منظورم همون جمله ی دوم بود دیگه!!
حالا همه ی بازی ها دوباره به صورتی ارائه میشن که بشه رو LT3 بازی کردشون؟!!
یا فقط یه سری بازی ها رو میشه دوباره تهیه کرد؟
منظورم همون جمله ی دوم بود دیگه!!
حالا همه ی بازی ها دوباره به صورتی ارائه میشن که بشه رو LT3 بازی کردشون؟!!
یا فقط یه سری بازی ها رو میشه دوباره تهیه کرد؟
سلام بچه ها من دستگاه خودمو lt3 نكردم الان ميخوام اين كارو بكنم به نظر شما اين كارو انجام بدم يا صبر كن بازي fifa 14 بياد شايد اپديت جديد تر خواست اون موقع انجامش بدم
بله همه بازیها میشهنقل قول:
نه بابا، میخوای تابستون رو بدون بازی سر کنی؟نقل قول:
تازه خرجش 10-15 تومنه و احتمال زیاد دیگه خبری از اپدیت جدید نیست
تمرکز ماکروسافت رو کنسول جدیدشه
دوستان یه جای خوب, مطمئن و منصف برای جیتگ توی تهران معرفی کنید که کارو سریع راه بندازه مرسی ...
توپخونه..............................نقل قول:
همون میدون امام خمینی..................
اونجا رو بلدم ولی میخوام طرف مطمئن باشه ...نقل قول:
ميخواستم بدونم اين بازيا رو lt3 جواب ميده؟
cod bo 1.cod mw3.cod bo2.بتلفيلد 3.تامپ رايدر جديد.gta iv.fifa 13.far cry3.max p3 .moh 4.moh w.
مطمئن از چه نظر؟!نقل قول:
از نظر قیمت کل بازار یه قیمت میگیرن برای هرکاری،چون رقابتی هستش....................
سلام دوستان کمکـــــ حقیقت من موندم 250 گیگ بگیریم یا 4 گیگ آخه میگن 250 گیگ کمتر داغ میکنه به خاطر اینکه از هارد اجرا میشه و سر صداش کمتره؟در این موندم که که هر جا میپرسم یک قیمت میده یکی میگه 250 گیگ 1130 یکی میگه 1350 یکی میگه 4 گیگ 1100 یکی میگه 1030 از جفتش میترسم چون شاید یکی گرون بده یکی جنسش درست نباشه ممنون alex fera و بچه های انجمن یک آدرس معتبر و یک قیمت بروز بدید واقعاً گیج شدم دیجی کالا میگه 250 1550 تومان !!!!!!!!!!!
دوستــــــــــــاتن یک سوال مهم سعی کنم بردش چی باشه؟
ميخواستم بدونم اين بازيا رو lt3 جواب ميده؟
cod bo 1.cod mw3.cod bo2.بتلفيلد 3.تامپ رايدر جديد.gta iv.fifa 13.far cry3.max p3 .moh 4.moh w
درسته؛ ولی موضوع خیلی مهم نیست و قرار هم نیست که 4 گیگ بگیری و خراب شهنقل قول:
این سوالتون اصلا اهمیت نداره
تفاوت بردها فقط برای rgh هست که اونم تفاوت مهم و تاثیر گذاری نیست
آدرس هم توی پخ دادم
بله دوست عزیز اصلا lt3 برای این اومده که تمام بازیها اجرا بشننقل قول:
البته از جای معتبر بازی خرید کنید و محص اطمینان بگین برای lt3 میخوام
از این نظر که آدم سالمی باشه برنداره قطعاتو عوض کنه یا مثلا حرفه ای باشه نزنه بترکونه من تجربه این کارو ندارم و کنسولم برام مهمه نمیخوام مشکلی براش پیش بیاد نه وقت و نه حوصله دارم بخوام بیوفتم دنبال کنسول درست کردن از اینجور کارا...نقل قول:
آدرس یک فروشگاه خــــــــوب بدین؟برد هم موندم ترینیتی بهتره یا کرونا؟چون خیلیا میگن ترینیتی بهتره؟4گیگ گرما بیشتری میده به خاطر سی دی مسلماً پس احتمال خرابیش پس بیشتره نسبت به 250 گیگ؟آدرس یک مرکز فروش بازی که برنر 100% باشه و هزینه رو دم در تحویل بگیرن موجوده فقط قیمتش خوب باشه؟بعد اینکه میشه تشخیص داد 100 هست یا 97%؟
عزیز من شما 4 جی تگ شده بگیر با یدونه هارد اکسترنال..... لازم به خریدن سی دی بازی و اجرا از رو دستگاه هم نیست...
هارد رو میبری بازی 2 تومن میگیرن و پرش میکنن و وصل میکنی و حالشو میبری... لنز دستگاه هم فقط خاک میخوره و عملا عمر دستگاهتم بالا میره..!
4 جیتگ شده هم حدود 1 هست اگه شیرازی بگو تا ادرس بدم بری جای معتبر خرید کنی...
خیر تهران هستم جیتگ خیر نمیکنم ایکس باکس لایو رو میخوام
اگه لایو رو میخواین که بحثش جداست....
اما خیلی روی لنز حساس نباشین.... شما اگه دستگاه با درایو اصلی بگیری و درست استفاده کنید 2-3 سال راحت جواب میده... بعدش هم که دیگه 360 منقرض میشه...
اما سعی کن از جای معتبر خرید کنی و بعد از خرید هم دستگاه رو ببر پیش یه تعمیر کار مطما وتا ببینه درایوش اصلی هست یا نه...(که البته 90 درصد اوقات مشکلی نداره)
دوسته عزیز گیج شدم گیجی هم به خاطر قیمت هاس
یک جا 4 گیگ رو میگه 1100 یکی میگه 1030 یکی میگه 1350 250 گیگ هم به همین ترتیب نمیدونم اروزونه میخواد بذاره تو پاچم یا گرونه ؟
هر جا هم میگم یک آدرس معتبر کسی نمیده واقعاً جالبه
درایو دستگاه لایتون باشه؟یا برند برتری اومده؟
در مورد فروشنده که دوستان تهرانی باید نظر بدن....
در مورد قیمت هم درسته شیراز هم از 980 شروع میشه تا 1150 واسه 4 گیگ...!
به نظرم شما همون ارزونه رو بگیر و ببر یه تعمیر کار نشون بده سریع بهت میگه درایوش عوض شده یا نه...
در مورد درایو هم بهتر از همه لایتونه ... هر چند بعضی ها سامسونگ رو ترجیح میدن ولی سامسونگ با بعضی از گیمها مشکل داره...
ممنون کوروش جان فقط بهرتین برد چیه؟ترینیتی یا کرونا؟و اینکه برای فهمیدن اینکه بازی burner max 100% هست یا 97% از چه برنامه باید اسفاده کرد؟abgx360?
خواهش میکنم
الان که همش Trinity هست .. البته فکر کنم..!
برای بازی هم روی 100 درصد ها نوشته بورنر مکس و گرونتر از 97 درصده...(4-6)
کلا بعد از یه مدت راه میوفتی.... والا من تا حالا یدونه دیسک هم نخریدم و کلا با هارد کار میکنم مطما راههای دیگه ای هم هست که دوستان بلدن...دی
راستی اگه تونستی حتما کینکت هم تهیه کن ...برای بازی گروهی عالی جواب میده
با درود خدمت دوستان بنده خارج از ایران زندگی میکنم و قصد خرید یک کنسول Slim 250 را دارم لطفا راهنمایی بفرمایید اینجا گزینه های مختلفی هست دستگاههای بدون دستکاری ارزان تر از بقیه است بعد دستگاههای LT3 کمی گرانتر است و آخرین گزینه LT3+Freeboot است اولین گزینه 300$ دومین 370-80 و آخرین حدود 420$ کدام گزینه بهتره؟آیا بهتره بدون دستکاری بخرم بیام ایران بدم یا همین گرونتره را بخرم؟
بدون دستکاری یعنی بازی اورجینال 20-60 دلاری! (دیگه با دلار 3500 تومن ... !!)
دستکاری یعنی بازی 5000 تومنی
بهترین گزینه اینه که 300 دلاری رو بخرید بیان ایران دستکاریش کنید!
چون برای اون کاری که اونجا 70-80$ میگیرن اینجا 30-40 تومن (10$)
البته اعتماد به فروشنده ایرانی یعنی ریسک چون خیلی راحت ممکنه سرت کلاه بره
نتیجه: اگه اینجا آشنا دارید همون 300$ رو بگیرید بیاین اینجا lt3 بزنید بهش
اگه نه از همون جا گزینه 370$ رو بگیرید
ضمنا تفاوت گزینه دوم و سومی که فرمودین نمیدونم
متاسفانه دکمه تشکر را پیدا نکردم ممنونم اینطور که متوجه شدم it3 به صورت نرم افزاری انجام میشه و فزی بوت jtag یا rgh است لطفا بفرمایید در خرید به مادر برد توجه کنم یا همه مدل ها خوبه ؟ یک سوال دیگر آیا اگر 4 گیگ بگیرم و بعد در ایران jtag یا rgh انجام بدم و بعد از یک فلش معمولی استفاده کنم در هزینه صرفه جویی میشود ؟نقل قول:
خوب اون گزینه rgh تفاوتش در اینه که بازیها بدون نیاز به دیسک اجرا میشن و نکته منفیش عدم اکان بازی آنلاین هست تو ایران هم حول و حوش 150 تومن میگیرن برای انجامشنقل قول:
در مورد مادربرد معمولا مادربردهای جدیدتر از لحاظ کارایی بهینه تر از مدلهای قبلیشون هست البته تفاوت زیاد نیست (ضمن اینکه باید بررسی کنید مشکلی در زمینه lt3 یا rgh نداشته باشند)
در کل میتونم بگم همه مدلها خوبه
از فلش میتونید استفاده کنید
اگه lt3 انجام بدین فلش یا هارد اکسترنالتون 16 گیگ بیشتر قابل استفاده نیست ولی rgh محدودیتی نداره
دروود...چه ورژنی از کابل hdmi واسه 360 خوبه؟ من یک کابل نوع a دارم که میگن قدیمی هست.
لطفا راهنمایی کنید
بهترینش کابلی هست که خود مایکرو تولید کرده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر گیرتون نیومد فیلیپس هم کابلش خوبه .
کلا هم دو مدل کلی داریم
Standard و High Speed هر کدوم از اینها به معمولی و با Ethernet تقسیم میشند ، نوع استاندارد یک مدل Automotive هم داره
من فکر نمیکنم شما نیازی به Ethernet دارش داشته باشید .
برای 360 هم حتما باید تایپ A بخرید ، تایپ D و C برای دستگاه های همراه و کارتهای گرافیک هستند یعنی نوع سوکت فرق میکنه و کوچیک تره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که توی عکس میبینید دو مدل دیگه اصلا به دستگاه شما نمیخوره .
من جای شما بودم یه High Speed میگرفتم خلاص .
محتوای مخفی: متن یواشکی
ممنون از پاسخت میلاد جان..یه موضوع آنتی آلیاسینگ هست که انگار اصلا رعایت نمیکنه مانیتور..لبه های ایتمها رو بریده بریده نشون میده..این موضوع ربطی داره با نوع کابل؟؟نقل قول:
محتوای مخفی: ؟؟
فکر نکنم مال کابل باشه !نقل قول:
من با آشغال ترین کابل موجود (2 متر 2 یورو :دی) تصویر عالی گرفتم .
محتوای مخفی: متن یواشکی
سلام دوستان.نمیشه پروفایل های Xbox رو ادغام کرد؟
الان من یه پروفایل برای live دارم،یکی هم برای بازی های آفلاین
کلا سیو های بازی هام پخش و پلا شده!چند تاش توی یه پروفایل هست و چند تاش توی یکی دیگه
ممنون میشه بگیدچطوری این دوتا پروفایل رو یکی یکنم
ممنون
سلام به همگی
من یه ایکس باکس 360 4گیگ دارم.جیتک شده هست.تصمیم دارم هارد اکسترنال بهش وصل کنم و بازی ها رو از هاد اکسترنال اجرا کنم .حالا چند تا سوال دارم خدمتتون:
1-هارد اکسترنالو چطوری فرمت یا راه اندازیش کنم که که کل ظرفیتشو{مثلا 500 گیگشو} توسط ایکس باکس شناسایی بشه؟
2-بازی هایی رو که از قبل داشتم و روی dvd هستو میشه کپیش کرد داخل هارد که دیگه بدون dvd بتونم اجراش کنم؟چطور این کارو کنم؟اگه بازی رو دانلود کنم چطور اونم میشه ریخت؟
کلا یه اموزش کامل اگه برام بذارید ممنون میشم
رفتم بیرون گفته 15 تومن میگیرم هارد و ایکس باکس باید بیاری یه یکی دو روزم باید بذاریش چون سرم شلوغه. منم نتونستم اعتماد کنم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:n12:
سلام
برای ایک باکس وان تایپیک هست؟
قوانین به این صورت که تا عرضه محصول هیچ تاپیک و قسمتی برای کنسول باز نمیشه،به محض عرضه شدن انشالله قسمت X1 و PS4 خواهیم داشت.............نقل قول:
فعلا چون مسائل بیشتر به شکل خبر و بحث روی اخبار هست،همه چی توی تاپیک زیر صورت میگیره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چه طوری میتونم بازی های ارکید رو روی کنسول جیتگ شده ران کنم..؟
با سلام دوستان عزیز یه سوال دارم شاید در این بخش نباید بگم ولی می گم
بازی های ایکس باکس 360 تا کی ساخته می شه ............
منظورم این هست با اومدن ایکس باکس جدید هنوز بازی ها برای این کنسول میاد
چون من یه ایکس باکس 360 سفید بدون هارد دارم و به تازگی به یکی از دوستانم دادمش.
اگر هالا حالا ها بازی های بزرگ برای این کنسول هم ساخته می شه بگین تا از فروشم منصرف بشم :n02:
تا همین پارسال اگر اشتباه نکنم برای Ps2 بازی میومد !نقل قول:
360 دست کم تا 4 سال دیگه براش بازی میاد .
باووووو... 4سال دیگه احتمالا فقط براش pes و فیفا میاد.... اما تا 1 سال دیگه اکثر بازی های روز واسش میاد...!نقل قول:
.
.
.
دوستان چه طوری میتونم بازی های ارکید رو روی کنسول جیتگ شده ران کنم..؟
کسی راهشو نمیدونه..!!؟
سلام . بچه ها اینجا جایی رو میشناسید که من کنسول رو واسه فروش بزارم؟
خرید و فروش در این انجمن ممنوعه ...نقل قول:
والا من که بازی رو میریزم رو هارد خودش اجرا میشه بی مشکل:n02:نقل قول:
میدونم دوست عزیز منظورم انجمن های همسایه بودنقل قول: