خيلي ممنوننقل قول:
چه ورژن پچي ريختي ؟ 3 كار مي كنه ؟
Printable View
خيلي ممنوننقل قول:
سلام من روي 30% بازي مئندم ميرم يه جا بعد ميگه
use ray text message for help you find lorenzo
بعد توي breaf هم نوشته
go to project on galveston
نميدونم كجا برم دورمو هم نگاه كردم كسي نيست
اين اون مرحله نيست كه بايد زنگ بزني و يكي رو توي پارك پيدا كني و بري به طر صداشا اين يه مرحله ديگست
ممنون ميشم دوستان كمك كنند
چند راه برای این کار وجود داره ...نقل قول:
1. اگر شهر دوم شما و قابلیت استفاده از هلیکوپتر باز شده در جنوب شهر دو پره هلیکوپتره ... ( البته هلیکوپتر ها رو برای توریست ها گذاشتن ... :31:
2.اگر 200 تا کبوتر رو بکشی ...
3.اگه خیلی با بروس دوست بشی هر وقت بهش زنگ بزنی با هلیکوپتر میاد دنبالت ...
4.رمز : 359-555-0100 باید تو گوشیت بزنی ...
پیامک ها تو چک کردی ... ؟؟؟نقل قول:
احتمال می دم که تو پیامک هات ... یه پیامک مولتی مدیا :18:( پی . ام . ام ) باشه ... که عکس یه نفر توشه ...
کجا اینو بهت می گه ... ؟؟؟ ( منظورم اینه که کدوم محل هستی و کنار ساختمونی و ... هستی ؟؟)
احتمال می دم با دیدن پیامک هات مشکلت حل بشه اگه نشد اسم مرحله و ... رو بگو ... :21:
خدانگهدار...:5:
آقا یه سوال داشتم.
فقط از طریق دانلود میشه این بازی رو به دست آورد.
فروشگاه پی سی هم که ندارش؟؟؟؟؟
قربونتنقل قول:
خيلي ممنون
پچ 3 بود . یعنی دقیقا پچ 1.0.3 . با همون کرکی هم که گفتم کار کرد .
موفق باشی
به دلیل غیر قانونی بودن بازی فروشگاه های معتبر این بازی رو ندارن ولی توی فروشگاههایی که پول رو میریزی به حساب طرف بعد برات پست میکنه میتونی پیدا کنی . اگه موقع انتشار بازی هم عضو پی سی ورلد خودمون بودی یک پیام خصوصی برای فروشش برات میفرستادند که بازم باید پول رو میریختی به حساب !نقل قول:
آقا یه سوال داشتم.
فقط از طریق دانلود میشه این بازی رو به دست آورد.
فروشگاه پی سی هم که ندارش؟؟؟؟؟
سلام دوستان من یک بازی گرفتم اما هی دوربینش تکون و ولول می خوره چی کار کنم
عضو بودم ولی پیغام رو ندادند.نقل قول:
به دلیل غیر قانونی بودن بازی فروشگاه های معتبر این بازی رو ندارن ولی توی فروشگاههایی که پول رو میریزی به حساب طرف بعد برات پست میکنه میتونی پیدا کنی . اگه موقع انتشار بازی هم عضو پی سی ورلد خودمون بودی یک پیام خصوصی برای فروشش برات میفرستادند که بازم باید پول رو میریختی به حساب !
الان چی میفروشن؟؟
مشکل کرک داری پچ بگیر نصب کن کرکش رو هم بریز والسلام. پچ 1.03 رو نصب کنی بهترهنقل قول:
دوست خوب این قدر راهنمایی خوب کردی لینک هم برام بزار دیگه مرسینقل قول:
خوب برای اینکه هدف اینه شما جستجو در تاپیک رو یاد بگیری و عادت کنی از این امکانات استفاده کنی تا مجبور نباشی واسه چیزی که قبلا هست صبر کنی و منتظر باشی هدف ما اینه که شما هرچه زودتر بتونید چیزی رو که می خواهید رو بدست بیارید. ولی در هر صورت من براتون لینک میدم از این آدرس می تونید هر کدوم از پچ های 4گانه رو دانلود کنید:نقل قول:
و از اینجا هم کرک های هر پچ رو می تونید دریافت کنید: (3 , 4)کد:http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
کد:http://jump.fm/OOPFQ