ببخشید یه سوال این برگشت صدا به چه درد میخوره؟ برگشت صدا به کجا؟ به یه دستگاه دیگه ؟ منظورم اینه که واسه چه کاری استفاده میشه ؟ مگه خود کابل hdmi ورژن 1.4که 3d ساپورت هست برگشت صدا نداره ؟
Printable View
ببخشید یه سوال این برگشت صدا به چه درد میخوره؟ برگشت صدا به کجا؟ به یه دستگاه دیگه ؟ منظورم اینه که واسه چه کاری استفاده میشه ؟ مگه خود کابل hdmi ورژن 1.4که 3d ساپورت هست برگشت صدا نداره ؟
میدونم میشه وصل کرد به سینما اصلا" اولش واسه همین خریدمش ولی وقتی استفاده بلوری میبینم ندارم چرا نگه دارم ؟ با پول جفتش روی هم یه چیز هم خودم میذارم روش یه rs777 یا DENON میگیرم که با صداش حال کنم . شما که دستتون تو این کاره اگه کسی خواست تونستین بفروشین لطفا" یه خبر به من بدین . ممنون .نقل قول:
برگشت صدا از تلویزیون به سینما در واقع جایگزین اپتیکال می شه و صدای شبکه ها یا فیلم های پخش شده از طریق تلویزیون را به سینما انتقال می ده. (تنظیماتش هم در تلویزیون همون تنظیمات اپتیکال هست.) کابل 1.4 این قابلیت را داره ولی هم تلویزیون هم سینما باید این قابلیت را پشتیبانی کنند.نقل قول:
سلام.با توجه به بودجه شما مدل 869 و یا مدل 860 گزینه های خیلی خوبیه.نقل قول:
ببخشید من یه سوال دارم نمیدونم تو کدوم بخش باید بپرسم :
یه 727 پایونییر واسه برادرم خریدم . تلویزیون هم سونی ex720 هست که خروجی اپتیکال هم داره. سوال من اینجاست که سه تا دستگاه هست که میخوام صداش از داخل سینمای خانگی 727 هم در بیاد .
یه ریسیور که با hdmi به tv وصل شده .
یه دستگاه DVD پلیر دیگه هست که باهاش vcd ببینه چون 727 نمیشه باهاش VCD دید.
خود تلویزیون که از آنتن پشت بام تصویر میگیره .
چطوری باید کابل هاش رو وصل کنم ؟ آیا با کابل اپتیکال میشه ؟
ممنون از کمکتون .
فکر کنم ex720 از arc پشتیبانی می کنه اگر صدای دالبی می خواهید رسی ور را با اپتیکال به سینما وصل کنید و اگر استریو از arc استفاده کنید.نقل قول:
dvd هم می تونید از دو گزینه بالا یا وصل کردن مستقیم hdmi به خود سینما استفاده کنید.(اگر دایم می خواهید از صدای سینما برای رسی ور استفاده کنید از ورودی hdmi سینما هم می تونید براش استفاده کنید ولی هر وقت که بخواهید ماه واره ببینید باید سینما روشن باشه و از طریق منوی سورسش hdmi را انتخاب کنید) جالبه چون من vcd با 727 برای تست پخش کردم درست پخش کرد (شاید هر vcd را پخش نمی کنه)
استفاده از arc: سینما با hdmi 1.4 به ورودی HDMI arc تلویزیون متصل باشه حالا صدای تلویزیون از هر سورسی از طریق سینما پخش می شه. در سینما در منوی تنظیمات hdmi گزینه control باید روشن باشه.
دوستان آلبوم محسن چاوشي به نام من همان سيزدهم
تراك اول صداي خيلي عالي براي تست سيستم داره حتما تست كنيد
سلام قیمت HTP-ES33 پایونبر رو کسی داره؟
سلام.حدود 2200نقل قول:
سلام به همه دوستان
کسی آخرین قیمت ست بلندگوی جامو 428 و آمپ 921 رو داره؟