دوستان
سرعت دانلود شب و روز سرویس 1024 روی چنده معمولا ؟؟
Printable View
دوستان
سرعت دانلود شب و روز سرویس 1024 روی چنده معمولا ؟؟
دوستان شبانه صبانت الان چجوریاس؟
مثل چند ماه پیش بده یا نه درست شده؟
من بعد 4 سال از این ISP رفتم و الان مخابرات دارم
قبلا صبانت خیلی خوب بود ولی جدیدا خیلی خیلی آشغال شده به کسی توصیه نمیکنم.همیشه بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کرد که فعلا با توجه به شرایط موجود مخابرات بهترین گزینه هست
دوست عزیز، شبانش بده یا کلا اوضاش ریخته به هم؟؟؟؟نقل قول:
من تو مشهدم سرعت چه روزانه چه شبانه بین 120 -135 که شبی حدودا 2.10 گیگ میشه دانلود می کنمنقل قول:
به نظر من تازگیها زده تو کار حجم دزدی ولی سرعت شبانش متغییر ولی من که تهران مرکز کاظمیان هستم زیر 80 نمیاد
برا من هر 2 تاش بد شد البته بگم روزانه چون از حجم میره اکثر مواقع خوب بود ولی شبانه...نقل قول:
ما که رفتیم از این ISP خیلی هم راضیم از این کارم
قعطیش زیاد شدهنقل قول:
من 2 شب نباید دانلود کنم تا بزاره شب سوم دانلود کنم
نمیدونم شاید مرکز مخابراتیمون تخیلیه! -تهران
مرسی عزیز.ممنونم از تجربت و بیان اون. آدم میمونه کدوم از این شرکتا دزد نیستن!!!نقل قول:
دوستانی که میخوان بیان از صبا سرویس بگیرن..به نظرم اصلا این کارو نکنین...وقتی بیاین میبینین که حجمتون مثل باقالی تموم میشه و مجبورین هی شارژ کنین..ولی سرعت شبانه بد نیس..واسه من رو 100-120 هستش.
.من الا 3 ساله دارم از صبا سرویس میگیرم..اوایل و تا 1 سال پیش خیلی خوب بود .یواش یواش پس رفت و دزدی کرد و الا به نظرم دیگه اصلا ارزش نداره از صبا سرویس بگیرین
.من که الان 400 مگ واسم بیشتر نمونده منتظرم تموم مشه بعد درخواست جمع آوری میدم.من الان واسه سه ماه 12 گیگ گرفته بودم ولی چون هی زرتی تموم میشد 8 گیگ هم تو همین 1 ماهه آخر اضافه کردم . کلا 20 گیگ واسه 3 ماه شد.