خیالتو راحت کنم نت ایران به معنای واقعی کلمه تخمی ترین نت جهانهنقل قول:
فرقی هم نمیکنه از کدوم isp نت بگیری همشون نت هاشونو از زیرساخت میگیرن ک زیرساخت ریده
حدود یک ساله من شب ها و ظهر ها مشکل داره نتم
جدیدا بقیه isp ها هم شب ها مشکل پیدا کردن
Printable View
خیالتو راحت کنم نت ایران به معنای واقعی کلمه تخمی ترین نت جهانهنقل قول:
فرقی هم نمیکنه از کدوم isp نت بگیری همشون نت هاشونو از زیرساخت میگیرن ک زیرساخت ریده
حدود یک ساله من شب ها و ظهر ها مشکل داره نتم
جدیدا بقیه isp ها هم شب ها مشکل پیدا کردن
من هم مشکل سرعت دارم چند روزیه
به جرأت میتونم بگم یادم نمیاد برای مشکل سرعت اینترنت زنگ زده باشم به پارس آنلاین و چیزی جز این گفته باشند که "خطتون نویز داره و تلفن و اسپلیتر رو از مسیر خط جدا کنید و دوباره تست کنید" :biggrin:
وقتی خودت تمام سوکت های خونه , دم در هم رفتی چک کردی، نباید زنگ بزنی پشتیبانی lvl 1 بهشون بگی اینترنتم مشک داره، چون انها بر اساس مسئولیت و دستور عملی که دارند همیشه اینو می گن. باید بگی من درخواست اعزام کارشناس دارم برای بررسی اینترنت که بیاد بررسی کنند ببرن سطح بالاترنقل قول:
ان پشتیبانی ها که شرکت ها اول کار جواب می دهند اکثرا باسه کسایی هست که اصلا با این مبحث ها اشنا نیستند و مرحله به مرحله از اول باهاشون می رن جلو ( خودت رو حساب نکن، خیلی از این افراد هستش).
- - - Updated - - -
من 2 ماهه بهشون زنگ نزدم از بس بی شعورننقل قول:
بهشون زنگ زدم ک اقا ما خونمون ویلاییه سیم تلفن هم از دم در تا مودم 5 متره فاصله مستقیم خورده به مودم میگه نه برو از سر خط وصل کن :|:|
یه مشت بی سواد گذاشتن پای تلفن بهشون میگم مودمم crc دانلود میندازه میگه اینایی ک میگی من نمیدونم چیه ولی پینگ داخلیت زیر 150 باشه اوکیه :blink:
خوش به حالتون
من یه هفته اس اینترنتم مشکل داره و عملا اصلا از ADSL استفاده نمیکنم، هر موقع هم زنگ زدم گفته شما نفر ۱۵ ام تو صفید و دیدم باید نیم ساعت منتظر بمونم :mellow:
پشتیبانی پارس آنلاین خیلی افتضاحه منم همین مشکل رو دارم برای یک تغییر ریت خط باید نیم ساعت پشت خط باشینقل قول:
تو این مورد شاتل واقعا حرفه ایی تره پشتیبانی آنلاین تو هر تایمی سه سوت جواب میده.
همین الان ساعت 9:15 یکی لطف می کنه یه پینگ با 4.2.2.4 بزاره ؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
>ping 4.2.2.4نقل قول:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=86ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=85ms TTL=50
نقل قول:اتفاقا توو منطقه ما (تبریز) پشتیبانیش خیلی خوبه. فوری جواب میدن و حل میکنننقل قول:
البته من هفته قبل جمعآوری کردم رفتم مخابرات، ولی خب پشتیبانی پارس آنلاین برا من انصافا مشکلی نداشت، نه نوبت داشت نه چیزی
این سرعت اینستاگرام اخرش واسه ما درست نشد ! تو صفحه شونم که همش میگن مشکل سراسریه
واقعا دیگه یه کلیپ نمیتونم اونجا ببینم