آره فقط 4 روز دادن... به دیپلمه ها که ترخیص شدن خیلی بیشتر دادننقل قول:
نه بیشتر از نصفمون از شهرستان اومدن و ربطی نداره به روزبرگ بودن
Printable View
آره فقط 4 روز دادن... به دیپلمه ها که ترخیص شدن خیلی بیشتر دادننقل قول:
نه بیشتر از نصفمون از شهرستان اومدن و ربطی نداره به روزبرگ بودن
دوست ما با خونوادش رفتن نظام وظیفه مرکز استان و بیمارستان که بگن مریضیمو مشکل داریم و از این جور حرفا ولی انگار ردشون کردن. مشکل دوستمم کمر درد و پا پرانتزی 7 سانتی هست. که البته واسه این موردا دیگه چند ساله معافی نمیدن. خودش نمیدونم چه اصراری داره که باید معاف شه و انگار براش سنگینه که بره سربازی.نقل قول:
خورستان هم هستیم
شما رسته و درجه و نام و نام خانوادگى رو روي لباس بدوزيد چون هنوز با توجه به اينكه تقسيم نشديد نام يگان لازم نيستنقل قول:
الان به شما اشتغال به تحصيل نمى دهندنقل قول:
يكبار گفتم كه قوانين ثابته ، حالا طرف كل طايفه رو هم جمع كنه تاثيرى در روند پروسه كميسيون نداردنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام دوستان
من امریه اتش نشانی گرفتم ...
الان هم دارم اموزشی رو میگذرونم .میخواستم بدونم میتونم کسری خدمت تو امریه آتش نشانی بگیرم.آخه میگن کسری نمیدن؟
امریه اتش نشانی ؟؟؟ تو کدوم مرکز اموزش ؟؟نقل قول:
بهنام جان یه سوال دیگه..نقل قول:
توو دوره کُد پرندک، تقسیم کردن بچه ها به گروهان های مختلف بر اساس نوع دوره کُد هست؟؟ یا خیلی اهمیتی نداره؟؟
مثلا من خوردم رسته پیاده، کُد جنگ افزارهای تیرمنحنی .. بقیه دوستام خوردن کُد جنگ افزارهای ضدتانک..
ممکنه باهم هم گروهان شیم یا جاهای متفاوت از هم میوفتیم توی پرندک؟؟
مانی جان شما هر راهنمایی میکنی من بهش میگم ولی اصرار داره که باید معاف شه و دارن حقشو میخورن!نقل قول:
پسر عموی خودم مشکل بدتری داشت ولی هفته پیش گفتن باید بری خدمت و معافی در کار نیست
اتیکت رسته الکترونیک اینه ایا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ایا برای اولین روزه یگان لازمه اینو نصب کنم یا بزارم برا بعد (شاید جای دیگه تقسیممون کردن:n03:)؟
براى كسرى شما نياز به نام اشتغال به خدمت از يگان داريد و بايد خودتون حضورى نيز براى كسرى سازمان مربوطه مراجعه كنيد مطمن نيستم كه ايا يگان اموزشى به شما اين نامه را مى دهد يا مرخصى بدهدنقل قول:
بله درستهنقل قول:
شما هر جا تقسيم شويد رسته تغييرى نمى كند
مانی جان بعنوان اخرین سوال :n37:
محل نصب این اتیکت رسته کجاست؟:n16::n11:
دوره کدهای دوره پیش همشون عملیات پیاده بودن و همه یکی بودننقل قول:
شما رو احتمال زیاد جدا میکنن چون دوره تون فرق داره پس برنامه درسیتون فرق داره(البته هیچ آموزشی وجود نداره و همش علافی و سرکاریه!)
بهنام جان سوال مارو جواب میدی برادر:n06:
با سلامنقل قول:
محل نصب اتیکت رسته، روی یقه پیراهن یا فرنچ هستش، و شما به 2 تا از این اتیکت ها نیاز دارید یکی برای قسمت سمت چپ یقه، یکی هم برای قسمت سمت راستش
همون جای دو تا اسلحه دیگه درستهنقل قول:
اقا تشکر :n16:
دقیقانقل قول:
شما ابتدا اون اتیکت های دو تا اسلحه که مربوط به رسته پیاده است رو بر می دارید، سپس به جاشون اتیکت های رسته خودتون که الکترونیک هستش رو می زنید
بله .آتش نشانینقل قول:
از سازمان مرکزی آتش نشانی تهران امریه گرفتم
دوستان پس فردا من باید خودمو به تیپ 41 کیمل در قوشچی معرفی کنم الان تو روز اول مثل اموزشی کلی سرباز میاد اونجا؟؟ یا نه؟؟ کلا روز اول چی کار میکنن؟؟ من به دلایلی مجبورم زود حرکت کنم یعنی حدودا 8 میرسم اونجا الان اونجا هم مثل اموزشی کلی سربازیم که حی این طرف و اون طرفمون میکنن؟؟ کلا برنامه روز اول چیه؟؟ همون روز اول گروهان و گردان و فرماندهمون مشخص میشه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان اواخر خدمت میشه برای گرفتن کسری بیسج اقدام کرد , و آیا در حین خدمت هم جزو سابقه بسیج به حساب میاد ؟
نقل قول:سلامنقل قول:
بستگی به محل خدمتتون داره
مثلا اگه توی نیروی دریایی سیرجان آموزشی برین معاف از رزم هیچ فرقی نداره و اگه پادگان جوادنیا قزوین باشین خیلی تاثیر داره
یکی از دوستان اعزامی اردیبهشت امسال پادگان جوادنیا افتاده بود که چون معاف از رزم ها توی اون دوره زیاد بودن براشون یه گروهان معاف از رزم ها تشکیل داده بودن و کلا عشق و حال کرده بودن
البته اینطور که یادمه میدون تیر رفته بودن
فکر کنم قوای بدنی خوبی دارین،درسته؟نقل قول:
تستی چیزی دادین؟شرایطش چی بود؟
چون توی شهر ما فقط دیپلم برای امریه آتش نشانی میگیرن ولی شماظاهرا بالیسانس رفتی که برام عجیبه
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تعداد سربازی که در هر یگان تقسیم می شوند در هر دوره نیز متفاوت است، روز اول شما فرم هایی رو پر می کنید که شامل اطلاعات فردی شماست،سپس به مرکز مشاوره درمانگاه پادگان خواهید رفت بعد از ان به حفاظت اطلاعات پادگان که یک مصاحبه کوتاه و یک فرم رو نیز پر می کنید، ۳ تا ۴ روز طول می کشد تا شما تقسیم شوید و برای تقسیم به نزد فرمانده پادگان یا جانشین خواهید رفت.نقل قول:
سلام دوستان
این سایت رو به دوستانی که میخوان جا به جایی کنن معرفی کنید.
www.sarbazyab.com
سلام
دوستان با درخواست کفالت بنده مخالفت کردند
الام می خوام برای این بند اقدام کنم
بند 25- تنگي هاي كولون ، ركتوم و مقعد بهر علت (عمل شده يا نشده ) : معاف دائم
قبلا فیستول مقدی داشتم , پارسال عمل کردم
کسی اقدام کرده قبلا ؟
احتمالش هست بتونم معافی بگیرم ؟
سلام
اماد و پشتیبانی پدافندهوایی تو تهران کجاست؟
سلام دوستان من درخواست معافیت کفالت پدر دادم ( از کار افتادگی ) بنده پدرم تاحالا 7 بار سکته قلبی کرده 4 بار هم بالون زده قلبشو ... هنوز مشکل تنگی نفس داره و به تعهد خودش از بیمارستان مرخص شده حتی 4 سال زود تر بازنشسته شد بابت مشکل قلبش بماند که 10 سال دیابت داره و شبکه چشمش هم پاره شده ! مادر بنده سال 77 عمرش رو دادن به شما و فوت کردن و تک فرزند هم هستم و پدرم اغلب شبا مشکل تنگی نفس داره به نظر شما حق من نیست معاف شم ؟؟ رفتم کمیسیون پزشکی یه آدم معتاد نشسته اونجا میگه حاج آقا قلب 60% از کار افتاده اما پسرتون معاف نمیشه باید بره خدمت ! به خدا دارم دیوونه میشم میدونم اینجا جاش نیست اما شما بگید من چی کار کنم ؟:n28:
سلام دوستان معاف شدم.دیروز شورا بودم.دکترا بدون هیچ بحثی برام معاف نوشتن.من از داخل خدمت اقدام کرده بودم.حدودا یه ماه طول کشید.سوالی بود در خدمتم
خدا بهت صبر بده .. ای مردشور شون قانون برا ظعیفاس.. داداخدا بهت صبر بدهنقل قول:
روند اقدام کردن چجوریه؟نقل قول:
اول از همه چیکار باید بکنم؟
برای چه موردی بود ؟نقل قول:
در نظام وظیفه شهر یا استان خودتون باید به رای کمیسیون پزشکی اعتراض کنید و خواستار ارجاع پرونده به کمیسیون عالی پزشکی باشید .قبل از هر چیز پرونده کاملی از بیماری پدرتون داشته باشید.نقل قول:
ابتدا دفترچه خدمت رو می گیرید بعد از پر کردن و معاینه پزشک در صورتی که مشکل یه بیماری داشته باشید پزشک شما را به کمیسیون معرفی می کند سپس مدارک و فرم های پر شده را در پلیس + ۱۰ ثبت می کنید و منتظر نامه حضور در کمیسیون می مانیدنقل قول:
دوستان خواهشا جواب بدید، من با آمایش از یک شهر دور اومدم شهر خودم، حالا میخوام دوباره برگردم اونجا، با جابجایی سرباز می تونم برگردم اونجا؟
دوستان بالاخره بعد چهر روز دوندگی امیریه مارو تغییر دادن و افتادم مرکز بهداشت و درمان نزاجا -لویزان کسی اطلاعاتی داره در مرود این اداره و اینکه باید لباس فصل بپوشم یا نه؟گروهبان یکم هم هستم راستی
دوست عزیز مشکلت چی بود ؟نقل قول:
کدوم استانی خدمت میکردی ؟
من یگانم همین اداره هست. شما تاریخ معرفیت کی هست؟ لباس فصل مشکلی نداره ولی روزه اول که میایی بهتره با لباس استتار بیایی. اداره که بیایین احتمال دوره تقسیم شدن زیاده مگه اینکه شرایط داشته باشیننقل قول:
تاریخ 13 ام هستش بله شرایط داشتم از مهاباد انتقالی گرفتم اومدم اینجا پس با همون لباس اصلی میام پنجشنبه ها تا کی هست اونجا؟نقل قول:
دوستان کسی از قانون فعلی کسر خدمت برای حفظ چند جز از قرآن کریم اطلاعی داره ؟ من متاسفانه چیزی روی نت پیدا نکردم.
پنجشنبه ها تا 12 ظهر هست. آره با همون لباس استتار بیایین. 13 ام هم صبح ساعت 7 اونجا باشین خوبه زودتر نیایین الاف میشین.نقل قول:
در ارتش براى اضافه دارها اين امكان هست كه با حفظ هر جز قران مقدارى از اضافه خدمتشون رو مى بخشند در سپاه تا چند وقت پيش كسرى مى دادندنقل قول:
فقط اطلاع دارم که حافظان کل قران 3 ماه کسری میگیرند .نقل قول: