ال سي رو هم با اينكه اصلا دلم نميومد ريسرچ كردم به نظر شما ال سي بسازم بهتره يا اسميتي رو لولش رو ببرم بالا و بعد ورك شاپ بسازم خوبه (براي ساخت رم )؟؟؟.
Printable View
ال سي رو هم با اينكه اصلا دلم نميومد ريسرچ كردم به نظر شما ال سي بسازم بهتره يا اسميتي رو لولش رو ببرم بالا و بعد ورك شاپ بسازم خوبه (براي ساخت رم )؟؟؟.
قطعاً LC .نقل قول:
: 3 1 : ..برای طنوا گفطم !نقل قول:
hc یونیت بسیار پیچیده ای هستش که خیلی کار کردن باهاش سخته
و فقط باید تحت شرایط خاصی ساختتش
و معمولا در مراحل پیچیده بازی بکار میاد
فعلا این یونیت حداقل تا یک ماه آینده اصلا بدرد نمیخوره
Hc بیشتر به درد ساپرت می خوره تا چیز دیگه ای !
توی حمله که ارزشش رو نداره ! توی دفاع هم سورد بهتره !اپ سی 6 تا جا می گیره ولی اندازه ی 4 تا سورد ارزش داره !
ولی سرعتش مهم ترین چیزه ! که الان فک نکنم به درد بخوره
10امين lcام متولد شد و تا شب به 50 ميرسونم :31:
ميگم مهرداد تو كار نداري همش پلاسي ؟؟؟ من مثل هميشه علوم رو گند زده و رياضي را گل كاشته ام :31:
من كلاس 201 بودم !!!
hc به درد کسایی میخوره که روستا زیاد دارن و برای نقل و انتقال سریع نیرو لازمش دارن
وگرنه به هیچ درد دیگه ای نمیخوره
ردیا جان ببخشید پیش آرتاس بودم بیرون(نمیدونستم کی بود!)
من erepublik ام .
راستی آرتاس من 202 بودم!! کلاس شما ستون داشت؟ 6 تا کلاس وسطش ستونه!!! رفیقام 201 بودن خیلیهاشون!
خیلی لوسیها. منو دیدی؟ تو صف کجا بودی؟ من قاطی اونایی بودم که کرکر سر صف مخصوصا آخراش میخندیدیم!
پلاس منم یا ...
بیخیال، از فردا مدرسمون دوباره شروع میشه، فهمیدیم کی قبول نشده بود، آخی! بچه بدی نبود ...
یه بازیکن 800 هزار امتیازی رو اسکات کردم ... چه حالی می ده !!
چند تاشون اسکات نشد ! ولی بقیشون که شد !خیلی حال کردم !
حیف که حوصله ندارم وگرنه می تونستم چند تا از روستاهاش رو راحت بگیرم .. چون کلا نیرو خیلی کم داشت ! با چند تا فیک راحت می شد نوبلش کرد بدون استفاده از نیوک ! چون تازه هم توی جنگ بود همشون مرده بودن !
یه سوال فنی دیگه:
offer ها هست تو مارکت، for اونیه که طرف میخواد و offer اونی که میخواد بفروشه؟ یا دقیقا برعکس گفتم؟!
بله درست گفتي .
خودتي ,نه و علاقه اي ندارم , جلو پيش دوستان و ياران , البته اون عقب هم خرپول مدرسمون بود اسد !!!نقل قول:
خیلی لوسیها. منو دیدی؟ تو صف کجا بودی؟ من قاطی اونایی بودم که کرکر سر صف مخصوصا آخراش میخندیدیم!
بچه ها ميگم من اسكات رو سرچ كنم يا نه ؟؟؟ چون تو 12 زياد به دردم نخورد من همش 2تا نيوك ميفرستادم يكي ميتركيد دومي كلير ميكرد و بعد نوبل ترين :31:
4 سال پیش من باید باشی(در خانه دوم!) عتیقه بعد علاقه ای نداری؟ چه داشتی باشی چه نه به دیدارم میرسی .
راستی helbrain666 و اون یکی استادی که نزدیکشه، من مشکلی پیش بیاد برام کمکم میکنید؟
همه ترايب بهت كمك ميكنند :31:
من دوست ندارم شناخته بشم :31:
تا حالا 2تا از قرارهاي ملاقات p30 رو رفتم ولي ساكت بودم :31:
من رضا رو از نزديك ديدم و شناختم (الفين)
بچه ها ميگم اين doubletrigger اگه واقعا خطرناك نيست من بيخيالش بشم آخه يخورده كمبود نيرو دارم :31:
آهان پس اون دختره ای...!!!!
باز هم میگم، مثل دخترا عشوه ...
ممنون از کل ترایب، ولی وقتی بقیه برسند استخون هام پوسیده!!
كدوم ؟؟؟
نميگم تا تا آخر اينكه تو سمپادي از نفهميدنش بسوزي :31:
جواب سوالمو بديد !!!
بچه ها تو ورلد 17 يه پرميوم مجاني گرفتم
چه حالي ميده ها نه؟
ميگم اين جمعه ها هم به ترايب ما كلي ضرر ميزنه همه جمعه ها ميرن عشق و صفا .
راستي يه نفري هست كه 361 تا نيزه دار ساخته حالا من هرطوري حساب ميكنم كه با چند تا نيرو بهش حمله كنم بازم ميبينم كلي از نيروهام رو از دست ميدم ميگم بهترين سلاح براي كشتن اسپير چيه ؟؟؟ طرف هيچي نداره فقط اسپير داره اونم 361 عدد.
پریمیوم چی کار میکنه که ما عاجزیم؟
:27:امكانات باحالي به ادم ميده كه كارو راحت تر ميكنه.:31:نقل قول:
حالا كاشكي زياد بود,فقط 7 روز:31:
بهترینش فکر می کنم اکس باشه اگر طرف اسپیر هاش رو ریسرچ نکرده باشه با دقیقا 140 می تونی کارش رو بسازی
چرا ترایب فعال نیست چند نفر اون اخری ها امتیازشون تغییری نکرده
امكانات بيشتري داره ضمنا مهرداد من از دست تو خيلي ناراحتم چون اصلا اموزش رو نميخوني باور كن كلي چيز هست توش كه اگه بخوني جواب همه سوالات رو ميگيري البته خودم هم كامل نخوندمش ولي هر وقت سوالي به ذهنم برسه اول اون رو ميخونم اگه جوابش رو پيدا نكردم اينجا ميپرسم .
منم تو ورلد 20 يه هفت روزي بهم پريميوم مجاني دادن راستي ابتين تو چقدر نيرو داري؟؟؟ لطفا نوع نيروهات و تعداد هركدوم رو برام بنويس .
چرا میده؟ یکی از دوستان منم گرفته یه هفته.
من تو كاره ساختمونم همون طور كه ليدر گفت.
اما برا دفاع اينقولوگ دارم:
Spear:17
Sword:4
Axe:1
آخريه مهمه.ميخواي يه روستارو باهاشون كلير كنم؟
ابتين سريع هرچقدر ميتوني نيرو بساز باور كن اينا خيلي كمه برات اگه بهت حمله كنن با چي ميخواي دفاع كني بابا من يه بار 150 تا نيرو از دست دادم الان 130 تا اكس و 150 تا اسپير و 11 تا اسورد دارم كه 120 تا اسورد هم از اكانت دوم خودم براي خودم ساپورت فرستادم تازه 13 تا اسكات و 11 تا هم ال سي دارم هرچقدر ميتوني نيرو بساز ساختمون و نيرو بايد به تناسب ساخته بشه اينطوري فارم خوبي براي ديگران ميشي هرچند ما اجازه همچين كاري رو به كسي نميديم ولي خودت هم بايد نيرو داشته باشي .
من اگه اينها رو نميساختم الان امتيازم خيلي بالاتر از اين حرفها بود . عوضش با ساخت اين نيروها يه 209 امتيازي و يه 143 امتيازي رو فارم كردم .(البته با كمك ايدين )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنیا چه قدر بی رحمه !!!!
این یکی از لیدر های پشت پرده ی Fema هست !!!
مدرستون درهمه ؟؟؟؟نقل قول:
آهان پس اون دختره ای...!!!!
نه بابا! درهم چیه ...
ولش کن
آقا دیوید دانلود رو زدم فردا صبح با اینترنت کافی برای دانلود 500 صفحه آمادست!! چند صفحه است؟ بالای 20 دانلود کردن یعنی جنایت 500 ! اووو
راستی من 31 ام ترایب ام! نیرو هام هم عالی و همیشه هرکی بمیره دوبرابر اضافه میکنم.
آموزش رو که خوندم میفهمم چه جوری ...(نمیگم نگین سوال پرسید)
اینجا هیشکی world 22 نیست ؟
من به یکی اسکات فرستادم ولی نفهمیدم کجای بازی مینویسه .میشه منو راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ریپورت میاد
:27:نقل قول:
ميدونم اما كم كم
شانس خوبم اينه كه بغليام پخي نيستن:5:
من 113اسپير
20سورد
60اكس
10 لايت
دارم بسه ؟؟؟
یه چیز جالب من الان فقط 4 تا اسکات دارم !!!
امین یه بار دیگه به من حمله کنی به جون هر 12 تا نوبلمنم میام نوبلت می کنم . . . . . . .
ولی خداییش حال کردی. 10 روز نوبلمن هام تو راه بودن ولی بالاخره همسایه شدیم . . . .
خواستم یکم بخندیم!نقل قول:
:11::40::10::46:نقل قول:
ببخشید GeneralM کیه؟ ایرانی نیست؟
100 تا پیام داده(میل) ندیدم! الان متوجه شدم، کنارش هستم. لطفا ارین به بعد زودتر به فروم گروه سر بزنید تا مذاکرات را برام ترجمه کنید!
ويرايش شد .
اسپیرات کم شدن , مردن ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: