16 گیگ دارم.والا یه سری ها که میگن وسط نصب ارور میده!همین طوره؟نقل قول:
16 گیگ دارم.والا یه سری ها که میگن وسط نصب ارور میده!همین طوره؟نقل قول:
با سلام از ديروز صداي ايكس باكس gears of war 320 GB قطع شده لطفا اگه كسي از دوستان اطلاعاتي داره راهنمائي كنه آيا از تنظيماته يا چيز ديگه در ضمن بوسيله كابل HDMI به LED ال جي 46 اينچ سه بعدي وصل شده است بسيار سپاسگذارم
به احتمال خیلی زیاد اشکال از کابل hdmi هستنقل قول:
کابلو عوض کنید و تست کنید
(سعی کنید موقع خرید کابل hdmi جنس خوب و مرغوب تهیه کنید!)
16 خوبه.یه بازی توش جا میشه(بازیهای جدید)نقل قول:
راستش خودم تابحال نصب کردم رو فلش ولی فکر نکنم ارور بده.یه تست کن نتیجه رو بگو
دوستان من دستگاهم جی تگ شده هست....
امروز یدونه هارد اکسترنال 320 دادم به مغازه دار و 10 تایی بازی ریخت روش ولی الان که میزنم به دستگاه بازیا رو بالا نمیاره....
فقط میتونم هارد رو از کنسول کانفینگش کنم.... مشکل چیه؟
کار خواسی باید انجام بدم که گیمها اجرا بشن... طرف که چیزی نگفت!:n28:
الان جی تگ چنده بخوای انجام بدیش؟
یه جای خوب هم معرفی کنید برم انجام بدم مشکل این درایو و اینا حل بشه
الان من سر همین از روی دیسک اجرا شدن ها دچار مشکل درایو شدم. درایوم مرخص شده دیگه:n03:
اقا درست شد....نقل قول:
یدونه dvd تو کارتنش بود نوشته بود xex menu گزاشتم و بازی های روی هارد رو اورد.....
فقط کسی میدونه راهی هست که این برنامه رو بریزم تو خود کنسول نخواد دیگه dvd رو بزارم تو دستگاه؟
اینم حل شد ریختمش روی فلش......نقل قول:
.
.
.
کسی میدونه بازیها رو چه جوری بریزم روی هارد اکسترنال....؟
.
.
.
یادش بخیر قدیما اینجا خیلی سر حال تر بود...!
چطوری میشه بازی های 97% رو هارد نصب کرد که وسط بازی EROR نده؟
رو نصب که نباید ارور بده وگرنه دیسکه خرابهنقل قول:
اگه نصب میشه وسط بازی ارور میده اینحا رو یه نگاه بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عملا از هارد xbox360 هیچ استفاده ایی نمیشه کرد به جز ریختن موزیک و نصب بازی (که اونم نیاز به دیسک داره) اگه استفاده دیگه ایی داره بگین ؛)
سلام.مترو ویندوز 8 یه برنامه داره بنام Game که جالبه وباید با اکانت لایو ایکس باکس ساین کنی.من اهل کنسول نیستم فقط میخواستم بازی های تو اپ استور ویندوز هست بعلاوه بازی های ایکس باکس 360 از خود مایکروسافت دانلود ورو PCاجرا کنم.خوب این وسط داشتن اکانت لایو به چه درد میخوره ؟چه امکاناتی داره؟کلا بخواهیم انواع بازی ها چه بازی های مترو وچه بازی های PC وچه بازی های ایکس باکس 360 داشته باشیم و روی PC دانلود واجرا کنیم چه برنامه یا چه مارکت باید استفاده کرد؟
من XBOX360 G1 دارم براش بازی BLACK OPS2 رو خریدم توی بازی هم میره ولی ولی تصویرش سیاه میشه بعدشم صداش قطع میشه چی کار کنم
دوستان چند وقتیه فهمیدم دکمه لمسی که برای باز کردن در سی دی استفاده میشه کلا قطع شده
از چی میتونه باشه ؟ هیچ اتفاقی هم واسه دستگاه نیوفتاده؟!!! :n04:
جدیدا دادیش تعمیر؟نقل قول:
میتونی قاب کنسولو باز کنی؟شاید یه چیزیش قطع شده
چون کنسول خودم فته و برای تو اسلیم متاسفانه نمیتونم دقیق بگم چشه
نه تا حالا واسه تعمیر بیرون نرفتهنقل قول:
نه میترسم بزنم خراب کنم . مگه میشه همینطوری چیزی قطع بشه
یعنی کاریش نمیشه کرد تا قاب باز نشه؟
این دکمه لمسی eject اسلیمها مشکل دارهنقل قول:
منم چند وقت پیش متوجه شدم بعضی وقتها لازمه 2-3 بار بزنم تا بیادبیرون
رو همین حساب همیشه با دسته کار میکنم:n02:
کلا مشکل مهمی نیست
ارزش صرف وقت و هزینه نداره
دوستان درایو های سامسونگ lt3 نمیشه؟
خیلی ها میگن که بازی های lt3 رو راحت اجرا میکنه و مشکلی هم نداره!(بدون نیاز به lt3 ) این درسته؟
حالا که درایو های سامسونگ lt3 نمیشه jtag هم نمیشه؟یا ربطی به اون نداره؟
ممنون
درایو های قدیمی سامسونگ نیازی به LT3 نداره،LT3 برای اجرای بازیهای Ap2.5 و XDG3 نیاز هستش که درایو های سامسونگ اصلا چنین تکنولوژی ای رو پشتیبانی نمیکنن و با همون LT2 بیشتر بازیها رو اجرا میکنن((با بعضی از بازیهای XDG3 مشکل دارن))نقل قول:
همونطور که گفتم نیازی به LT3 نیست،ولی Jtag ربطی به اونا نداره،همه دستگاه ها الان Jtag میشن.............
البته فکر کنم منظور شما از Jtag همون RGH هستش،الان چند ساله که دیگه هیچ دستگاهی Jtag نمیشه...............
ok.درسته.به خاطر اپدیت داشبورد دیگه jtag نمیشن.rgh میشن.
حالا به فرض مثال من برم grid2 رو بگیرم روی این دستگاه ما اجرا میشه یعنی؟(با این که grid 2 به lt3 احتیاج داره)
اگه جواب مثبته پس با این حساب درایو های سامسونگ بهترین درایو های x360 میشن که !عجیبه!(بدون نیاز به lt3 بازی های جدیدو ران میکنه؟!!)
دوستان یه سوال مهم
دستگاه های بن شده jtag یا همون rgh میشن؟
الان این کنسول ما بن شده.بازی های جدید هم که میزارم اپدیت جدید داشبورد رو میخواد.و چون کنسولم بن شده نمیتونم داشبورد رو اپدیت کنم.
حالا دیگه راهی ندارم جز rgh.میشه؟
درسته که بدون LT3 بازیهارو ران میکنن،ولی مشکلات خاص خودشون رو دارن..................نقل قول:
بله،باید RGH کنین دستگاتون رو..............نقل قول:
با سلام
بنده فایل iso رو با نرو ریختم نو دی وی دی ولی ایکس باکس اجرا نمیکنه
حالا چطور میتونم اجراش کنم ...از طریق یو اس بی یا طریق دیگر ؟
سلامنقل قول:
رایت بازی به این سادگیها نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه xbox 360 پریمیوم داشتم که چند سال پیش 3 چراغ شد و دیگه تعمیرش نکردم و گوشه خونه موند،حالا اگه بخوام بفروشمش حدودا چقدر ازم میخرن؟
سلامنقل قول:
زیاد ازت برنمیدارن-مثلا حدود 100 تومن(با توجه به بازار موجود)
ولی میتونی تعمیرش کنی با 30-50 تومن و دوباره باهاش بازی کنی
اگه هم نه میتونی دل رودشو بیاری بیرون از هر قسمتیش تو یه جایی استفاده کنی :)
100 تومن هم بخرن باز خوبه حالا هفته بعد میبرمش بازار رضا ببینم چند میخرن.نقل قول:
به نظرم اینطوری نفروش کنسولتو.بازاریارو که خوب میشناسینقل قول:
من یه 360 آک داشتم،اون موقع که 500-600 تومن بود طرف گفت 100 تومن ازت برمیدارم.ببین چه آدمایین
به نظرم برای فروشش برو تو فرومهای مثل سایت زیر و بعدش کنسولتو بذار برای فروش(مزایده)
اینطوری شاید بالاتر از 100 تومن هم گیر بیاری.آخه بعضیا قاب کنسول-هارد-دسته و......رو میخوان
محتوای مخفی: سایت
سلام ، کدام مدل وارد ایران شده
همه مدلهانقل قول:
xbox360 دیگه به ته خط رسیده دوست عزیز!
تو بازار برید، نو، فقط از سری اسلیم وجود داره دست دومم که همه رقم هست (تو پست اولم که اشاره شده به مدلها)
سلام
من میخوام xbox slim 250 بخرم. میشه بگین این lt3, lt2, gtag و... چی ان؟ ربطی به کپی خور داره؟
کدوم رو باید بخرم؟ اصلا هیچی نمیدونم!
حک ــش دو مدل داره: lt+n که جدیدترینش lt+3 باشه و jtag (البته اینا اسمای عامیانس که جا افتاده)نقل قول:
تو lt باید بازی رو بخری برای اجرا به دیسک بازی هم حتما نیازه (حتی اگه رو هارد نصب بشه)
تو jtag به دیسک بازی نیازی نیست (یه بار میریزی رو هارد و تمام) و یا حتی میتونی بازی رو از اینترنت دانلود کنی ولی قابلیت بازی آنلاین رو از دست میدی
اگه کلا سمت آنلاین نرفتی و نمیری jtag بگیر
display discovery رو فعال بزارم بهتره یا نه؟ یه سوال دیگه اینکه مانیتور من 60 هرتز هست ولی توی 360 50 هرتز میشه راهی هست 60 هرتز کنم؟
دوستان
در حال حاضر آخرین آپدیت واسه داشبورد چه ورژنی هست که نصبش مشکلی واسه کپی خور شدن دستگاه ایجاد نکنه؟!
----
دوستان
هیچ راهی نیست که بازی هایی که قبلا رو LT2 اجرا میشد رو الان که رو دستگاه LT3 دارم بتونم اجرا کنم؟!!! :n03::n03:
16203نقل قول:
باید دوباره برای ال تی 3 پچش کنی
سلام ....نقل قول:
من از این سایت نتونستم دانلود کنم فایل تورنتو میگیرم توی یوتورنت و بیت تورنت تست کردم Seeder داره ولی سرعت دانلود صفره !!! جریانش چیه ؟
یعنی چی؟!!نقل قول:
میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
بدید به دوستان توی تاپیک زیر مستقیمش کنن،شاید مشکلتون حل بشه............نقل قول:
نقل قول:
الان دوباره تست کرددم دانلود شد ولی با سرعت پایین ... کنار اسمش یه فلش هست قبلا هر فایلی که میگرفتم سبز بود الان واسه اینا قرمزه ....
دوستان یه جای خوب, مطمئن و منصف برای جیتگ توی تهران معرفی کنید که کارو سریع راه بندازه مرسی ...
چی یعنی چی؟عدده یعنی چی یا جمله ی دومم؟نقل قول:
اگه منظورت جمله ی دومم هست یعنی اینکه باید باید بازیو دوباره تهیه کنی