اینم پینگ امروز.. بعد از چند روز تایم اوت و قطعی درست شده ظاهرا O_o
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم پینگ امروز.. بعد از چند روز تایم اوت و قطعی درست شده ظاهرا O_o
تایید میشه مثل اینکه بالاخره مشکل تایم اوت و پکت لاست رو حل کردن البته پینگ سرور های خارجی هنوز بالاست بین ۱۶۹ تا ۱۹۲ میلی ثانیهنقل قول:
سلام. عزیزان کسی خبر داره الان واقعا برای سرویسهای نامحدود سقف مصرف منصفانه گذاشتند یا خیر؟
الان 2 مگ نامحدود bu که 110 ت هست سقف دانلود داره؟ بعد چقدر سرعت کم میشه؟
شنیده بودم نامحدودهاش سقف دانلود منصفانه نداره ولی در عوض سرعت اسمی بسته میشه... اینطوری خوب بود
الان دیگه اینطور نیست؟
دوست عزیز چند روزی میشه که مصرف منصفانه بر روی تمام نامحدودها اعمال شده مقدار حجم منصفانه برای هر سرویس را هم توی سایت فن آوا زدهنقل قول:
تشکر. اون ستونی که زده حداقل ترافیک ماهانه منظور هستش؟نقل قول:
قبلا هم چنین چیزی زده بود ولی اعمال نمیشد انگار... یا تازه این ستون رو اضافه کردن و من اشتباه میکنم؟
خواهش میکنم بله قبلا هم حداقل ترافیک ماهانه بود ولی اعمال نکرده بود و حالا اعمال کرده پس از گذر از اون حجم سرعت اسمی تقسیم بر هشت میشه و تا آخر دوره باید با اون سرعت سر کنینقل قول:
دوستان نگا کنید تو پنل خود فن آوا سرعت آپلود زده تا 62.5 اما تست که گرفته 81.04 شده جای تعجب هست ! به نظر من راهی اشتباه هست
- - - Updated - - -
دوستان یکی یک isp رو معرفی کنه عین سابق فن اوا نامحدود داشته باشه :n28:
اصن نمی تونم از سرویس محدود استفاده کنم, نت محدود اینطوریه انگار یکی گردنتو گرفته نمیذاره نفس بکشی :n28:
نقل قول:
آخ حرف دلم رو زدی !
نت محدود یعنی فاجعه !!:n27:
بهترین نامحدود ماله مخابرات هست که اونم عشقی داره توی بعضی شهر ها میده توی بعضی ها هم نه، وگرنه بقیه isp هایی که میشناسم همه مصرف مناصفانه گذاشتن..
این رایگان شبانش وضعیتش درست شد ما بریم بگیریم؟؟