مشکل از شاتل هست دوست عزیز چون واسه منم عکساش لود نمیشه !نقل قول:
Printable View
مشکل از شاتل هست دوست عزیز چون واسه منم عکساش لود نمیشه !نقل قول:
نقل قول:
اینجوریش رو دیگه ندیده بودم . احتمالا رفتن اون سروری رو که عکس ها روش آپلود شده رو ف.یلتر کردند . خیلی مسخره است . این سایت یکی از سایت هایی که من روزی حداقل یکبار بهش سر میزدم .
ربطی به شاتل نداره سرور ia.media.imdb.com توسط مخابرات ف ی ل ت ر شده!
الان 4-5 شبی میشه که سرعت دانلود شبانه افتضاح شده ، من شبی 400 مگ میگیرم که اونم مال ساعت 7 تا 8 هست :41:
تأیید میشه. کلاً مخابرات با کلمه media میونه خوبی نداره مثلاً بخش عکس های ign هم media داره فـــ_ل شده ولی خود سایت بازه.نقل قول:
تاييد ميشه!!
برای من دیشب از ساعت 12:45 قطغ شد تا 8 صبح!!!: اصفهان اکو 512
محدودیت دانلود art3 چند گیگ شده ؟ من 33 گیگ دانلود داشتم شده 99 درصد .. فکر میکنم قبلا 40 گیگ بود !!!!
منم مثل شما سر همین ساعت قطع شد..اکو 128 کاشاننقل قول:
قبلش یه sms نمیدن بگن قطعی داریم که ما همه تنظیمات مودم و کامپیوتر را بهم نریزیم
ما اگه از این شانسا داشتیم...:31:نقل قول:
من دیشب دل و روده مودمو ریختم بیرون!!!آخه همش ارور مودم میداد نه ارور شبکه! ولی صبح که وصل شد فهمیدم زیر سر شاتله!:31:
دیشب منم سرویس نداشتم...
دوستان من یه مودم وایرلس می خوام .ممنون میشمکسی راهنمایی کنه
من یه هفته ای هست که مودم معمولی دیلینک رو فروختم و یه تی پی لینک وایرلس گرفتم(بخاطر لپ تاپ)، مدل TD-W8901G. فعلا که خوب بوده و ازش راضیم. 45 ت.نقل قول:
سلام دوستان میگم من نویزم بالاست امروز جواب اعلام خرابی من اومده و گفته که مشکلی از مرکز مخابراتی و پورتتون نیست
من زیاد قطع میشم قبلا هم کل کابل کشی خونه رو هم عوض کردم فایداه ای نداشت
نویز من به شرح عکس زیر است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من چی کار منم مودم رو هم سر خط بردم زنگ زدم شرکت بازم میگه بالاست
فکر کنم از خودشونه :21:
چی کار کنم بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حجم دانلود شبانه من به 5 گیگ کاهش پیدا کرده و اپلود ( اپلود ناخواسته ) به 300 مگ افزایش پیدا کرده
توی دوره دوماهه اشتراک 2 مگی که داشتم کاملا این روند کاهش دانلود و افزایش اپلود مشخصه یه زمانی به شبی 6 گیگ دانلود می کردم اما حالا یک گیگ کمتر شده یعنی میانگین سرعت من 200 کیلوبایت در ثانیه شده شب اول که این اشتراک رو گرفتم زیر 245 نمیومد
مشکل از خود مخابرات ( و شاید تجهیزاتشون) هست. کار خاصی که نمی تونید انجام بدید فقط یه احتمال هست که اگه اشکال از سیم کشی خارجی خطتتون باشه زنگ بزنید خرابی تلفن (117 فکر کنم) بگین که خطمون مشکل داره قطعه شاید بیان چک کنن :)نقل قول:
دیشب برای من هم قطع بود! از 1 تا 2:30 توی لیست مثلا انتظار پشتیبانی بودم آخرش هم هیچ!
فقط میتونم بگم متاسفم! من که عزمم رو برای رفتن به پارس آنلاین جزم کردم حداقل روز سرعتم 2 مگ هست!
ببخشید eco 2m داریم که دانلود شبانه داشته باشه؟
اگه آره به نظرتون ارزش داره بگیرم؟ الان eco-128 دارم
چقدر راحت میگین امروز ،دیشب
حداقل منظورتون رو از دیشب معلوم کنین تاریخی چیزی:31:
کلا ما چیزی به نام اینترنت پر سرعت نداریم دقت کنین معلوم میشه
تو کره یکی از آشنا ها میگه خواستم دانلود تا دانلود رو زدم سریع یه پیغام داد چند بار اینکار رو کرده بود
بعد فهمیده بود که بابا اینجا کجا اونجا کجا نگو سرعتش اینقدر بالا بوده که بلا فاصله دانلود میکرد و چند بار دانلود شده:31:
در صورتی که ما فقط ذر 1 حالت اینقدر سریع یک پیام دریفت میکنیم اونم زمانی که ارور میده
حلا به نظرتون اینترنت ما پر سرعته؟؟:13:
خودم کردم که لعنت بر خودم باد! می تونستیم الان جای اونا باشیم شایدم جلوتر اما ...نقل قول:
در صورتی که ما فقط ذر 1 حالت اینقدر سریع یک پیام دریفت میکنیم اونم زمانی که ارور میده
حلا به نظرتون اینترنت ما پر سرعته؟؟
دوست گلم من این اشتراک رو دارم اما باید به چند چیز توجه کنینقل قول:
ببخشید eco 2m داریم که دانلود شبانه داشته باشه؟
اگه آره به نظرتون ارزش داره بگیرم؟ الان eco-128 دارم
اول اینکه اشتراک دو مگ رو توی شهر شما ارائه کنن
دوم اینکه بتونی واسه خونه این اشتراک رو بگیری که البته زیاد سخت نیست به بهونه های مختلف بهت میدن
سوم اینکه قیمت ها و سرعت های سایر شرکت های محل زندگی خودت رو دقیق بپرسی چه در روز و چه در شب الان خیلی جاها اشتراک 256 میدن که سرعتش برابر 2 مگ هست اما با همون قیمت پایین
هر شرکتی ویژگی های خودش رو داره
چهارم اینکه صبر کن ببینیم واسه تابستون دانلود شبانه اشتراک 2 مگ شاتل رو بازم تمدید میکنن یا نه
در کل اگه می خواستی شاتل بمونی این اختلاف قیمت واقعا ارزشش رو داره که 2 مگ بگیری با یکم هزینه بیشتر شبی بین 5-6 گیگ می تونی دانلود کنی فوق العاده توی نت راحتی
از جهت پینگ هم من اطلاعی ندارم اول باید ببینی واسه چه نوع مصرفی اینترنت لازم داری
اکثر مناطق دیگه این سرویس رو نمیدن . اونایی هم که از قبل داشتن دارن کم کم تمدید میکنن تا اینکه بالاخره دانلود شبانه این سرویس رو بردارن.نقل قول:
اگه منطقه شما میده حتما بگیر . به اندازه سرویس آرت 3 یا 4 می تونی دانلود داشته باشی.
خدا وکیلی دیشب داشتم کار بانکی انجام میدادم وسط کار قطع شد زنگ زدم تا پشتیبانی رو گل بارون کنم اشغال بود.
دیگه به آخر خط رسیدم.
خیلی اوضا شاتل با مخابرات قاطی شده.
دستتون درد نکنه من شیرازم واسه گرفتنم مشکل ندارم هم دانشجوئم هم پروانه کسب شرکت دارم حالا فردا برم بپرسم ببینم چی میگن به نظرتون اگه نشد کدوم سرویس آرت رو بگیرم که بتونم شبی 3-4 گیگ دانلود کنم؟
شنیدم آرت از یه حدی به بالا دانلود کنی سرعت رو میارن پائین درسته؟
دوستان از اونجایی که منطقه مخابراتی ما 2271 جالبترین هست تنها دو تا شرکت سرویس میدن : شاتل و پارس انلاین
حالا من بین دوراهی موندم ! هیچ کس جز شما بهترین راهنمایی کننده نیس. کدوم بهتره ؟ الان شاتل 128 چند سرعت روزانه میده ؟ 256 یا 512 چطور ؟ شبانه رو چنده ؟ ممنون میشم کلا یه راهنمایی کنید ...
درود بر دوست عزیزم مارک مودمت چی هست ؟ قطع وصلی زیاد داری ؟ چه جوری میدونی که نویز داره خط ؟ چند تا تلفن داخل منزل هست ؟نقل قول:
بچه ها چیز پی ان شمام نابوده؟
من که مشکلی ندارم باهاش /ایرانسلنقل قول:
اقا این شاتل دیگه داره مسخره می کنه خودش رو ...
چرا انقدر قطع میشه ...
دیشب اصلا کانکنت نمیشد برای من .
امتحان دانشگاهم تموم بشه میرم حالیشون می کنم با کی طرفند .
پول 1 سال رو بهشون دادم الان پر رو شدن .
اره داداش. من 3 تا چیز پی انم هیچ کدوم کار نمی کنه برای دوستام هم همین طوره ....مثل اینکه بستند پورتش رو ...من 1 هفته هست اصلا نمی تونم کانکت شم .نقل قول:
بچه ها چیز پی ان شمام نابوده؟
مارک کودم tp-link 8811 است و عدد SNR Margin نویز و عدد Attenuation مربوط به میزان از دست رفتن سرعت از محل رانژ تا مودم است که برای من 61 است این عدد باید برای SNR Margin بالاتر از 22 و برای Attenuation روی 15 باشد کمی بالا پایین هم باشد مشکلی نیست نه مثل مننقل قول:
یه خط دارم الان یه کافی نت که سرکوچهمون هست نویزش بالاست
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
نه پورتش بسته نیست راحت هم وصل میشم :46:نقل قول:
سرویس آرت 1 به بالا که دیگه رسما پول دور ریختن هست . برای دانلود 4 گیگ در روز که سرویس های زیر 100 هزارتومنی آرت جوابگوی شما نیست . این محدودیت دانلود سرویس های آرت شاتل :نقل قول:
Art 1=18 GB
Art 2=25.5 GB
Art 3=33 GB
Art 4=40.5 GB
Art 5=51 GB
Art 6=70.5 GB
بعد از اینکه محدودیت دانلودت هم تموم شه سرعتت در حد دایال آپ میشه و کاریش نمیتونی بکنی.
کلا شاتل واسه دانلودر ها اصلا خوب نیست.
vpn من هم امروز قطعه
فکر میکنم دارن همون سیستم شبکه داخلی مجزا از اینترنت رو تست می کنند
من 5 دقیقه پیش رفتم 1 گیگ ترافیک بگیرم . رفتم پول رو هم حواله کردم واسه شاتل و بعدش اومد سایت گفت با موفقیت انجام شد ولی ترافیک اضافه نشد !
پول هم از حساب کم شده . الان باید چه کنم ؟ :13:
دوستان دیگه خواهشاً اطلاع رسانی کنند VPN دارن یا قطعه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دو تا v p n دارم هر دو خوب کار می کنن .نقل قول:
وی چیز من یه شب وصل هست یه شب نیست الان 2 شب هست که یاهو مسنجر بیلوکس مسنجر گیم رنجر بالا نمیاد سر ساعت یک که می شه گند زده می شه تو یازی از این ای پی ها از عمد میبندند که ناتونیم با چیز وی ان وصل بشیم و دانلود کنیم نامردااااااا :13:
ما فری نخواستیم فقط وصلمون کنن بتونیم کارامون رو انجام بدیم
صبح تا ساعت 9 شب سره کاریم تا یه شامی بخوریم بیام سر pc میشه 1 شب که می بینی نمی شه کاری کرد رفتیم درباره شرکت های دیگه هم تحقیق کردیم دیدیم اوووووههه اووووه ه ه یکی از یکی دیگه افتضاح تر
شبها 1 به بعد که رایگان میشه چطوری میشه از v p n استفاده کرد؟
آخه تو ساعتهای رایگان کانکت نمیشه.
دوستان شبانه شاتل ساعت چند تا چنده .... ؟؟؟
ساعت 1 تا 8نقل قول: