میتونید تغییر بدید از اول ماه اجرا میشه .نقل قول:
البته داخل سایت نوشته هر گیگ 30 روز اعتبار داره .نقل قول:
Printable View
میتونید تغییر بدید از اول ماه اجرا میشه .نقل قول:
البته داخل سایت نوشته هر گیگ 30 روز اعتبار داره .نقل قول:
برای تبدیل سرعت 128 به 512 باید چکار کنم؟
لطفا متنی که باید بنویسم و درخواست دهم را بگویید.
ممنون
اگهline مگ 1 شلوغ باشه هیچ راهی نیست که بشه از سرعت واقعی که داریم استفاده کنیم؟ تمام روز شلوغه بجز ساعت 9 تا 12 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با کد بالا می شه از خط ایرانسل که اعتبار داره به حساب جدید وایمکس تازه ثبت نام شده برای خرید مودم پول انتقال داد ؟؟؟
درود
آیا میشه مودم وایمکس نخرم و با گوشیم سرعت اینترنت بالا رو داشته باشم
یعنی اینترنت 3g سیم کارتم بیشتر بشه و روی گوشیم اینترنت پر سرعت داشته باشم
سپاس
نمیشه ، باید شناسه وایمکس فعال باشه تا بشه شارژ فرستادنقل قول:
حالا فهميدم. اين چيزي كه شما ميفرماييد ترافيك آزاد نيست، بستهي افزايشي هست. ترافيك آزاد مال وقتيه كه شما نه شارژ عادي داريد نه بسته افزايشي خريديد و در نتيجه به ازاي هر مگابايت استفاده يك مبلغي از موجودي حسابتون كم ميشه (البته اگر در حسابتون مبلغي داشته باشيد)نقل قول:
اما در مورد اين كه از كجا ميشه باقيمونده بسته افزايشي رو ديد من چون ديگه مدتهاست از سرويس نامحدود استفاده ميكنم متاسفانه يادم نمياد قبلا از كجا چك ميشد. ولي در كنترل حساب الكترونيكي، در صفحه حساب، يك جدولي هست به نام «اطلاعات حساب اختصاص داده شده». توي اون جدول يك سطرش به اين اسم هست: «باقي مانده بسته افزايشي مدت دار». همين نيست؟
معلوم نی چی کار کردن دیگه با ساکسم نمیشه رفت FB و اکثر سایتا باز نمیشه ! پینگ افتضاح ولی سرعت تغییری نکرده !
internal شده فقط داخلی رو باز میکنه دارن همون طرح اینترنت ملی رو میریزن دیگه من که کلا نتم افتضاح بود الان دگه کلا حتی نمیتونم با ps3 sign in بشمنقل قول:
دوستان
شما مشکل بروزینگ ندارید؟
راحت سایت باز میکنید؟
بدون چیز پی ان برای من دیگه حتی سایتهای داخلی هم خیلی دیر باز میشن
اما چیز پی ان یا سوکس وصل میکنم خیلی بهتر میشه