امشب بلخره سرویسم بعد از 3 ماه افتضاح بودن بهتر شده...
سرور خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور داخلی
Printable View
امشب بلخره سرویسم بعد از 3 ماه افتضاح بودن بهتر شده...
سرور خارجی
سرور داخلی
سلام
من دیروز طرح ولادت تا ولایت را اینترنتی ثبت نام کردم امروز هم فعال شد
ولی با همون یوزری که اینترنتی ثبت نام کردم وقتی میرم تویه سایت در قسمت گزارشات اتصال طرح ولادت تا ولایت را نشان میده ولی اتصالات و حجم استفاده شده را نشان نمیده و پیغام میده اطلاعاتی یافت نشد در حالی که من تا حالا چند بار به اینترنت وصل شدم و حدود 100 مگ هم مصرف کردم
دوستان آیا باید با یک یوزر دیگه وارد بشم اگه اینطوره ممنون میشم راهنماییم کنید
در ضمن در قسمت تاریخ راه اندازی نوشته تعریف نشده
ذرود بر شما ...نقل قول:
با پشتیبانی 2020 تماس بگیرید مشکل را مطرح کنید اگر پنل شما کامل نباشد درخواست شما را ثبت میکنند و در ساعات اداری پیگیری میشود
دوستان از شما هم حجم منفی تون برگشت نخورده یا لااقل صفر نشده؟؟:n15:
دوستان یه سوال فوری ؟
از شماره ۰۳۱۹۲۶۰۳۷۰ امروز بهم زنگ زدن که ما باید حتما بیام خودمون خظظون را وصل کنیم.میخوام ببینم این لازمه ؟
طرح کمپین تابستانه هستش.
من خودم به محض اینکه فهمیدم سیستم وصله رفتم تو سیستم یه تغییر رمز زدم و باشناسه کاربری که داده بود به اینترنت وصل شدم
تو سیستم تاریخ راه اندازی تعریف نشده هستش! میخوام ببینم این که مشکلی نداره
فعال از : 1393/06/15 فعال تا : 1394/06/24 تاریخ راه اندازی: تعریف نشده
درود بر شما ...نقل قول:
حتما خودمون بیایم در کار نیست !!! ... برای نصب هزینه میگیرند احتمالا چون بیشتر کاربر ها این کار را خودشان انجام می دهند برای این که پول بگیرند تاکید میکنند حتما باید خودمان نصب کنیم... حالا که شما سرویستون وصل شده نیازی نیست ...تاریخ راه اندازی همیشه به این شکل است و مشکلی وجود ندارد.
اصفهان بر نصب هزینه میگیرند؟
اینجا(کاشان) یه دفتر جدایی از مخابرات برا نصب گذاشتن همه کاریش هم رایگان هست(زنگت میزنن برا یوزر و پسورد اگه بخواهی مودم رو برات کانفیگ میکنن باز هم بخواهی مجانی میان خونه و راه اندازی هم میکنن)
تا چند وقت پیش هم رایگان بود اگه جدیدا پولی شده دیگه نمیدونم (ولی بعید میدونم پولی شده باشه)
تعجب میکنم میگید راه اندازی تو اصفهان پولی هست
من حجم کم شده ام برگشت خورد و درست شد دوباره
زگ زدم پشتیبانی برام درخواست پر کرد 1 روز بعد اومد به حساب
دوستان مخابرات اصلا طرح نامحدود نداره تویه اصفهان؟
من صبانت دارم، میخوام بعد از این افتضاح صبانت برم سراغ یه شرکت دیگه.
یه سرویس میخوام که
یا هر شب 2 گیگ دانلود کنه
یا کلا نامحدود باشه، سرعتش کم هم باشه عیبی نداره. ولی ثابت باشه سرعتش مثلا کلا رویه 60 که من بتونم روش حساب کنم. یا حتی 30. ولی کم نشه. کلا 1 ماه 30 باشه هرچقدر هم دانلود کردم.
بیام مخابرات یا برم دنبال یه شرکت دیگه؟
جشنواره تابستانی بگیر شبانه رایگان داره بسته به اینکه چه سرعتی برداری شبانه میتونی دانلود کنی مثلا دو گیگ برادرای شبی حدودا 4 گیگ میشه دانلود کرد
ضمنا سرعتش هم همونی هست که میده و شبا بازی در نمیاره کلا شب و روزش یکی هست
یعنی اگه مثلا 2 مگ بگیری و روزا بتونی با سرعت 256 دانلود کنی شبا هم عین همون هست
اما مشکلاتش پیشتبانی صفر کیفیت هم صفر مثلا یه ایرادی پیدا بشه خیلی سخت بتونی کسی رو پیدا کنی برات درست کنن
تنها خوبی مخابرات برا اونایی هست که فقط فکر دانلود هستن و دانلود شبانه خیلی خوبی داره