80 گیگ بین الملل. 8 مگابیت قفل. برای بازی آنلاین هم مناسب نیست.نقل قول:
استفاده از نرم افزار تغییر آیپینقل قول:
این مشکل از ایرانسله
Printable View
80 گیگ بین الملل. 8 مگابیت قفل. برای بازی آنلاین هم مناسب نیست.نقل قول:
استفاده از نرم افزار تغییر آیپینقل قول:
این مشکل از ایرانسله
سلام . برای ساپورت کردن TD - LTE ایرانسل فرکانس 3500 روی باند 42 نیاز هست . مودمی هست با مشخصات روتر بی سیم LTE دی-لینک مدل 4G N300 DWR-M921 که این باند و فرکانس را پوشش میدهد ولی ظاهرا بعضیها خریدن و در دیجی نظر گذاشتن که سیم کارت TD-LTE ایرانسل را باز نمیکنه . میخاستم این مودم را برای سیم کارت TD-LTE خودم بخرم نظرتون چیه ساپورت میکنهه ؟؟؟
اتفاقا من این مودم رو چهار ساله که استفاده میکردم . همین چند روز پیش گذاشتم دیوار و به قیمت ۹۵۰ هزار تومن فروختم . فکر کنم ارزون دادم چون دست دومش در دیوار تا ۱۷۰۰ هم هست ... ضمنا مودم خوبی هست ولی عالی نیست کلید روشن خاموش نداره میزنی پریز استفاده میکنی . سیم کارت معمولی 4G رو هم باز میکنه البته از فرکانس TDLTE انتن میگیره و باید در محدوده ی اون باشی تا اینترنت فورجی همراهم بده ...نقل قول:
دوستان پینگا خراب شده سرعتم کم شده برای شما هم اینطوری شده؟فک کنم بخاطر محدودیت ها و خونه نشینی مردم فشار اومده به شبکه
درود دوست عزیزنقل قول:
برای من هم سرعت به شدت اومده پایین و پینگ بالاست.
من همیشه ساعات خلوت سرعتم از 100 مگابیت پایینتر نمیومد. اما الان 3 هفته اس سرعت فقط روی 20 مگابیت میچرخه و توجه کردم خودشون سرعت رو پایین آوردن.
با پشتیبانی هم تماس گرفتم و اعلام کاهش سرعت کردم اما متاسفانه گفتند چون بین سرعت 1 تا 80 مگابیت تعیین شده دارید دریافت میکنید ما هیچگونه اعنراضی رو نمیپذیریم...
اینم از خدمات ارائه دهنده ی اینترنت پر سرعت ایرانسل....
دوستان سرویس شما هم با اینستاگرام مشکل داره؟ گاهی اوقات اصلا لود نمیکنه تا چند ساعت
با تغییر دی ان اس هم حل نشد.
BCE-IDU-1.2.5-R4 for Atom R9 Indoor (5 dBi) CPEs has been released.نقل قول:
To upgrade UE firmware to BCE-IDU-1.2.5-R4 from Web GUI:
- Log into CPE with username/password.
- Go to System->Version Manager page.
- Click on “Choose File” and select the new firmware.
- Click Submit.
Download: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Notice: There is a known bug in this version where if Scan Mode was set to “Band/Frequency Preferred” prior to the upgrade then Scan Mode will be reset to “FullBand” after the upgrade. This is also a bug in the OMC currently where the indoor CPE will show as offline after a period of time. Once this bug is fixed, this firmware will be available to upgrade to within the Cloud OMC.
Changelog:
کد:==========================
BCE-IDU-1.2.5-R4
--------------------------
New Features:
- Added: New web GUI
- Added: PCI lock function
- Added: Update TR069 parameters to include: MCS, SINR, APN, and PCI Lock
- Added: TR069 is disabled by default when factory settings are reset
- Added: "Allow HTTPs Login from WAN" parameter is enabled by default when factory settings are reset
Bug Fixes:
- Fixed: Cannot resolve DNS after DHCP server is disabled
آپدیت Software مودم Z6000
اینم لینک دانلود آپدیت فریمور ماژول MT421e: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورژن جدید تر ماژول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این مشکل رو دارم خیلی ازار دهنده هست :weird:نقل قول: