آموزش تصویری:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آموزش تصویری:نقل قول:
سلام.
آقا من در لیستی که از آرشیو فیلم هام و سال مربوطشون تهیه کردم، در تصویر زیر، میخوام ستون مربوط به سال ها رو مثلا ببرم سمت راست صفحه و یا کمی بیشتر به راست متمایل کنم.
چطور میتونم این کار رو انجام بدم ؟ جدولی چیزی هم نمیخوام بکشم، لیستم میخوام به همین صورت ساده باشه.
ممنون.
سلام.دوست من وقتی شما مثلا صفحه 10 میرین یک کلیک هم روی یکی از خطهای صفحه 10 بکنین .به همین سادگینقل قول:
آره دیگه، کرکش از کار افتاده.نقل قول:
نقل قول:
سلام.دوست من اگر بین سال و نام فیلم با Space فاصله گذاشتین فکر نکنم بشه کاریش کرد.اگر قبلا Table بوده (که این طور هم به نظر میره) و حاشیه ها رو محو کردین میتونین به کمک خط کش یا جابجایی حاشه ها (Border) به خواستتون برسین
نه، هیچ Table نبوده، با همون Space فاصله گذاشتم.نقل قول:
در این حالت هم بالاخره ولی فکر کنم باید یه راهی باشه.
نمیشه همین ها رو وارد جدول کنم، و بعد ببرم به راست و بعد جدول رو کامل پاک کنم تا باز به همین صورت در بیاد ؟ اگر میشه ممکنه مراحلش رو کامل توضیح بدید ؟
شما باید به جای استفاده از Space از دکمه Tab استفاده میکردین، بعدش میتونستین Select All کنین و از قسمت Ruler یه Left Tab بذارین.نقل قول:
سلام.ایا این پست را هم مطالعه کردین و باز هم کافی نبوده:نقل قول:
آیا تا حالا فیلم آموزشی Lynda Word 2010 Essential Training + New Features را دیده اید.این محصول اموزش کامل ورد است.لینک دانلودش هم در سایتهای همسایه براحتی گیر میاد.حدود 800-900 مگ است.
محتوای مخفی: SPOILER
محتوای مخفی: Hidden
موفق باشین
سلام من یه مشکل دارم
من می خوام یه کسر بنویسم که صورت و مخرجش یا اندیس داره یا توان
وقتی equation میذاری بعد نمیشه مثلا تو صورت کسر بیای بنویسی x به توان 2 . نمی دونم چرا اما ورد غیر فعال میکنه اندیس و توان رو
راستی ورد 2010 هم دارم
سلام.دوست من وقتی Equation را انتخاب میکنین در نوار ابزار یک تب به نام Equation Tools باز میشه که تمام امکانات لازم در انجا تعبیه شده و در قسمت ex میتونین اندیس مورد نظر رو انتخاب و در داخل ان عدد یا حرف مورد نظرتون را بنویسین.برای نمونه یک عکس براتون میذارم.نقل قول:
موفق باشین!!!