیه چیز پی ان رو اینجا نگید
اگه میخواین راجبش حرف بزنید تو پیام خصوصی یا جاییه دیگه بگید اینقدر هی میگید الکی ذوق میکنید آخر اونا میفهمن راهشو میبندن
بعد همگیمون باید سماق بمکیم
جان من دیگه اینجا راجبش حرف نزنید من خودم با نماینده های شاتل تو رشت حرف زده بودم قبلا راجب p30world گفته بودن اینجا میان نظرات رو چک میکنن پس اگه نمی خواین ضرر کنین تمومش کنید بحث در موردشو
ممنون
من از شاتل 128 میگرفتم ، یک ماه اول برای گول زدن سرعتمون رو حسابی بالا برده بودن و من با idm تا سرعت 80 تا صبح و شب دانلود داشتم ، از ماه دوم سرعتم اومد بین 15 تا 18 هر چی زنگ زدم و اعتراض کردم گفتن استاندارد 128 همینه و اون یک ماه برای تشویق و این جور چیزا بوده ، هر کاری کردم نتونستم این حرکت زشتشون رو بپذیرم حتی اون روزی که نمایندشون اومد خونمون برای راه اندازی گفت معمولا شاتل 128 تارو تا 256 و 256 را تا 512 باز میزاره اما همش دروغ بود و معمولا همیشه که پیش فاکتور میفرستادن تا 4000 تومن بیشتر از قرارداد میکشدن روش ، نتونستم تحمل کنم سر 4 ماه قراردادمو فسخ کردم .
اینجا فقط بحث از شاتله
سایر شرکت ها چطور؟ اونا یهو سرعت رو کم نمی کنن؟ اخه جالب اینه توی هر شهر و هر منطقه کیفیت فرق میکنه اصلا حساب و کتاب نداره
منکه روزی هزار بار خدام رو شکر میکنم این مشکلات شما دامنگیر ما نشده وگرنه اینجا حتی صبانت هم نیست که بشه بهش پناه برد!
رابطه ما با شاتل یه جور رابطه انگلیه! که ما میزبانیم شاتل هم انگل! یهو میبینی میزنه دخل همه رو میاره!
از همه مهم تر ساعت شروع دانلود سایر شرکت هاست که بعضی ها از 2 یا 3 شروع میشه این عملا یعنی شما نمی تونی دانلود کنی صبح که بیدار میشی میبینی نصف لینک ها مسدود شده یا قطع شده تایمش هم خیلی کمه الان 7 ساعت دانلود رایگان اونم با سرعت 230-250 واقعا عالیه
اینجا یه شرکتی هست اشتراک 3 مگ هم میده! اما فقط به ادارات!
نه شاتل تو کل ایران غیر قابل تحمله:دی
دو سال مشترکش بودم چون نیاز شدید به اینترنت داشتم نمیتونستم قطعش کنم
خوشبختانه چند روز پیش سرم خلوت شد و قطعش کردم
سرعتش خیلی پایینه
و این که دروغم میگن ماه اول برا ذوغ کردن مشتری سرعت بالا میبندن بعد میارن رو استاندارد
یعنی شما 512بیت داری
512/8=64
شما از 64بالاتر رو به ندرت میبینی
سرعت دانلود Art 3 و Art 4 چنده حدودا؟؟؟؟؟
من نمی دونم چرا همه از شاتل بد می گن بعد هر سال هم رتبه اول رو میاره
خب الان همه دارن میرن پارس انلاین انجا هم وقتی تعداد یوزر بره بالا معلوم هست که گند می زنه :31:
یوزر های شاتل تو ا کل منطقه 1 ملیون 600 هزار نفر هست و هر روز هم به سرعت میره بالا باید قبول کرد که هر شرکتی نقص و عیب داره یه سری به فروم های شرکتهای دیگه بزنید ببینید یوزرهاش دارن گله می کنن
یه روز خوب میاد اینوو می دونم:27:
شما در دفاعتان از شاتل در حقیقت نقص آنرا گفتید شاتل بدون توجه به تواناش و بیتوجه به کیفیت خدماتاش فقط به فکر بالا بردن مشتریاناش استنقل قول:
پشتیبانی شاتل هم قسمت سرکاری و ماستمالی کردن مشکلات این شرکت است
دوستان مگه پارس برتریش تو چیه? آخه تاپیک اونم همه بد میگن که !من بین این دوتا موندم کسیم که سوال چند صفحه قبلمو ج نداد (تهران مرکز دستغیب)
درستهنقل قول:
دوستان مگه پارس برتریش تو چیه? آخه تاپیک اونم همه بد میگن که !من بین این دوتا موندم کسیم که سوال چند صفحه قبلمو ج نداد (تهران مرکز دستغیب)
تغییر اشتراک دادن به این سادگی هم نیست
بهتره در مقابل مشکلات شاتل مزایای شرکتی که می خواید از اون اشتراک بگیرید رو هم ذکر کنید
در کل کسی می تونه بگه بهترین شرکت واسه دانلود چیه؟
مخابرات;);)نقل قول:
پارس آنلاین دارم روزا با 180 دانلود میکنم
سرعت 128 گرفتم
ولی شبا واسه ترافیک رایگان سرعت افتضاحه
میشه 10 :18:
تازه اینا ترافیک دزد هم هستن
قبلا هم شاتل بودم دیگه حوصله هیچ کدومشون رو ندارم :19:
:18::18::18: من دفااااااع از شاتل غلط بکنم از این شرکت ها بخوام دفاع کنم من فقط دارم میگم که همشون افتضاح هستن فقط شاتل بخاطر بالا بودن یوزر هاش یکم افتضاح هست حالا شما فک کنین که این ادم ها بخوان برن تو یه نت دیگه مثل صبا نت یا پارس انلاین میترکه اون نت :31:نقل قول:
فرق شاتل با پارس توی اینه کهنقل قول:
مشترکای پارس با سرویس هایه 128 و 512 میخوان سرویسی معادل 2 مگ داشته باشن نباشه صداشون در میاد
ولی من که تو شاتل 2 مگ دارم شبانم محدوده و تویه 7 ساعت بیشتر از 1.2 گیگ نمیتونم دانلود کنم ! ( به قول خودشون share :16: )
متاسفانه صبا منطقه ما نمیده و پینگ پارس ام برایه بازی تو منطقه ما خوب نیست در غیر این صورت 1 ثانیه هم نمیموندم
هرچند که الانم تو فکر کوچ به پارسم !!
شاتل شبا سرعتش به 10 میرسه(برای همه اینجوری هست)؟
بعد 10 روز که هی نت قطع و وصل میشه زنگشون زدم , میگه راسشو بگم؟ میگم بگو , میگه خطت فیبر نوری هست , ما ساپورتش نمیکنیم قطع وصل میشه این چند ماه :| کاریشم نمیتونیم بکنیم :| منم گفتم باش خوش باشی بای ......
چه کار کنم به نظرتون؟ یه خورده نویز خطمم بالاست , مدل مودم ZyXEL , بعد هیچی سر خط هم نیست , مخصوص نت گرفتم این خط رو
نه از همه اینطور نیست،اکثرا شبا سرعتشون روی 3-4 هست. مثل خود من! البته تا ساعت 3. شما که 10هستی باید خدا رو شکر کنی!:31:نقل قول:
[/B][/B]خوب اگر وافعا فیبر نوری باشه که هیچ کاریش نمیشه کرد، شاید راست گفته طرف!نقل قول:
من قبلا پارس انلاین بودم ازون موقع یک مودم tp-link دستم مونده زنگ زدم به شاتل ازشون پرسیدم ساپرت میکنن گفتن بهتون اگه مودم از خودمون نگرفته باشی پشتیبانی نمیدیم!!!!
حالا اکه من DC شدم یا سرعتم کم شد باید به کی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!:13:
پس این 3 گیگ بخــر 6 گیگ ببــر کی شروع می شود؟؟:31:
بهشون همون اولش گفتم , در اومد گفت که بله ما تجهیزاتش رو داریم نگران نباشید و این چیزا , حالا یه سری خطای منطقه مثل اینکه فیبر نوری نیست , از اونا اگه گیرم بیاد خوبهنقل قول:
همین الان SMSاش اومد طرح عید تا عیدنقل قول:
خودم دارم جواب خودم را می دهم :31:
منم خریدم :31:نقل قول:
دوستان من الان سرویس آرت 1 دارم و میخوام به اکو 512 تغییر سرویس بدم.به نظرتون کار درستیه؟؟
دوستان شما که مدمتون غیر زایکسله با پشتیبانی مشکلی دارین ؟؟؟؟؟؟:11:نقل قول:
دوستان قضیه عید تا عید چیه؟ الان اس ام اس اومدنقل قول:
من تازه از شاتل سرویس گرفتم ممنونم میشم جوابمو در مورد دانلود شبانه شاتل بگین
میخوام بدونم دانلود شبانش از ساعت چند شروع میشه؟
آیا مثل صبانت برای استفاده از دانلود شبانه باید یوزرنیم و پسورد دیگه ای بزنم تا وصل بشم؟
آیا هر ساعت یکبار دیسکانت میشه؟
از 1 تا 8 صبح...نقل قول:
نه
نه
اسما از ساعت 1 تا 8 و لی تا 3 سرعت صفرهنقل قول:
من تازه از شاتل سرویس گرفتم ممنونم میشم جوابمو در مورد دانلود شبانه شاتل بگین
میخوام بدونم دانلود شبانش از ساعت چند شروع میشه؟
آیا مثل صبانت برای استفاده از دانلود شبانه باید یوزرنیم و پسورد دیگه ای بزنم تا وصل بشم؟
آیا هر ساعت یکبار دیسکانت میشه؟
نه با همین یوزر پس خودت
دیسکانکت که نمیشه ولی سرعتش بگیر نگیر داره اگه هم زیاد دانلود کنی محدود میشی.
البته این شرایط شامل حال همه نمیشه علتش رو هم نمی دونم چرانقل قول:
اسما از ساعت 1 تا 8 و لی تا 3 سرعت صفره
نه با همین یوزر پس خودت
دیسکانکت که نمیشه ولی سرعتش بگیر نگیر داره اگه هم زیاد دانلود کنی محدود میشی.
مثلا واسه من مورد اول و دوم وجود نداره
الان اینجا پیام اوران اشتراک 128 میده که سرعتش دانلودش 120 کیلوبایت در هر ثانیه هست اما دانلود رایگانش از ساعت 2 تا 7 صبحه
عملا تو این زمان نمی میشه بیدار موند و نه میشه چیزی گرفت حالا هرقدر هم سرعتش بالا باشه اما با شاتل از 1 تا 8 در صورتی که مثل من نوسان سرعتش و محدودیت سرعت شاملتون نشه تا صبح می ترکونید
من امشب دیگه هیچ چیزی نیست که دانلود کنم! هرچی بوده گرفتم!!! تموم بازیا و تموم اهنگ ها و تموم سریال هایی که دنبالشون بودم رو گرفتم! هرچند پینگش هربار چک می کنم کمتر از 800 نیست
به نظر من نکن این کارو اگه اهل دانلود زیاد هستی اینکارو نکن همون ارت با سرعت کمش ارزش داره ولی تو اکو خیلی مهدودی این نظر منه:20:نقل قول:
نه دوست عزیز من که الان 1سالی هست مودم ASUS G31 دارم مشگلی هم ندارم پشتیبانی هم کارمو تا الن اگه گیر مدمی داشتم رد کرده حتی اون روز اولم که ADSL گرفتم خودم همین مودمو خریدم اوناهم امدم نصب کردن هیچ مشگلی هم نداشتن با مدم من :20:نقل قول:
نامه امروز من به شاتل:
سلام
دو تا عید اومد شاتل یک مگابایت هم هدیه به کاربران اکو نداد یادتون باشه این مساپل در فروم ها مطرح می شه و برای شاتل که اینهمه ادعای اول شدن داره خوب نیست
اون پرموشن خرید سه گیگ چهارده هزار و پانصد و بعد به جاش دادن سه گیگ هم خوب اگه من بیام سه گیگ بخرم که دیگه تا آخر ماه مشکلی ندارم سه گیگ هدیه شاتل رو می خواهم بزارم در کوزه؟
بابا یه خورده از این پشتیبانی و دفتر دستک کم کنید یه کم فکر مشترکا باشید
به جای اینکه پاسخ رو با صد تا ایمیل جواب بدهید یه فکر اساسی بکنید
ولات حضرت علی و مبعث اومد و رفت شاتل یک مگابایت هم به کاربرانش هدیه نداد بعد هم چپ و راست می گه ما پهنای باندمون شده شصت برابر و ... قیمت ها که امسال گرونتر شد پهنای باند هم که از چند سال قبل سه گیگ هست هدیه هم که دو تا عید اومد ندادید خوب دل کاربر به چی خوش باشه آخه پشتیبانی که نمی تونه برای من سحر و جادو کنه که اینهمه پشتیبان و نیرو گذاشتید اونجا سر جمع اگه شما به ما از این پرموشن ها بدهید به درد ما می خوره وگرنه پشتیبانی که برای من سحر و جادو که نمی کنه می کنه؟
نقل قول:
کلاً به دلیل اینکه با اینترفیس مودم های مختلف نمیتونند آشنایی کامل داشته باشن، میگن یه سری مودم های خاص رو باید خرید.
الان تمام منوهای مودم شما رو میشناسند؟
مثلاً اگه مشکل از مودم باشه، میتونن بهتون بگن که دقیقاً به کدوم قسمت کنسول مودم وارد بشید و چک کنید؟