آره تازه با پرتاب گوجه و خیار اضافه که یه سالاد هم بشه همونجا درست کرد ...:13:نقل قول:
معنای تماشاگر بافرهنگ رو هم فهمیدیم ...
Printable View
آره تازه با پرتاب گوجه و خیار اضافه که یه سالاد هم بشه همونجا درست کرد ...:13:نقل قول:
معنای تماشاگر بافرهنگ رو هم فهمیدیم ...
حسین کعبی روز بسیار سختی را در تبریز گذراند و جو به حدی علیه او بود که حمید استیلی مجبور شد او را در دقیقه 80 تعویض کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- حسین کعبی همان طور که پیش بینی می شد روز بسیار سختی را در تبریز گذراند و آماج انتقادات و فحاشی های زیادی واقع شد. او همان طور که خودش می گوید جور علی کریمی را هم کشید. کعبی در مورد اتفاقاتی که در تبریز افتاد می گوید:« علی به تبریز نیامد تا آنها هر کاری که می خواستند انجام دهند تلافی اش را برسر من خالی کنند. دوست دارم از داور بازی بپرسید که چه اتفاقاتی در طول مسابقه روی داد. انواع گوجه و خیار بود که به زمین می آمد و لیزر به صورت دروازه بان ما می انداختند و هر کاری که بگویید در بازی دیروز انجام دادند. از ترقه انداختن و لیزر انداختن بگیرید تا بدترین فحش هایی که باور کنید من در هیچ کجای دیگر نشنیده بودم. باور کنید اگر تماشاگران استقلال و پرسپولیس یک صدم این کارها را انجام می دادند یکسال از حضور در ورزشگاه ها محروم می شدند اما نمی دانم چرا در تبریز از این اتفاق ها نمی افتد.»
کعبی ادامه می دهد:« من نمی دانم چکار کردم که مستحق این فحش ها بودم. من در بازی رفت اخراج شدم و تمام جروبحثم با داور بودم و هیچ کاری با هواداران نداشتم. من و علی این قدر برای تیم ملی کشورمان زحمت کشیدیم و آیا واقعا دستمزد ما این است؟ با اتفاقاتی که در تبریز افتاد واقعا برای خودم متاسف شدم که برای چه افرادی چه سختی هایی را تحمل کردم.»
بازیکن استیل آذین در مورد این که آیا باز هم به تبریز می رود یا نه ادامه می دهد:« تا زنده ام دیگر پایم را در تبریز نمی گذارم و با هر تیمی که قرارداد ببندم تنها شرطم این است که به تبریز نروم. من جانم و خانواده ام را از سر راه نیاورده ام که به خاطر یک فوتبال آنها را به حراج بگذارم. باور کنید در طول بازی فقط دعا می کردم که بازی تمام شود تا بتوانم سالم برگردم. امیدوارم فدراسیون این قضیه را حتما پی گیری کند و مثل دفعات گذشته به راحتی از کنار آن عبور نکند. آنها می گویند تبریز بهترین و بافرهنگ ترین هواداران را دارد. هر هواداری که بیشتر گوجه و خیار پرت کند و بیشتر سنگ داخل زمین بیاندازد بافرهنگ تر است؟ تراکتورسازی تا صد سال استقلال و پرسپولیس نمی شود و جایگاه این تیم را پیدا نمی کند.»
کعبی در پایان می گوید:« واقعا خوشحالم که تراکتورسازی این بازی را برد در غیر این صورت معلوم نبود که چه بلایی سر ما خواهد آمد. تنها حرفی که می توانم بزنم این است که واقعا برای این هواداران متاسفم. آنها بدترین توهین ها را به علی کریمی کرده بودند تنها به این دلیل که بعد ازگلش خوشحالی کرده بود. جا دارد از آقای قهرمانی تشکر کنم که بسیار عالی قضاوت کرد و به جز پنالتی ای که اعلام کرد کوچکترین مشکلی نداشت. چون قضاوت کردن در آن شرایط واقعا کار هر کسی نبود.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه باور ندارین برین از ماله سایت استیل اذین نگاه کنین.
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
این چرا نگفت که تو بازی قبل چه فحشی به قومیت ترک داده بود.نقل قول:
حقش بود حقش بود.
وقتی به 35 میلیون ترک توهین کنی نتیجش رو می بینی!
ماجرای لیزر که معلوم شد!نقل قول:
باز شما چی می گی؟؟؟!
هر تاپیکی که می زنن میای علیه تراکتور و ترک ها موضع گیری می کنی!
ترک ها چیکارت کردن؟؟:41:
شما حالا حالا ها خیلی مونده تا بفهمی فرهنگ چیه تماشاگر چیه! شما و دوستانت برین فکر ساختن ترقه و بمب باشین تا بتونید از خجالت سربازهای بیگناه کنار بازی دربیایین و همشون رو کور کنید! کاری که شما و دوستان فهیمتون تو اصفهان می کنید!!!!!!نقل قول:
تو مشکلت چیه که صد تا برام پیام خصوصی کردی و اینو سوال کردینقل قول:
گیرایت کمه:27:
ضمنا من هر جا بخوام پست میزنم ناراحتی برو یک انجمنی که من توش نباشم:21:
من اصفهانی نیستم عــــــــــــــــــــــــ ــــــامونقل قول:
شما حالا حالا ها خیلی مونده تا بفهمی فرهنگ چیه تماشاگر چیه! شما و دوستانت برین فکر ساختن ترقه و بمب باشین تا بتونید از خجالت سربازهای بیگناه کنار بازی دربیایین و همشون رو کور کنید! کاری که شما و دوستان فهیمتون تو اصفهان می کنید!!!!!!
ترک نیستی پس احتمالا فارسی.نقل قول:
تو اصفهان سرباز کور می کنن.تو تهران وقتی تیم باخت به داور رکیک ترین فحش ها رو می دن-به مدیر عامل و مربی لطف می کنن.تو یزد تماشاچی ها ریختن بازیکن کتک زدن.
گیراییم کم نیست تو بلد نیستی جواب بدی مثل اینکه ترکا تو رو/................
آهان پس از اونایی که کله حیوون را می کنی؟!!! :دینقل قول:
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
شما برو فرهنگ رو از دوستای کبوتر کشت یا از دوستای سرباز کور کن یاد بگیر (دوستای دیگت رو هم نمی گم که جاش اینجا نیست)!! هنوز زوده برات بیایی از آذربایجان چیزی یاد بگیری!نقل قول:
ببخشید اونوقت تو تبریز هیچکدوم از اینکارهارو نمیکنن دیگه؟ کریمی و کعبی رو که به عبارتی ***** !نقل قول:
تو اصفهان سرباز کور می کنن.تو تهران وقتی تیم باخت به داور رکیک ترین فحش ها رو می دن-به مدیر عامل و مربی لطف می کنن.تو یزد تماشاچی ها ریختن بازیکن کتک زدن.
فرهاد مجیدی رو سرشو شکستید بعدش گفتین خود تماشاگرای استقلال اینکارو کردن! حتما به جرم اینکه واسه تیمش گل زده! :lol
من به قومیت و این چیزا کاری ندارم کلا تماشاگرای ما 99 درصدشون فرهنگ ندارن ! چه تو اصفهان چه تهران چه تبریز چه انزلی که تو بازی ملوان پرسپولیس دهن دایی رو سرویس کردن و بدترین فحش هارو بهش دادن!
حالا نمیدونم چرا شما خودتون رو تافته ای جدا بافته میدونین و همه مسائلی که تو تبریز اتفاق میفته رو یه جوری توجیه میکنید!
تو بازي استقلال - پرسپوليس وقتي خسارت وارده به آدم ها و وسايل به ميليارد نمي رسه اعلام جشن ملي ميشه:2::2:... بععععد تو تبريز وقتي سه تا صندلي ميشكنه (توسط افراد معلوم الحال) و دو تا خيار به ميدان پرتاب ميشه كه صد البته به كنار زمين نه تو سر بازيكن اين طوري جييييييغ مي زنيد... شماها بي فرهنگي خودتونو با اتهام به ماها پاك نكنين...:27::27::27::27: