تشکر میکنم دوست عزیزنقل قول:
Printable View
تشکر میکنم دوست عزیزنقل قول:
خواهش می کنم دوست عزیز قابلی نداشت همون دکمه تشکر کفایت می کرد و نکته ای که باید بگم اینه که احتمال اینکه شما پچ پایین تر از 1.03 رو نصب کنید صفر هست واسه همین کرک های مربوط به 1.03 و 1.04 رو آپلود کردم. من خودم 1.03 رو پیشنهاد می کنمنقل قول:
من این بازی رو چند ماهیه دیگه انجام نمی دم هر چند، هر وقت دلم تنگ می شه یه سری بهش می زنم اصولا من غیر بازیای ورزشی بازیه دیگه ای نمی کردم ولی این منو چند ماه جذب کرد... (خب حالا که چی؟؟)
دیشب یکی از دوستام که X360 داره گفت یه بازی ای هست به نام wheel man که gta رو قورت می ده!!! البته ایشون تا حالا gta4 رو بازی نکرده فقط یه بار حدود 5 دقیقه خونه ی ما دیده!!
می خواستم بدونم نظر دوستان چیه ؟
آیا این بازی واسه pc هم هست؟
و یه چیز دیگه اینکه افتخارات و جوایز gta رو با منبع می خواستم ( یه جا دیدم می گفتن بهترین بازی تاریخ شده ، درسته؟)
ممنون
wheel man یه بازیه که یکم شباهت به gta داره ولی با وجود سر وصدای زیاد یه بازی متوسط و سطحی از اب در اومد و از هیچ نظزی(گرافیک،صدا،گیم پلی)به پای gta نمیرسهنقل قول:
جوک گفته بهت wheel man که اصلا یه بازیه شکست خورده از آب در اومد به قول پسرخالم Just for Fun بود. اصلا کسی این دوتا رو مقایسه نمی کنه. در ضمن همون گیم اسپات IGN و ... که نمره 9 و بالاتر رو به بازی دادن شاهد این مسئله هست.نقل قول:
آره GTA IV برای PC هست فقط بد پورت شده واسه همین یه سری باگ هایی داره که ناجور شده
ممنون دوست عزیز !! خوشحال می شم بقیه ی دوستان نیز نظرشون رو درباره ی این موضوع چیه؟:10:نقل قول:
ویرایش شده:
جناب کرازر دست شما هم درد نکنه ...
نقل قول:
ضمنا منظورم ویل من بود که آیا واسه pcهست یا نه وگرنه Gta رو که خودم مدت هاست با pc دارم بازی می کنم و خدا رو شکر ایراد آن چنانی ای نداشته
اهان آره ویل من واسه PC هم هست.نقل قول:
مدرک نمی خواد اصلا تابلوئه که هیچ بازی در سبک GTA نمی تونه هم پای اون باشه. نمرات بالای GTA و نمرات پایین ویلمن هم گواه بر این گفته هستند. طرف احتمالا جو گیر شده:31:
من در هنگام نصب یک ترینر برای GTA IV اشتباها فایل binkw32.dll را از پوشه ی بازی پاک کردم و بازی دیگه بالا نمیاد. اگر کسی بازی رو نصب کرده لطف کنه این فایل رو (حجمش زیر 100 kb) برام یه جا آپ کنه. ممنون
کسی به من کمک نکردا....چند صفحه قبل...