خوب وقتی خطط بیشتر از 4 مگ نمیکشه چرا پول مفت بدی بریزی تو این های وبنقل قول:
هر سرویسی هم خواستی برداری (به نظر من 1مگ بردار) با کمترین گیگ ترافیک بردار بعد فشفشه فعال کن
این جوری ارزون تر در میاد
Printable View
خوب وقتی خطط بیشتر از 4 مگ نمیکشه چرا پول مفت بدی بریزی تو این های وبنقل قول:
هر سرویسی هم خواستی برداری (به نظر من 1مگ بردار) با کمترین گیگ ترافیک بردار بعد فشفشه فعال کن
این جوری ارزون تر در میاد
ایکاش مدیرای اقتصادی های وب یکم درایت داشتن. انصافا من این مدتی که های وب دوباره وضعش خوب شده مصرف ترافیک خیلی بالاتر رفته ، چرا ؟ چون ویدئویی که تو زمان فاجعه میترسیدم بازش کنم الان با خیال راحت بازش می کنم ، به راحتی تصاویر سنگین رو لود می کنم ، با دوستا و آشناها به راحتی مکالمه سکایپ میزارم و خیلی چیزای دیگه که تو زمان فاجعه اصلا ممکن نبودن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا حجم دزدیشون کم بود حالا دو روزه دوبرابر شده حجم دزدیشون چه خبره اخه :41::41::41:
نقل قول:حجم من داره خیلی زود تموم میشه از 1 تا 7 که امروز باشه 12 گیگ کم کردهنقل قول:
1- یا اینکه سرعتش بهتر شده که مثلا توی ی--و--ت--و--ب با کیفیت 480 به راحتی میشه دید که من برای حجم کمتر مصرف بشه کیفتیش را پایین میارم
2-یا داره برای همه این طوری کم میشه ؟
3-برای من از ساعت 15 تا 23:30 زده 860 مگ که من وسطش اصلا خونه نبودم
برا منم همین اتفاق افتاده حجمم خیلی کم شده چند بار هم زنگ زدم پشتیبانی اما هر بار سوزنش گیر کرده بود رو اینکه منتظر نباشید بیشتر از 50 نفر جلومند :n03:
این حجم دزدی برای منم بلاخرا اتفاق افتاد، یک گیگ با مودم خاموش مصرف شد :دی
Sent from my HTC One using Tapatalk
وضعیت نویز تلفنم چطوره ؟
خط شما خیلی خیلی عالی هست انگار از کافوی داخل مخابرات کابل مستقیما به پشنت مودمت وصل کردن و خط شما را روی 2 مگ بستن ---نقل قول:
واقعا این شرکت مردم رو ... فرض کرده تو شهرستان ما الان زنگ زدم میگه مشکل پهنای باند خیلی زیادی داریم و از اون طرف هر روز 3 الی 4 تا پورت جدید به مردم میفروشن کیفیت افتضاح دوستان کرد به هیچ وجه سرویس نگیرید بدجور پشیمون میشید پولتون رو رسما دور ریختید.
من که شنبه میرم از مخابراط یه سرویس جدید میگیرم اینم 20 روزه گرفتم با اکانت 1 ساله کوفتشون باشه به درک اعصابمون لا اقل سرجاش بمونه از پولمون بهتره.
آخه تو ایرانی که هیچ چیزی ثبات نداره چطوری 1 ساله میگیرید؟؟
من که همه رو امتحان کردم و همشونم دزدند فقط این آسیاتک مونده که اونم تاپیکش مشخصه چه وصعی داره.