ایرانسل روی های وب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
ایرانسل روی های وب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.5G Irancell
Sabzevar,Khurasan Razavi
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
سلام
دوستان ایرانسل هم مثل همراه اول طرح نا محدود یک ماه نداره؟
با سلام و درود
در حال حاضر بهترین مودم چه مدلی هست؟
بنظر من : Huawei B525نقل قول:
بدرد نمیخورهنقل قول:
ولی از نظر من مدل B2338-168O عالی هست دوستانی که میخان تا قیمت بالایی هزینه کنن
باند های td رو ساپورت داره با fdd میمو ۴*۴ و کت 12 هست
های وب الان این مودم رو داره میفروشه موذم بیرونی هم هست خیلی ارزون تره ببینید بتونید بگیرید حرف نداره
به به استادنقل قول:
درس پس میدیم مهندسنقل قول:
داداش جریان این چیه؟!نقل قول:
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
داداش جریان این چیه؟!نقل قول:
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
طبق قرار داد ایرانسل با های وب تو مناطق محروم که ایرانسل فورجی نداره می تونه به های وب وصل بشهنقل قول:
دوستان لطفا راهنمایی
دکل چیا داره مال چیه
۳ ماهه هنوز فعالش نکردن و همینطوری ول کردن.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مشکل بزرگی با ایرانسل دارم که وقتی فایل حجیم دان میکنم خراب میشن. یعنی کامل دان میشه ولی فایل خرابه اگر زیپ یا رر باشه اکسترکت نمیشه و اگر ویدئو باشه بعضی جاهاش شطرنجی میشه تصویر یا کلا از یه جایی به بعد پخش نمیشه. فرقی هم نمیکنه با کدوم دانلود منیجر یا بروزر دانلود کنم.
این از چی میتونه باشه؟
دوستانی که با سرعت ایرانسل مشکل پیدا کردن
جدیدا تو منطقه ما پهنای باند خارجی ایرانسل بشدت پایین اوردن دانلود ماکزیمم روی ۲۹۰ کیلوبایت در صورتیکه دو هفته پیش تست تک کانکشن خارجی عالی بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان من مودم b525 دارم كه سيم ايرانسل روشه يه مشكلي كه تازگي بهش برخوردم اينه كه بعد ٢ ٣ ساعت مودم سوئيچ ميكنه رو يه دكل ديگه cell id رو كه نگاه ميكنم تغيير ميكنه البته فقط دو رقم اخرش عوض ميشه نميدونم به دكل ديگه وصل ميشه يا سكتور عوض ميشه حالا مشكل اينه كه وقتي اين تغيير ايجاد ميشه پارامترهاي rsrq و rsrp و sinr بدتر ميشن و مجبورم مودم و ريست يا خاموش روشن كنم كه دوباره به اون دكلي كه هميشه وصل ميشده متصل بشه ( تو اين cell id پارامترها خيلي خوبه) كسي ميدونه علت چيه؟
حدود 1.5، 2 ماه پیش این مشکل توی همین تاپیک بررسی شدنقل قول:
مشکل از شما نیست
از سمت ایرانسله
سرچ کنید تاپیکش رو پیداش میکنید
دلایل زیادی میتونه داشته باشه ولی بعضی از مودم ها این قابلیت رو دارند که روی یک cell id لاک بشن .با دسترسی administrator توی کنسول رو بگردید شاید این گزینه رو داشت.نقل قول:
سلام دوستان،
مودم 4G قابل حمل ايرانسل مدل MF810
قابلیت اتصال مستقیم به برق شهری رو دارا هست یا خیر؟ اگه به برق شهری دائما متصل باشه مشکلی براش پیش میاد یا خیر؟
نقل قول:
چه دانلودی داری؟ یا چه دانلود میکنی؟ و چه سرویسی ازش دانلود میکنی؟
بم pm بده بت بت یک پرو ک سی بدم ببینم سرعتت چطور میشه
فردا ۳۰ بهمن وایمکس ایرانسل خاموش می شود
کلیه سرورها چه داخلی چه خارجی محدود شده بود حتی با تغییر ایپی ، که الان چند روزه مجددا درست شده[emoji1303]نقل قول:
سوال من هم هست؟نقل قول:
خیر، نداره.نقل قول:
دوست عزیز @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه این مودم هارو برای ایرانسل استفاده کرد؟
و سوال دیگه اینکه این مودم هارو میشه بدون خرید اینترنت LTE جداگانه خرید؟ یا حتما باید با اینترنت باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاک کنید جناب 《مخبر》 که پست های مارو هدف دار پاک میکنید.... بماند چرا...
جدیدا یه مورد خیلی جالب برام اتفاق افتاده :
وقتی با استفاده از سیم کارت قدیمی دانلود میکنم تا 3 مگ دانلود میکنه ولی با سیم کارت 4.5G جدید با همون تبلت که 4G رو ساپورت میکنه دانلود میکنم نهایت تا 1 مگ دانلود میکنه ! :n09:
اینم اضافه کنم هر دو لینک رو از یه سایت دانلود میکنم
قضیه اش چیه ؟
بالاخره بعد از حدود 5 ماه که کیفیت فورجی ایرانسل به هم ریخته بود و کلا سوئیچ کرده بودم روی تری جی، دیروز سری به فور جی زدم و دیدم مسأله ظاهرا رفع شده و سرعت و پینگ فورجی تقریبا برگشته به همون کیفیت پیش از پاییز امسال و در این دو روزه میشه گفت فورجی همون حداقل انتظارات گذشته رو برآورده میکنه.
این مودم ها فقط از 4G بر روی باند فرکانسی 800 و 2100 و TD-LTE بر روی باند 2300 و 2600 پشتیبانی می کنند.(بنابراین امکان استفاده در شبکه سایر اپراتورها را ندارند)نقل قول:
خیر ، فعلا مودم بدون سرویس ارائه نمیشود.
با تشکر از راهنماییتون، ولی در این قسمت میدونم که این مودم ها از تمام باند های TDlte و Fddlte پشتیبانی میکنند، حتی 3500 ایرانسلنقل قول:
دوستان ایرانسل امشب مایمو نمیشه، فقط با یه سیگنال دانلود میکنه، کسی این مشکل رو داره؟
اونو تست نکردم ولی یه چیزی رو میدونم که از وقتی این وایمکس آشغال رو خاموش کردن دیروز سرعت 4G من بیشتر شده مودم zw101 من هم الان 28 ساعت هست وصل هست و کار کرده بدون یک بار قطعی و من واقعا چیزی نمیتونم بگم به جز این که یک شرکت چه قدر میتونه بیشعور باشه یه چیزی بیاره به نام TD LTE روی فرکانسی که یک سرویس دیگه هست که این همه اختلال ایجاد کنه روی این سرویس جدیدنقل قول:
اره سرعت TD برای من هم بیشتر شدهنقل قول:
نقل قول:
Huawei B2338-168 Technical Specifications:
* Form: Outdoor Unit + Indoor Unit* Chip platform: HiSilicon Balong750* Category: LTE DL Cat12, UL Cat13* Peak Rate: DL 420Mbps, UL 30Mbps* Protocol Version: 3GPP Release 10/11/12* Operating Frequency
- LTE TDD: Band 38/40/41/42/43
- LTE FDD: Band 1/3/7/20* Carrier Aggregation
- TDD DL 4x4 MIMO + 2CC CA
- TDD UL 2CC CA
- TDD DL 3CC CA
- FDD + TDD 3CC CA* Modulation
- DL 64QAM, 16QAM, QPSK
- UL 64QAM, 16QAM, QPSK
* Channel Bandwidth: 5 MHz, 10 MHz, 15 MHz, 20 MHzبله باید با سرویس بخرید
مشخصات مودمم هم همینه
تست سرعت فورجی ایرانسل با گوشی در حالت تزرینگ با سرورهای داخلی ساعت 9 و 45 دقیقه امروز جمعه
اینم با مودم e3372 از طریق روتر و وایفای
کلا بعد از چهار پنج ماه دوری از فورجی ایرانسل که به شدت ناپایدار و کم سرعت شده بود چند روزه که سرعتش مثل قبل شده و تا 8 مگابایت هم میره
مودمی که مشخصاتش را نوشتید با مودمی که شرکت های وب ارایه میکند شاید فقط تشابه شماره مدل دارد، مودم های وب از برند هواوی نیست و از برند گمنام hhb هست و این هم مشخصاتش نیست
احتمالا شما هم اشتباه دوستمون را در مورد برند مودم می کنید ولی من در این رابطه اطمینان دارم
الان با مودم فیوژن که جدید گرفتم تست کردم آی پی ورژن 6 داره میده به من در حالی که با موبایل نمیده:n13:نقل قول:
در همین حال هم پینگ از حدودا دو ساعت پیش از 120 130 رفته رو 200 تو مشهد
به به
سلام من مودم ایرانسل دارم و مدل mf810 آیا میشه آنلاک کرد؟
ممنون میشم پاسخ بدین
با تشکر
روستایی در شمال کشور (گیلان) . خیلی هم عالی
سلام دوستان من یک مشکل عجیب دارم مگه نباید سرعت 4g از 3g بیشتر باشه??? اما من برعکسه با 3g بالای 1میلی سرعت دانلود دارم اما در 4g به 500k به زور میرسه مشکل چیه از طرف ایرانسله ?? یعنی این همه پول مودم 4g الکی دادم مودم هم e8372 اورجینال هواویه