کسی نظری ندادا:دینقل قول:
Printable View
کسی نظری ندادا:دینقل قول:
1- شوخی می کنی؟! نه!!!نقل قول:
2- باید تا 31 شهریور مدرک پیش رو بگیری.
3- یه ساندیس با کیک می دن!
4- من که می دم!:31: فراتر از شیرینی...
بین 2200 تا 2400 منطقه 3نقل قول:
ممنون/:5:
دوستان یه سوال خواهشا جواب بدین:
دوستانی که تخمین رتبه دارن ، سوالای خارج کشور رو گذاشته؟
شکل و شمایلش درسته؟ میشه خوندش؟ یا مثل اونیه که تو سایت کانون هست؟
شما که سیاسی نبودی ! چرا حرف سیاسی میزنی؟نقل قول:
3- یه ساندیس با کیک می دن!
برا همین منو تعلیق کردن دیگه
vahid-p جنابعالی مگه سوم نیستی؟
از الان برای جمع بندی خیلی زوده ها:31:
خوشم می آد، خوب حواست هستا.:46:نقل قول:
vahid-p جنابعالی مگه سوم نیستی؟
نه این درصدای کسی دیگست. تحویلم داده بود تخمینش رو از دوستان بپرسم.
فکر می کردم بهتر از این بشه. ولی به هر حال ممنون :20:نقل قول:
بین 2200 تا 2400 منطقه 3
چند صفحه قبل این شعر رو دیدم یاد این شعر جالب افتادم ...نقل قول:
یک روز رسد خوشی به اندازه کوه
یک روز رسد غمت به اندازه دشت
افسانه زندگی چنین است مهربانم
در سایه کوه باید از دشت گذشت.
چقدر شبیه من زدی! من امروز 88 رو زدم.نقل قول:
ادبیات : 62
عربی : 46
دین و زندگی: 76
زبان: 68
ریاضی: 54
فیزیک: 61
شیمی: 53
برای عمومی ها وقت کم نیاوردی؟؟ من واسه یه ریدینگ زبان و نص توی عربی وقت کم آوردم!! نزدم.
اختصاصی ها ... مثل هم زدیم دیگه! :31:
فیزیک و شیمی چون خودم بهتر می شم شما هم بهتر می شی!! :31: (آخرِ منطق!)
اگر اینکه سعی کنی غلط نزنی هم خیلی خوب میشی. نمی دونم چقدر غلط زدی.
من ریاضی 8 تا و فیزیک 4 تا و شیمی 5 تا غلط زدم!!!
پس فردا، شب، شب آرزوهاست...
منبع اینی که می ذارم، مفاتیح هستش که از توی سایت تبیان برداشتم:
" "رجب"، ماه خداست؛ ماه پر بركتی است كه اعمال بسیاری برای آن ذكر شده است. باید خود را در دریای زلالش بشوییم تا پاک شویم. پیامبر اكرم(صلی الله علیه و آله) فرمود: هر كس یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودی خدا می شود و غضب الهی از او دور می گردد و دری از درهای جهنم بر روی او بسته می شود.
اعمال ماه های رجب و شعبان، جهت آماده ساختن روح برای شركت در میهمانی ماه مبارك رمضان می باشد. برای درك عظمت ماه رمضان باید از قبل خود را آماده نمائیم.
پیامبر اكرم(صلی الله علیه و آله) فرمود: ماه رجب، ماه استغفار امت من است. پس در این ماه بسیار طلب آمرزش كنید كه خدا آمرزنده و مهربان است.
اولین شب جمعه ماه رجب را لیلة الرغائب نامند. در این شب ملائك بر زمین نزول می كنند. برای این شب عملی از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) ذكر شده است كه فضیلت بسیاری دارد و بدین قرار است:
روز پنج شنبه اول آن ماه - در صورت امكان و بلا مانع بودن - روزه گرفته شود. چون شب جمعه شد مابین نماز مغرب و عشاء دوازده ركعت نماز اقامه شود كه هر دو ركعت به یك سلام ختم می شود و در هر ركعت یك مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره قدر، دوازده مرتبه سوره توحید خوانده شود. و چون دوازده ركعت به اتمام رسید، هفتاد بار ذكر" اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله" گفته شود. پس از آن در سجده هفتاد بار ذكر "سبوحٌ قدوسٌ رب الملائكة والروح" گفته شود. پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذكر "رب اغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انك انت العلی الاعظم" گفته شود. دوباره به سجده رفته و هفتاد مرتبه ذكر "سبوح قدوس رب الملائكة والروح"گفته شود. در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود. ان شاء الله به استجابت می رسد.
پیامبر اكرم( صلی الله علیه و آله) در فضیلت این نماز می فرماید: كسی كه این نماز را بخواند، شب اول قبرش خدای متعال ثواب این نماز را با زیباترین صورت و با روی گشاده و درخشان و با زبان فصیح به سویش می فرستد. پس او به آن فرد میگوید: ای حبیب من، بشارت بر تو باد كه از هر شدت و سختی نجات یافتی.
میّت میپرسد تو كیستی؟ به خدا سوگند كه من صورتی زیباتر از تو ندیدهام و كلامی شیرین تر از كلام تو نشنیدهام و بویی، بهتر از بوی تو نبوئیدهام. آن زیباروی پاسخ میدهد: من ثواب آن نمازی هستم كه در فلان شب از فلان ماه از فلان سال به جا آوردی. امشب به نزد تو آمدهام تا حق تو را ادا كنم و مونس تنهایی تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دمیده شود و قیامت بر پا شود، من سایه بر سر تو خواهم افكند. "
آرزو کنیم که آرزوهامون برآورده بشه(الآن چه آرزویی بهتر از قبولی توی رشته و شهر مورد علاقه؟!:31:)...
امیرجان و پدرام جان که 88 رو زدین یه سوال اگه میشه دوتاتون جواب بدید:نقل قول:
درصد های زبان و شیمیتون تو این آزمون چقدر نسبت به آزمون های قبلی فرق کرده؟
كنكور بيشتر تو كار تقسيمه. اونم با 2-3 رقم اعشار. اينم اگه ذهني بلدي كافيه.نقل قول: