سلام دوستان
خوب من امروز رفتم كتابارو كامل بررسي كردم ، خواستم يه پست واستون بذارم كه ديگه حرفاي آخر باشه واسه كسايي كه هنوز كتاب نخريدن!
فقط خواهشا!!!! حرفامو گوش كنيد ، من همه كتابارو ديدم و خوب بررسيشون كردم ، پس ميدونم چي به چيه!
سعي ميكنم همه چيو خيلي واضح توضيح بدم!
دين و زندگي : انتشارات همگامان (ويرايش مرداد 90)
من الگو رو داشتم ، خيلي سبز رو چند بار از دوستم گرفتم ، گاج سفيدم امروز ديدم!
و بهتون ميگم هيچ چيزي واسه دين و زندگي كنكور جز اين كتاب به دردتون نميخوره!!!
هيچ چيزي!
كتابيه فوق العاده مفهومي! با زوم 500% رو پيام آيات! بررسي كامل دروس! تستاي واقعا عالي!
اگه جز اين كتاب چيز ديگه اي بگيرين واقعا ضرر ميكنين! از من گفتن بود!
در ضمن اين كتاب فوق العاده پرحجمه!!! 600 صفحه!!! آدم بايد رواني باشه مثلا با خودش بگه خوب اينو ميگيرم كنارشم الگو يا مثلا آيات و روايات گاج :31: چون اين كتاب تهشه!
بهتون اطمينان ميدم كامل تر از اين كتاب وجود نداره!
عربي : بانك تست خيلي سبز
اگه كسي عربيش تو مدرسه تا يه سطح قابل قبولي بوده اگه بره سراغ اين كتاب ، تستاشو كامل بررسي كنه بهش قول ميدم عربي رو كمتر از 100 نميزنه!!! مگه اينكه يه مشكلي داشته باشه ديگه ، مثلا اون بالا جاي مغز چيز ديگه باشه :31:
اين كتاب تمامي مدل هاي سوالاتي كه در كنكورهاي آينده مطرح ميشه رو پوشش داده!
با زدن اين كتاب به آساني هر درصدي كه دلتون بخوادو ميتونين از خودتون انتظار داشته باشين
هرچقد اين كتابو خوب بخونين همونقدم درصدتون ميره بالا!
و البته بگم تستاش تو 3 سطح متوسط ، دشوار و بسيار دشواره ،پس مناسب واسه هر داوطلبي نيست!
اگه كسي عربيش واقعا ضعيفه بهتره اول از كتابي مثل فوت و فن يا مبتكران ايادفيلي استفاده كنه!
اين كتابم فوق العاده پرحجمه!! نزديكاي 530 صفحه
ولي درسنامه هاش نسبت به فوت و فن روون تره
2112 تا هم تست داره
زبان فارسي : نشر دريافت (2 جلدي)
بر خلاف تصوري كه داشتم جلداي اين كتاب همچين كلفتم نيستن!
جلد 1 ، 170 و جلد 2 ، 200 صفحه
ولي همونطور كه از قبلم ميدونستم مناسب ترين و مفهومي ترين كتاب براي كنكور به حساب مياد!
من كتاب كلاس رمزينه هم گرفتم ، البته براي خواهرم!
اين كتاب بيشتر مناسبه بچه هاي سال سومه و هدف كنكوري نداره! ولي براي كسي كه ميخواد واسه زبان فارسي وقت كمي بذاره و يه چيزي جمع و جور و واقعا به زبون ساده بخونه اين كتاب عاليه! 170 صفحه هم حجم اين كتابه
پس اگه خواستين يه چيز درس حسابي بخونين به جاي اينكه برين سراغ خيلي سبز ، دريافت رو بگيرين!!!
اگه هم ميخواين سبك بخونين به جاي اين كه برين سراغ الگو ، رمزينه رو بخونين!!!
البته من احتمال ميدم كتاب انتشارات همگامان هم كتاب خوبي باشه با اين كه نديدمش! حتما به اين كتابم يه نگاهي بندازين :46:
تاريخ ادبيات مصور تخته سياه
بايد بگم كه كتاب خوبيه! ولي نه اونجور كه ازش انتظار داشتم :31: البته قبول دارم ديگه واسه هر چيزي نميشه كاريكاتور كشيد!!!
اين كتاب 132 صفحه س! البته چاپ 89 رو خريدم چون چاپ جديد هنوز نيومده بود!
ولي همينشم خيلي خوبه! مطمئنا چاپ جديد عالي تر ميشه
اين كتاب كاريكاتوراشو اول كتاب كشيده درس به درس! آخر كتابم هر چيو كه نميشد كاريكاتور كشيد رو به عنوان نكات تكميلي آورده!
تست هم داره ، كتاب جالبيه !
راجع به انگليسي هم بايد بگم كتابيو نگاه نكردم چون خيلي سبز رو داشتم و تصميمم هم همين بود كه با اون جلو برم
اما دروس اختصاصي :31:
اول ديفرانسيل رو بگم كه خيالم راحت شه واسه توضيحه بقيه دروس!
خوشخوان ، ميكرو بانك گاج ، انديشه فائق همه ي اين كتاب ها چاپ قديمشون تو بازار هست!
تنها انتشاراتي كه دس به كار شده و كتابش رو ويرايش كرده رمزينه س!
جلد 1 كتاب كلاس رمزينه (ديفرانسيل 1) الان تو بازاره!
ولي جلد 2ش هنوز چاپ نشده!
از 3تا كتاب تستشم فقط كتاب تست رياضيات پايه چاپ شده و اون دوتا هنوز تو نوبت چاپن!
اونجور كه اون دوست عزيزمون تو كتاب فروشي ميگفت ، بچه ي خيلي باهاليم بود :31: ميگفت امكان داره همين فردا بياد امكانم داره تا يه ماه ديگه نياد چون انتشاراتيا تاريخ دقيق اعلام نميكنن هيچ وقت
به هر حال اگه كسي بيخياله و ميخواد همون چاپ قديم رو بخونه كتاب زياده!
وگرنه تنها كتاب هاي موجود تو بازار كتاباي خيلي سبزن كه چاپ جديد كتاباي رياضياتو پوشش ميدن!
هندسه پايه
اول يه چي بگم به شما
هر كسي وقتي اينجا پشت پي سي ميشينه خيلي راحت ميگه مثلا من ميام فار رو ميخونم بعدش ميرم سراغ گاج سفيد!
ولي تك تك شما وقتي حجم اين كتابارو ببينين تازه ميفهمين چي به چيه
يعني واقعا خوندن دوتا كتاب اراده ميخواد! اگه داري پس هيچي!
هندسه پايه گاج سفيد واقعا كتاب سطح بالاييه با تستاي سخت! همش بايد حل كنين مسابقه هاي علمي آمريكا ، ماكسي المپياد بلژيك ، ميني المپياد بلژيك.. :31:
البته تستاي كنكور رو داره ، درسنامه هاي خييييلي خوبيم داره! پاسخاي تشريحيه عالي! با يه آلفردو :31:
هدف كتاب هاي هندسه گاج چه پايه چه تحليلي آموزش بر اساس تمرين نيست! يعني اين كه بياد از يه مبحث 600تا تست بريزه بگه خوب اينارو شما حل كنين ، هرچي تست بيشتر بزنين به نفعتونه! همينجوري كشكي :31:
اين كتابا كاملا مدل بندي شدن! يعني كاملا تمام تيپ هاي موجود سوالارو تك تك بررسي كردن!
نه اين كه بخوان زياده روي كنن! از هر تيپ تعدادي تست اونم با شكل و شمايل مختلف!
هندسه 1 گاج چيزي در حدود 545 تا تست داره
هندسه 2 گاج هم حدود 500تا تست دارن
روش خوندن اين كتابا فوق العده مهمن! دونه دونه ي اين تستا ارزش آموزشي دارن ،رو همشون بايد فكر كنين! نه اين كه بگين چون تستاش كمه پس ولش كن به درد نميخوره!
من چون كلان هندسه پايه ي ضعيفي دارم كنار اين كتابا نشر دريافت هم گرفتم چون ميخوام بيشتر كار كنم
300 صفحه س ولي از نظر آموزشي فوق العادس!
ميتونين با وجود اين كتابا ديگه سراغ خوشخوان ، مبتكران ، الگو ، رمزينه يا انديشه فائق نرين!
اگه گاج سفيد واستون سخته پس دريافت رو كار كنين! اگه بعدش وقت و حوصله موجود بود ميتونين برين سراغ گاج وگرنه دريافت خودشم هيچي كم نذاشته!
هندسه تحليلي :
فار يه غوليه واسه خودش ،گاج سفيد يه غوله ديگه!!!
به هيچ وجه نميارزه خوندن اين دوتا كتاب با هم! به هيچ وجه!!!
يا فار يا گاج سفيد!
جلد 1 فار نزديك 350 صفحه س وجلد 2(آزمون) 250 صفحه!
گاج هم 400 صفحه كلان!
گاج فوق العاده كامله! يه عالمه درس نامه داره! تستارو كاملا تيپ بندي كرده! روي هم نزديك 1040 تست داره
با خوندن گاج هيچ نيازي ديگه به هيچي ندارين!
كلان كتاباي هندسه گاج از نظر آموزشي هم خيلي خوبن! فقط سطحشون بالاستو دانش آموزاي ضعيف نميتونن خوب آموزش ببينن
فار هم كه اصلا ديگه تركونده تو هندسه تحليلي :31:
به هر حال هيچ وقت اين دوتا كتابو با هم نگيرين! اگه دلتون ميخواد تا ته مفهوم برين ، علاوه بر تست زدن تمرينم زياد حل كنين و پاسخاي خيلي تحليلي ميخواين از كتاباتون فار مناسب ترين گزينس! ولي اگه نه فقط دنباله اينين كه فقط تستاي كنكورو بزني گاج سفيد!
گسسته : جلد 1 و 2 فار
من فار ، خوشخوان ،گاج سفيد ، مهر و ماه ، انديشه فائق ، رمزينه رو ديدم!
هيچ كدوشمون فار نميشه ، فار خيلي كتو كلفته ها!!!! سراغ كتاب ديگه نرين! حتي لازمم نميشه!!!
اگه نخواستينم فار بگيرين بين گاج سفيد با خوشخوان يكيو انتخاب كنين!! هر دوتاشون عالين!
گسسته فار جلد 1ش 500 صفحه س! جلد 2ش 180!
شيمي 3 :خيلي سبز
من شيمي خيلي سبزو پيشنهاد ميكنم بهتون ، حرف ديگه اي هم ندارم :31:
فقط بايد يه فكري واسه حجمش بكنين!
آموزشش خيلييييي زيادده! خيلي زياده! پره توضيحه!
تستاي فصل 1 از صفحه ي 1 تا 43 س ! بعد پاسخاي تشريحيشون از 43 تا 200!!! :31:
ولي شك نكنين از همه نظر از مبتكران سره!
فيزيك پيش وپايه
راجع به فيزيك پيش فار بايد بگم كه خوف ترين كتابيه كه در تمام طول عمرتون خواهين ديد!!!
4 جلد ، البته قراره ويرايش جديد 3 جلد بشه! يعني پيش 2 بشه 1 جلد!
بله دوستان ، شما روي هم بايد 1000 صفحه فيزيك پيش بخونين اگه ميخواين فار بگيرين!
و واقعا اگه كسي هنوزم شك داره كه فار بگيره آيا كنارش كتاب ديگه اي هم لازمه؟؟ خودشو معرفي كنه كه من بهش بگم ديگه اميدي بهت نيست دوست عزيز ، كاري از دست دكترا هم بر نمياد به خدا توكل كن :31:
خيلي از شمارو من ميشناسم ، قيافه ي 4 جلدو ببينين از زندگي نا اميد ميشين :31:
ولي بازم اگه خواستين يه كم سبك تر كه چه عرض كنم ،خيلي سبك تر (از نظر وقتي) كار كنين ميتونين برين سراغ خيلي سبز! يا گاج سفيد!
خيلي سبز مثلا جلد 2 فيزيك 1 پيشش فقط 160 صفحه س!
اگه هم ميخواين هم از نظر وقتي هم از نظر مفهومي سبك تر كار كنين ميتونين برين رمزينه رو بگيرين!
كسي كه فار رو كار كنه بازم خيلي بيشتر كار كرده از كسي كه رمزينه با خيلي سبز رو با هم كار كنه :19:
فيزيك پايه نشر الگو
كتاب خيلي خوبيه! واسه فيزيك پايه حرف اولو ميزنه! فقط اگه قبلش گاج سفيد كار بشه ديگه تمومه :10:
چون كلا هدف اين كتاب جمع بنديه نه تدريس!
ديگه حرفي نميمونه فقط كه ديگه اينقد وسواس نداشته باشين ،اگه هم باز دارين وقتي برين كتاب فروشي همه چي حل ميشه خود به خود
موفق باشين دوستاي خوب!