افتضاح به تمام منا همه فایلها کرش میشن تایم آوت فراون:34::sq_10:
Printable View
افتضاح به تمام منا همه فایلها کرش میشن تایم آوت فراون:34::sq_10:
سلام من اهوازمنقل قول:
شبانه هم طبق همه جاهای دیگه اگر مرکز مخابراتیت خلوت باشه بله خوبه
روزا که سرعت خوبه اما شب سرعت بین 100 الی 350 میچرخه
در ضمن از ساعت 5 صبح تا 7 سرعت خیلی بهتر میشه
در کل من راضیم :n01:
چه سرویسی دارید؟نقل قول:
امشب یه عکس از idm میذاری؟ ممنون میشیمنقل قول:
خوب نیست در حد 50 تا 100 کیلونقل قول:
بچه های تهران dns شما هم تغییر کرده؟
سلام
دوستان من خطم روی 9 مگ بستن اما تا 7 مگ بیشتر نمیکشه مشکل قطعی و افت شدید سرعت دارم و هنگام افت سرعت مودم را ریست میکنم تا درست بشه به نظرتون اگه بگم خطم را روی 7 مگ یا 6 مگ ببندن مشکل افت سرعت و قطعی درست میشه یا ربطی به این نداره
منم مثل شما سرویس 2 مگ دارم ولی سرعت دانلودم 100 کیلو بایتهنقل قول:
اول رو 9 مگ بود بعد گذاشت رو 4 مگ ولی هیچ تغییری نکرد
به پشتیبانی زنگ زدم گفتم نویزم که ندارم پس مشکل چیه؟!...گفت از رده های بالاتر بهتون زنگ میزنن
تازه مرکز مخابراتیمونم خالیه:n20:
من مدتی پیش سرویس 8 مگ شاتل را داشتم خطم تا 5 مگ بیشتر نمیکشید اما سرعت دانلودم حدود 800 بود الان هم سیم کشی ها را درست کردم خطم 7.5 تا 8 مگ میکشه اما سرعت دانلودم نوسان زیاد داره افت سرعت داره قطعی داره یه مشکلی از پارس انلاین هست الانم که فقط پشتیبانی مرکز تهران جواب میده که عملا هیچکاری نمیکنننقل قول:
ک ر ی و واسه شما وصل میشه از عصری به بعد !؟
اقا بازی آنلاینم مشکل دارین شما؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 2مگ دارم ولی 120 تا بیشتر سرعت دانلود ندارم
snr بالاست متاسفانه خط هم رو 1024 بسته شده
واسه کاهش snr میخواستم تجربه هاتون رو بگید
من خونم طبقه دهمه ، عوض کردن سیم کشی بزارید تو الویت آخر:n28::n28:
mode adsl_g.dmt درسته؟عایا؟:n27::n27:
snr باید باید بالا باشه تا کیفیت خوب بشه. الان ریت شما روی 1 مگ بسته شده نه 2 مگ. احتمالا برای همینه که تا 120 بیشتر نمیدهنقل قول:
داداش اول از همه مودم رو ببر دمه در تست کن ببین درست میشه یا نهنقل قول:
اگه یه تغییر محسوس داشتی مثلا" Attainable Rate خطت از 2 مگ شد 10 مگ خوب مشکل عمده از سیم کشی و ناچاری یه فکری به حالش بکنی شاید سیم تلفن رو کنار سیم برق انداخته باشن .....
snr هر چه بالاتر باشه بهترهنقل قول:
mode را بزار روی حالت auto
زنگ بزن پشتیبانی تا سرعتت را روی 9 مگ ببندن
خطش تا 2 مگ بیشتر جواب نمیده میگی رو 9 مگ ببنده:n13:نقل قول:
وضعیت خطت خوب نیست و احتمالا با توجه به اینکه مجتمع مسکونی هستی، کابل تلفن دقیقا از کنار کنتورهای برق گذشته. مشکلی که اکثر مجتمع ها باهاش روبرو هستند. به هر حال، با همین شرایط هم خطت تا 2 مگ برای دان استریم و 1 مگ برای آپ استریم میکشه در حالیکه روی 1 مگ و 256 کیلو بستند. بهتره باهاشون تماس بگیری و بگی روی 2 مگ و 512 کیلو ببندن و نتیجه رو مقایسه کنی. مد رو هم روی g.dmt بذار باشه ولی زنگ زدی بگو از اون سمت هم روی همین ست کنن.نقل قول:
وضعیت سرویس 2مگابیت من که هر روز داره از دیروز بدتر میشه. دیشب پینگ از سرور poldownload.com که مال خود پارسآنلاینه رفته بود روی 170. سرعت دانلود ازش تو ساعت غیررایگان هم شده بود 500 کیلوبایت در ثانیه. زنگ زدم پشتیبانی گفتم که دو هفته است این مشکل رو پیدا کردم که از حدود ساعت 9 شب به بعد اوضاع پینگم داغون میشه تا خود ساعت 7 صبح. بعد یهو همه چیز اوکی میشه. بعد از کلی تنظیمات dns و mtu و این جور حرفا، که عملاً تأثیری هم نداشت، آخرش بهم گفت: مرکز مخابراتی شما شلوغه و تو ساعتهای اوج مصرف، کمبود پهنای باند پیدا میکنه. ما درخواست دادیم اما معلوم نیست چقدر طول بکشه تا درست بشه.
بهش گفتم: خوب این مشکل درست از 2 هفته پیش به وجود اومده. یعنی یهویی دچار کمبود پهنای باند شدید؟
در جواب باز هم گفت که ما پیگیری کردیم برای افزایش پهنای باند مرکز شما.
گفتم: دست شما درد نکنه.
......
حالا حتی بین 6 تا 7 صبح که بهترین ساعت شبانه رایگان بود و من هیچ وقت تو این ساعت افت سرعت نداشتم، هم دیگه سرعتم به زور به 700 میرسه.
این که خوبه عزیز.نقل قول:
چند شبه دانلود شبانه نصفه انجام میشه واسه من و شبکه Error میده نزدیکای صبح.
دیشب هم چک کردم هیچی دانلود نکرده بود از 2 تا 7 فقط Error داده و 1 کیلوبایت هم نگرفته.
توی روز هم پینگ داخلی به 250 و سرعت به 2-3مگابیت رسیده بود از 7-8مگابیت.
که امروز نگاه کردم درست شده فعلا تا ببینیم دوباره کی خراب میشه.
سرویس منم 2مگه ;-) ضدحال از این بیشتر نمیشه که چند شب دانلود نتونی انجام بدی.
خراب شدن دانلود رو من هم داشتم. ولی قطعی کامل فعلاً خدا رو شکر نه. هر از چندگاهی یکی دو گیگ از فایلهای نصفه دانلود شدهام میپره. البته این الزاماً ربطی به پارسآنلاین نداره. ممکنه ایراد از سیستم من و IDMی باشه که روش نصبه.
دیشب تو سایت speedtest.net از سرور خود پارسآنلاین سرعت دانلودم رو حدود 2مگابیت نشون داد. قبلنا نتیجه تست این سرورشون حدود 7.5مگابیت بود واسه من.
داداش من هم که مخابرات دارم بعضی وقتها دانلود هام نصفه انجام میشه و میپره پینگم با گوگل 140 هست تایم اوت هم ندارم مشکل از کرک IDM هست .....نقل قول:
بله. مشکل از IDM باید باشه. من احتمال میدم بیشتر مشکل تداخلش با آنتیویروسه. من هم قبل از پارسآنلاین و با شرکت آسیاتک هم این مشکل رو داشتم.نقل قول:
نقل قول:
از نسخه های قدیمی IDM استفاده کنید. مشکلی نداره
چه ربطی دارهنقل قول:
اصن IDM جدید و قدیمش فرقی نداره
حتما دارین از جاهایی مثل اپلود سنتر ها دانلود می کنید به خاطر همین زمان اون دانلود تو iIDM تموم شده به خاطر همین میگه یا برو دوباره تو سایتش یا از اول دانلود کن !
خیلی فرق داره. تست کردنش که ضرری ندارهنقل قول:
متاسفانه پشتیبانی هم نتونست مشکل افت سرعت دانلود من را حل کنه حتی با نرم افزار تیم ویور هم به کامپیوترم ریموت شدند اما باز نتونست کار کنه پهنای باند را از 9 مگ تا 4 مگ هم کم کردند اما باز سرعت دانلود بین 1 تا 150 کیلوبایت نوسان داره من سرویس 8 مگ شاتل و 6 مگ صبا را قبلا داشتم اما چنین مشکلی نداشتند خطم تا 8 مگ را ساپورت میکنه مشکل عجیبیه !!!!
کاملا درسته نسخه های جدید idm باگ دارننقل قول:
والا ما که تا حالا مشکلی نداشتیم !نقل قول:
یکی کمک کنه خواهشاً :n03:
دیروز خطم رو از یک بردن رو 9 مگ. از اون موقع مودم جدیدم نمیتونه به اینترنت وصل شه(چند لحظه وصل میشه بعد چراغ ای دی اس ال خاموش میشه و این اتفاق هی تکرار میشه). مشکل از خط و نویز و این چیزا نیست چون با یه مودم دیگه راحت وصل میشم. این مودم جدیده وای فای داره و اصلا واسه همین خریدمش. :n27:
لطفا اگه کسی راهی به ذهنش میرسه بگه خودم هر چقدر ور رفتم نتونستم درستش کنم.:n13:
( اینم بگم که این مودم رو وقتی اوردن که من هنوز صبانت رو خطم بود. اون موقع هم تست کردم کار نکرد. گفتم شاید به سیستم صبانت نمی خوره. اما بعد که پارس وصل شد کار کرد. الانم که اینجوری شده)
نویزت رو وقتی این مودم جدید رو وصل میکنی چک کن شاید نیاز به میکروفیلتر داشته باشینقل قول:
ممکنه هم از Modulation مودمت باشه توی تنظیماتش هست باید پیداش کنی تغییرش بده تا Stable بشه
تنظیمات مودم رو انجام دادی مثل کانفینگ ؟؟؟نقل قول:
اگه منظورت یوزر و پسورد و vci هست آره ولی مشکل اون نیست. چون تا قبل از اینکه خط رو از 1 مگ به 9 مگ ببرن، بدون مشکل وصل بود.نقل قول:
الان هم چراغ ADSL هم روشن میشه و حتی به اینترنت هم وصل میشه اما بعد از چند ثانیه قطع میشه و چراغ adsl هم خاموش میشه.:n15:
مشکل شما فقط نویز شدید هست. اجبارا پهنای باند خط رو باید بیاری پاییننقل قول:
یه عکس از تنظیمات مودم بزار ببینیم خطت چند مرده حلاجه؟!نقل قول:
دوستان هم گفتند به نظر من هم مشکلتون از نویز هست. من با مودم های مختلف و یک خط تلفن امتحان کردم یک مودم SNR به فرض مثال 1 میده اون یکی 10 که تفاوتش خیلی هست.نقل قول:
مقدار SNR و LINE ATTENUATION رو اینجا بزارید تا مشخص بشه نویز هست یا نه. ترجیها تمامی تلفن های روی خط یا هر دستگاه دیگه ای دارید رو جدا کنید و با نویز گیر و بدون نویز گیر تست کنید ببینید نویز خط چگونه است
به احتمال زیاد خطت نمی کشه !نقل قول:
شما با پشتبانی تماس بگیرید بگید که مودلاسیون رو براتون روی adsl2+ بذارننقل قول:
اینجوری SNR بالاتری میگیرید! یکی دو روز تست کنید ببینید که وضعیتتون چجوری بعد اگه دیدید که خوبه و SNR پایین نمیره تماس بگیرید که براتون سرعت رو روی 2 یا 4 بذار
فقط یه نکته رو توجه کنید که توی خطهایی که نویز بالاس حتی وقتی از طرف isp مدولاسیون روی adsl2+ باشه ممکنه که شما با g.dmt یا adsl وصل بشید! برای این که این قضیه پیش نیاد توی تنظیمات مودم مودلاسیون رو از حالت اتوماتیک بردارید و بذارید روی adsl2+ فقط توی این حالت ممکنه که هنگام روشن کردن یا ریست کردن مودم چند ثانیه وصل شدنتون بیشتر طول بکشه ولی خوب ارزشش رو داره که اتصال پایدارتری داشته باشید
این وضعیت مودمیه که الان باهاش به اینترنت وصلم (مودم قدیمیم):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید من اشتباه می کنم ولی وقتی با این مودم بدون مشکل و با سرعت خوب به اینترنت وصل میشم مشکل از خط نیست و مودم جدیده هم باید وصل بشه. اینکه مودم به مودم وضعیت فرق کنه واقعا عجیبه.
حالا الان من اینترنت و قطع میکنم و اطلاعات اون یکی مودم رو هم میزارم ببینیم چی میشه!
من موندم چرا زنگ نمی زنی که یه چک بکنن ؟؟؟؟؟:n24:نقل قول:
راه حل اونها کم کردن سرعته. من هم که تازه به سرعت 9 مگ رسیدم. حاضرم مودم رو بندازم آشغالی ولی سرعت کم نشه.:n02:نقل قول: