سلام دوست عزیزنقل قول:
منم می خوام این سرویس رو از شهر همدان بگیرم (الان اینترنتم از مخابرات هست)اگه امکان داره یه تست سرعت بذارید ممنونم
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم می خوام این سرویس رو از شهر همدان بگیرم (الان اینترنتم از مخابرات هست)اگه امکان داره یه تست سرعت بذارید ممنونم
این چند تا تست سرعت مال سرویس آ مثل آسیاتکه که 2تای آخری مال پری روزه که هیچ محدودیت سرعتی نداره و خطم تا 6 مگ بازه خودتون قضاوت کنیدنقل قول:
تستا توسط خود ابزار موجود در پنل 1544 انجام شده.
کدپیگیری نام سرویس تاریخ ثبت IP سرویس دهنده تاخیر (Ping) اعوجاج(Jitter) کیفیت دانلود کیفیت آپلود سرعت دانلود سرعت آپلود سرعت سرویس ظرفیت خط 57504 سرويس اينترنت پرسرعت آ مثل آسياتکـ( 60گيگ يکـساله 2تا 8 صبح 80% رايگان) 1395/04/10 89.235.94.6 89 89.67 0 0 115 199 2048 0 58807 سرويس اينترنت پرسرعت آ مثل آسياتکـ( 60گيگ يکـساله 2تا 8 صبح 80% رايگان) 1395/04/18 217.24.144.127 73 73 0 0 387 183 2048 0 58808 سرويس اينترنت پرسرعت آ مثل آسياتکـ( 60گيگ يکـساله 2تا 8 صبح 80% رايگان) 1395/04/18 217.24.144.127 17 17.33 0 0 1259 197 2048 0 64637 سرويس اينترنت پرسرعت آ مثل آسياتکـ( 60گيگ يکـساله 2تا 8 صبح 80% رايگان) 1395/06/04 5.250.125.86 انتقال داده های آسیاتک 29 29.33 0 0 407 198 2048 0 80658 سرويس اينترنت پرسرعت آ مثل آسياتکـ( 60گيگ يکـساله 2تا 8 صبح 80% رايگان) 1395/08/26 5.250.28.179 انتقال داده های آسیاتک 30 30.67 0 0 849 193 2048 0 80659 سرويس اينترنت پرسرعت آ مثل آسياتکـ( 60گيگ يکـساله 2تا 8 صبح 80% رايگان) 1395/08/26 5.250.28.179 انتقال داده های آسیاتک 127 127 0 0 264 188 2048 0
اینم یه تست همین الآن که وضعیت خیلی خوبه بهتر از این نمیشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین سرویس موجود را به بهترین قیمت گرفته اید، اگر کارهایی که نیاز به پینگ خیلی پایین دارند انجام ندهید فکر نمیکنم از این سرویس ناراضی باشید، فقط برای اینکه سیستم محاسبه حجم آسیاتک دچار خطا نشود بهتر است مودمتان را یک بار ساعت 16 و یک بار ساعت 20 خاموش و روشن کنید.نقل قول:
تا جاییکه میدانم الان هم همینطور است، احتمالا به خاطر نمایشگاه هزینه رانژه را نگرفته اند.نقل قول:
هنوز وصل نشدهنقل قول:
کسی هست که سرویس صبحانه آسیاتکی داشته باش و 1395 گیگ شبانه اش تموم شده باشه مال من از خرداد تا الان فکر کنم آخراش باشه میترسم گیگ روزانه زیاد بخرم چون نه پشتیبانی میگه چقدر مونده نه تو پنل مشخصه و نه ریز مصرف واضح هست چون بعضی مواقع تایم شبانه رو دو بار حساب میکنه. البته پشتیبانی یکیشون میگفت نامحدوده ولی باز یکی دیگه میگفت حساب میشه کلا یکی از کارکنان آسیاتک میگفت این طرح افسانه ای بود و دیگه مانندش نمیاد .
بزار خیال همه رو راحت کنم چه سرویس صبحانه چه عصرانه هیچکدوم برای ساعات رایگان حجم محاسبه نمیشه اگه میشه نباید سرعتو محدود میکردنقل قول:
به خدا اين اسيا تك ما رو تو باز كردن فيلم هاي اينستا و تلگرام پير كرد !
اقا كساني كه به هواي اين دو تا و پينگ خوب و ... ميخوان بيان اسيا تك نيان كه بدجور پشيمون ميشن !
دوستان dns خاصي نيست وارد كنيم سرعت لود فيلم هاي اينستا بالا تر بره و بدون گير و ور پخش بشه ! به خدا ياد زمان دايالاپ ميافته ادم !
شاتل دهن سرويس اينجا پرت هاش پر شده وگرنه ميرفتم سمت شاتل
من خودم هر وقت با آسیاتک رفتم تلگرام یا اینستا فقط اعصابم خورد شده سریع گوشی رو میزارم کنارنقل قول:
رو ویندوز که همیشه با چیز شکن میرم و رو گوشی هم دم ایرانسل گرم انگار عکسا از مموری گوشی داره لود میشه
کسی از دوستان اینجا عصرانه خریداری نکرده یه تفاوت از تایم عادی و تایم رایگان برامون بذاره ؟
سرعت پیج مخصوصا، و بعد دانلود
اینم از تست سرویس 16مگ
لذت ببرین فقط :n08:
بچه های پینگ اسیاتک با 8.8.8.8 چنده؟تایم اوت ایناهم دارید اصلا یا نه؟بنظرتون کسی معیارش فقط پینگ و تایم اوت ندادن باشه کدومو انتخاب میکنه بین شاتل و اسیاتک؟
نقل قول:
به نظر من اگر اولویتت پینگ خوب یا استریم یا گیم آنلاین هست حتماً شاتل بگیر و سمت آسیاتک نیا!
پینگ آسیاتک با 8.8.8.8
مرکز مخابراتی سلمان فارسی
تست سرعت اینترنت 6 مگ!
سرعت اوایل خوب بود بعد کم شد 2یا3ماهی هست که سرعت سرور داخلی بازه بالای 1 مگ و خارج هم روی800کیلوبایت تقریبا سرعت اسمی 6 مگ حالا محدود هست یانه نمیدونم سرعتش که خوبه الان راضی کننده هست باز بعدا پایین نیاد خوبهنقل قول:
بدی آسیاتک اینه که تو هر مرکز مخابراتی حتی تو یک شهر سرعت متفاوتی داره مثل تخم مرغ شانسی هست که اونم فکر کنم بستگی به تعداد مشترک تو اون مرکز داره کلا کم پهنای باند به مراکز مخابراتی تزریق میکنه یا اگرم بکنه مساوی تزریق نمیکنه مخصوصا برای اینترنت سرور خارج داخلی هم دیگه فکر نکنم سرعتش رو بیاره پایین چون به شبکه داخلی وصل شده و خیلی از دیتاسنترها هم دست خودشه بنابراین تقریبا براش شبکه داخلی مجانی در میاد.
دوست عزیز شما سرویس عصرانه رو استفاده مکنید ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
دوست عزیز شما سرویس عصرانه رو استفاده مکنید ؟نقل قول:
دوستان اسیاتک طرحی چیزی برای گیمرها داره:n36:
دوستان من با اینکه از سرعت سرویسم شدیدا ناراضی ام اما سرعت دانلودم تو تایم رایگان شبانه به طرز عجیبی بالاست!!!نقل قول:
الان 2 شبه هر شب حدود 30 گیگ دانلود دارم!:n04:
کسی هست که سرویسی از آسیاتک یا شرکت های دیگه داره که از شبانه اش راضی باشه؟
حداقل بشه شبی 5 گیگ دانلود کرد!
یا سرویس های جدید آسیاتک رو استفاده کرده باشه؟
سلام خدمت شمانقل قول:
سرویس شهاب ماهیانه 4 گیگ 2 تا 8 صبح رو بگیر راحت از 5 تا 32 گیگ دان کن حداقلش 5 گیگ حداکثر هم 32 گیگ با قیمت 34 تومن + مالیات 9%
نقل قول:
سلام، تشکر از شما
ولی سرویسی که من قبلا داشتم این بود:
اینترنت پرسرعت چابک 120 گیگ در 12ماه 2 تا 8 صبح رایگان
که راضی بودم
ولی توی طرحی که شما گفتید نوشته 2 تا 8 صبح نامحدود
طبق گفته خود آسیاتک که باهاشون تماس گرفتم گفتند محدود می کنیم سرعت رو، نگفت تا چه سرعتی؛
می خواستم ببینم تا چه سرعتی محدود میشه؟
ببینید من الان سرویس یکساله شهاب 300 گیگ رو دارم و هر شب راحت میشه تا 35 گیگ گرفت و قبل از این سرویس من همون 2 تا 8 صبح با 4 گیگ 34 تومن رو داشتم که هر شب با سرعت 500 کیلوبایت تا 11 گیگ دان میکردم و بعضا سرعت تا 1 مگ هم بالا میرفت میشد 25 گیگ راحت دانلود کرد
بله درسته رایگان یعنی کل کشش خط شما سرعت میده حتی در بازه ی رایگان ولی نامحدود لیمیت میکنن کل سرویس های پایین شهاب تا 2 مگ و پایین تر سرعت ها رو لیمیت کردن ولی من با شهاب مذکور تا 500 ریت میداد
در هر صورت یا از دوستان منطقه خودتون جویا بشین یا یه ماه ازمایشی بگیرین
ارادت
آسیاتک سرعت تک کانکشنش خیلی پایینه به خاطر همین زمان استفاده از تلگرام و اینیستاگرام پیر می شی .... یا سایت دیر باز می کنهنقل قول:
ولی زمان دانلود از idm اگر با ۳۲ کانکشن دانلود کنی این مشکل رو نداره
پس مشکل ما از پایین بودن سرعت تک کانکشن هست ...نقل قول:
شبا خیلی تو تلگرام و اینستاگرام کند میشه
ولی صبحا خیلی خوبه سرعت
بنظرتون تماس بگیریم با پشتیبانی میتونن اوکی کنن مشکل رو ؟
خیر چون شبا کاربر زیاد میشه مشکلات اینترنت هم بیشتر میشه پینگ میره بالا پکت لاست میره بالا با کلی تایم اوت شبا وضعیت کلا همینهنقل قول:
تشکر از راهنمایی و پاسختون دوست عزیزنقل قول:
اکثرا تو محدوده ما اینترنت شرکت های دیگه رو دارند
اگرم بخواهم هر ماه 34 تومن بدم بالای یه میلیون میشه برای 1 ماه
فقط یه مقدار هزینه اش زیاده سرویس 300 گیگ، 717 هزار تومن
فکر کنم باید یه بار نامحدود ازشون بگیرم ببینم سرعت تو ساعت 2 تا 8 صبح نامحدود چه جوریه؟
البته اگه یه وقت سرویس این جوری یه مقدار ارزون تر بود خبر بدید
بازم تشکر، ارادتمند
سلام دوباره خدمت شما
بله یه بار امتحانی بگیر ببین با کیفیت خط و .... مشکلی نداره بعد اگر خواستین تهیه کنید اره دقیقا خیلی سخته ادم بیاد با مالیات 780 تومن پول سرویس بده ولی برای فردی که نیاز به نرافیک بالایی برای دانلود داره خوبه مثلا تو های وب بابد 32 تومن برای 50 گیگ بدی که در این سرویس دو روزه میشه گرفت
چشم حتما ارادت
امروز از اون روزاست! همش قطع و وصل میشه
کسی این مشکل افت ناگهانی SNR margin Downstream رو داره؟قشنگ اعصاب نذاشته این نت واسه ما قشنگ یک هفته است تو بعضی تایم های مختلف نت قطع میشه!!:n03: البته درستش اینه که مودم ریست میشه اونم بدلیل افت SNR margin Downstream قشنگ می روم تو تنظیمات می بینم اول 23 هست بعد میاد رو 13 بعد 6 بعد 3 ریست میشه مودم!!اتقافی میفته این ممکنه چند هفته نشه بعد واسه یک هفته شب روز اعصاب نزاره!!!!
منم دقیقا این مشکلو دارم اونقد نویز میره بالا که حتی خط جوابگوی 1 مگ هم نمیشه و نت قطع میشه 2-3 بار به مدت 2-3 روز برام پیش اومده که آخریش همین 2 روز پیش بود مدام نت قطع میشد و پدر مودم در میومد دفعه قبل که کلی مکافات کشیدم ... :n03:نقل قول:
از دیشب کلا نت اسفناک شده سرعت دانلود دیشب برای اولین بار از 100 بالاتر نمیرفت :n28::n41:
تو این مواقع زنگ بزنین پشتیبانی بگین نوسان snr دارم معمولا اگه آقا باشه کارتونو راه میندازه و پورتو ریست میکنه که درست میشه ولی اگه خانم بود به نظرم قطع کنین بهتره :biggrin:نقل قول:
امروز سرویس عصرانه برام فعال شد
خط روی 10 مگابیت ست شده
من تا هفته قبل از شرکت (های وب) اینترنت داشتم که سرعت 16 مگابیت بود وقتی تست میگرفتم 2 مگابیت رو نشون میداد
الان میفهمم که های وب بد ترین isp هست
سلام
سرویس عصرانه منم امروز فعال شد
دان استریم روی 10 مگ بسته شده
سرعت دانلود هم 1.2 مگه
تا بدین لحظه کیفیت رضایت بخش بوده
از شانس بدم خانوم افتاد:n02: بعده کلی دری وری گقتن که با اسپلیتر بدون اون یا ببر از حای که سیم برق رد نمیشه و اخریش که برو مستقیم از ورودی وصل کن و....:n29::n29: گفت با یه مودم دیگه هم تست کنید این مشکل داشتید ارجاع میدیم به مخابرات!!:n29:نقل قول:
حالا فرداش میگم همه چیز رو امتحان کردم بفرستید بره مخابرات تا حل بشه
سرعت هم در تایم 16 تا 20 کم نشده همون سرعته ساعات دیگه اس:n16:
نقل قول:
الان بین تایم 16 تا 20 هست و سرعت برای منم کم نشده
هم پینگ عالیه هم سرعت تک کانکشن
فقط تنها مشکلی که هست اینه که اون مقدار حجمی که از ساعت 16 الی 20 مصرف میشه تو پنل کاربری نمایش داده نمیشه.
اون دوستی که تو این تاپیک بارها اعلام می کرد که تو این ساعت سرعت به شدت محدود میشه به نظر من بهتره اول اطلاعات کسب کنه تا به مردم اطلاعات غلط نده.
ببخشید این سرویس عصرانه که گرفتین شبانه نداره ؟نقل قول:
شبانه ندارهنقل قول:
من همیشه با بسته های نامحدود ایرانسل ساعتی 20 گیگ دانلود میکنم. که خیلی ارزون در میاد
شما هم اگه دانلود زیاد دارید پیشنهاد میکنم همین کارو بکنید
دوست عزیز سرعت آسیاتک همه جا یک طور نیست بستگی به مرکزمخابراتی دارهنقل قول:
شرکت های دیگه هم همینطوره ولی آسیاتک بیشتره تفاوت سرعتش تو مراکز مخابراتی اگه تو مراکز مخابراتی شلوغ هستید بهتره آسیاتک نگیرید.
چندوقت بعدمحدودمیشه اوایلش خوبه همه شرکتا اینجوریننقل قول: