نمیدونم پس عمو خودم تو اصفهانه 128 شاتل گرفته سرعت روزاش از داخل 256کیلو و از خارج 128 تا 5 گیگ هم شابنش همین جوری بود خیلی هم راضیه.بازم نمیدونم شاید برای اون اینطوریه میتونی تو تاپیک شاتل از وضعیت شهرتون بپرسی.نقل قول:
Printable View
نمیدونم پس عمو خودم تو اصفهانه 128 شاتل گرفته سرعت روزاش از داخل 256کیلو و از خارج 128 تا 5 گیگ هم شابنش همین جوری بود خیلی هم راضیه.بازم نمیدونم شاید برای اون اینطوریه میتونی تو تاپیک شاتل از وضعیت شهرتون بپرسی.نقل قول:
شاتل اصلا خوب نیست سه مرکز مخابراتی اصفهان امتحان کردم همش محدودیت پهنای باند داشت از 8 صبح تا 2 بعداظهر از 12 شب تا 6 صبح فقط وضعیت خوب بود ... بهترین ISP درحال حاضر آسیاتک است.نقل قول:
اقا جریان این لینک چیه من سرعت دانلود چه از سرور داخل و چه خارجی 400 هست خطم هم روی همین حد بسته شده اما سرعت دانلودم از این لینک تا 1300 کیلو هم بالا میرهنقل قول:
به احتمال زیاد مخابرات cache کرده لینک برای همین سرعتش زیادهنقل قول:
این لینک را از سایت خاصی گرفته بودید میتونید ادرس سایت را بزاریدنقل قول:
دیروز روی یه خط که فیبر نیست و طرح معمولی 2 مگ داشت طرح 10 مگ رو ثبت نام کردم ولی پورتم همون 3 مگ بود (بلافاصله بعد از ثبت نام هم کانکت شدم)
هر چی موردم رو روشن و خاموش کردیم دیدم نه این قسمت دیگه اتوماتیک درست نشده!
خلاصه امروز 4 بار زنگ زدم به شماره35236060 اولش خیلی برخورد خوبی داشتن و گفتن تا نیم ساعت دیگه دفعه دوم گفت طرحت 10 مگ نبود (الکی میگفت) گفتم چرا هست گفتا باشه چک میکنه و میبره بالا دوباره نشد باز زنگ زدم کی دیگه برداشت و گفتن تا چند دقیقه دیگه اخر سر نزدیک ظهر بود دوباره زنگ زدم که چی شد همون خانمی که دو دفعه اول برداشته بود شاکی شد که چرا شما به اینجا زنگ میزنید و ما باید رئیسمون بگه و خود مشکترک حق نداره اینجا زنگ بزنم داشتم باهاش حرف میزدم هی میگه داد نزن (تند صحبت میکردم ولی داد نمیزدم) بهش میگه خوب چرا صبح همین حرف رو نزدی و ما رو تا ظهر علاف کردی و ... اخر سر دیدم فایده نداره قطع کردم
کلا ادمای بیخودی هستن 4 باز زنگ زدم جمعا شاید5 دقیقه برا زنگ های من وقت گذاشت فک زدن ولی کاری که 20 ثانیه کار داره رو انجام ندادن
من سریع زنگ زدم بازرسی مخابرات مشکل رو بهشون گفتم اونا هم گفتم یا باید حضوری بیای شکایت رو ثبت کنی که چون شهرستانی نمیتونی یا باید زنگ بزنی شماره 135 داخلی 1 و شکایتت رو ثبت کنی تا پیگیری کنیم خلاصه ما هم همین کار رو کردیم پیگیر شدم اگه شد حال این زن پرو رو بگیرم
اینم داستان زیاد کردن پورت ما!!!!!!!
یه شکایتم 195 کن.نقل قول:
195 قبلا برا یه چند مورد بود شکایت کردم یه بار هم زنگم زدن ولی کو نتیجه
بزار جواب شکایت خودشون بیاد اگه نتیجه نده برا خود اونا هم به 195 شکایت میکنم
(البته میدونم اخرش هیچی نمیشه ولی من سعی خودم رو میکنم)
نه رفیق اینجوریا هم نیست شما یه شکایت توپ بکن خیلی هم قاطع وتیز حرف بزن نمیخاد خیلی کتابی حرف بزنی اخرش بنویس بی شعرا مردمو مسخره کردن خیلی کاربرد داره:n08:نقل قول: