صفحه ست اپ چطور میاد؟نقل قول:
با کدوم کلید ها برای تغییرات گفته شد باید استفاده کرد؟
Printable View
صفحه ست اپ چطور میاد؟نقل قول:
با کدوم کلید ها برای تغییرات گفته شد باید استفاده کرد؟
موقع روشن شدن کامپیوتر (صفحه مشکی) کلی Delete رو فشار بدین تا به صفحه BIOS برید. توی بخشی که نوشته Advanced داره، برید و First Boot رو تغییر بدید. بعدش با کلید F10 و فشردن Enter برای تایید تنظیمات ذخیره میشه.نقل قول:
سلام، من روی دوتا از درایوهام دوتا ویندوز نصب کردم، البته هر دوشون رو از روی یک سی دی نصب کردم. حالا یکی از ویندوزها پیغام
this copy of Windows did not pass genuine windows validation میده و بک گراندش میپره اما اون یکی مشکلی نداره. نمی دونم چرا این اتفاق می افته.
نقل قول:
http://www.cl.ly/0z2O311I1b3i260z112x
با سلامنقل قول:
و یه راه ساده تر این که زمانی که سی دی بوت رو گذاشتید بدون رفتن به بایوس سیستم با فشار دادن کلید F12 بعد از روشن کردن سیستم میتونید بوت منو رو مشاهده کنید که سی دی رام یا دی وی دی رام یا همون رسانه ای که سی دی داخلش هست رو انتخاب میکنید و بعد وارد مراحل نصب میشید
موفق باشید.
سلام دوستان من مودم adsl رو که میخوام از طریق کابل usb به کامپیوتر که ویندوز xp sp2 روش نصب هست وصل کنم هنگام نصب درایور مودم این ارور را میدهد Error loading newdv.dll و اصلا درایور نصب نمیشود(حتی زمانی که دستگاه خاموش هست هم این پیغام را میدهد) مودم هم ظاهرا سالم است چون با کابل لن کار میکند و فروشنده میگوید این ویندوز رو مودم ساپورت میکنه شاید وینوزت خرابه. حالا به نظر شما مشکل کجا میتونه باشه یعنی ویندوز من خرابه و باید پاک بشه یا میشه حلش کرد ؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
ممنون، اما وقتی سیستم رو ریست میکنم دوباره برمیگرده به وضع سابق :41:نقل قول:
با سلامنقل قول:
به نظر من هم مشکل از ویندوز هست و نمیتونه یکی از فایلهای کتابخانه ای ویندوز که مربوط به سخت افزارهای جدید هست رو لود کنه
اگه واستون امکان داره از یه مودم دیگه استفاده کنید و امتحان کنید
اگه هم امکانش رو ندارید ویندوز رو یا ریپیر یا از دوباره نصب کنید
موفق باشید.
این مسیر رو که می رم می گه قادر به بازیابی نیست و ریستارت کنید هر چند ریستارت هم سودی ندارهنقل قول:
نمیدونم چرا پراپرتیز ویندوزم اینجوری شده و سربرگ سیستم ریستوری وجود خارجی نداره؟! (یک نرم افزار تقویم نصب کردم و پاکش کردم ولی این عکس و .. نمی ره!)
اینچنین شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین مسیر سیستم ریستور رادرمحیط Safe Mode انجام بده ببین چی میشهنقل قول: