-
آقا حمید اگر موتور لرزش داره باید دنبال دلیل اون باشید که ممکنه از یکی از موارد زیر باشه:
تنظیم نبودن دلکو
تنظیم نبودن سوپاسها
خراب بودن درب دلکو
خراب بودن وایر شمع ها
خراب بودن یکی یا چندتا از شمع ها
هوا کشیدن از محلی بجز دهانه کاربراتور
شکستگی در رینگهای پیستون
لق بودن و تاب داشتن پولی ها
در مورد آگهی من از صاحبش خبر ندارم و اینطور که مشخصه این کیت مربوط به موتورهای 8 سیلندر میشه که نمونه های از این فرم تسمه روی شورلت کاپریس کلاسیک اواخر دهه 80 و اوائل دهه 90 میلادی استفاده میشد.
جناب kcnc متاسفانه تشابه زیادی بین شمع های تقلبی و اصلی وجود داره و شاید بهتر باشه از چندتا مکانیک آمریکایی سوال کنید تا ببینید اونها از چه نمونه ای استفاده میکنن که واقعا کارایی داره و از کجا تهیه میکنن؟
من زمان تعمیر موتور از مارک AC DELCO استفاده کردم که البته همان موقع نمونه های تقلبی هم وجود داشت و کارایی خوبی نداشتن ولی از یک جای مطمئن گرفتم و تا الان هم بخوبی دارن کار میکنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
حمید جان این بنده خدا روزبه سرافراز مالک این سایت هستش
کارش درسته ولی بعید میدونم این کیت روی 6 سیلندر خطی نصب بشه
-
سپاس
آخه آدرسش اهواز ه
گفته واسه نوا هم میشه استفاده کرد.
صاحب سایت، علی شهرستانی نوشته.
-
نه حمید جان صاحب سایت اگه تو قسمت تماس با ما کلیک کنی میبینی همین بنده خدا روزبه سرافراز هستش که تو تی تی هم عضوه
علی شهرستانی اتفاقا امروز تماس گرفته بود برای نوای من که میخواست برش داره اون تهران هست
تو آگهی هم من نگاه کردم صحبتی از نوا نشده که.
-
.................................
-
جناب MJ1970 این گیربکس که میفرمایید اتوماتیک هست؟ اگر اشتباه نکنم برای کاپریس مدل 86،87، باید باشه ، این طوره ؟
-
..........................
-
آقا محمد، من فکر نمیکنم گیربکس 700 روی کامارو ، بلیزر و کلا ماشینهای دهه 70 که داریم کار بده.
منظورم کارکردن اوردرایو اون هست که ظاهرا برای تغییر دنده از دنده 3 به 4 ( که همان اوردرایو میشه) نیازمند سنسور و حسگرهای مختلف و داشتن ECU مناسب هست که کار بکنن و سالم باشن.
شما موردی از گیربکس 700 روی کامارو دهه 70 یا بلیزر دیدید که کار بکنه و اوردرایو هم عوض بکنه؟
من قبلا خیلی دنبال این قضیه بودم اما از نظر علمی نمیشد مگر اینکه تمام این بخشها روی ماشین سوار بشه و به درستی کار بکنه، دقیقا مانند مثلا یک شورلت کاپریس 1990
حتی یکی از مکانیکهای باسابقه آمریکایی خیلی سعی کرد با نصب دکمه و سوئیچ سر راه سیمهایی که از حسگرها به گیربکس میرسید، به نوعی وضعیت این حسگرها و ECU را در سرعتهای بالا برای گیربکس تداعی بکنه که دنده به 4 بیافته اما بازم نشد.
البته تا دنده 3 بطور عادی کار میکنن ولی دیگه به 4 نمیره و اگر بخوان با سرعت بیشتری ازش کار بکشن، گیربکس میسوزه و بخاطر همین هست که با 350 تعویض میشه تا مشکلی توی سرعتهای بالاتر پیدا نکنن.
تعمیرات اونهم که واقعا سخت و پر هزینه است و هرکسی زیر بار اون نمیره مگر بقول شما ماشین نگهدار واقعی و عاشق حقیقی آمریکایی باشه ( مثل خودمون :n06:)
اگر واقعا بشه که خیلی خوبه، اما به نظر من دردسر سوار کردن یه گیربکس 5 دنده دستی خیلی کمتر از راه انداختن 700 هست.
-
-
دنبال سایتی میگردم که روش کارکرد این مدل گیربکسهای سری 700 را بطور کامل و دقیق توضیح داده باشه، بخصوص زمانی که وارد اوردرایو ( دنده 4) میشه، تا درک کاملی از وضعیت و شیوه عملکرد قطعات اون داشته باشم.
بعد از این آشنایی، میشه به نوعی متوجه شد برای جایگزینی بخشهایی که خراب شده ( منظور بخشهای الکتریکی و الکترونیکی) چه چیزی را ،و به چه صورت میشه جایگزین کرد، تا وضعیت کار و تعویض دنده این مدل گیربکس به حالت استاندارد و اصلی خودش برگرده.
متاسفانه تا الان چنین مرجعی پیدا نکردم و بیشتر سایتهای آمریکایی که در مورد گیربکسهای اتوماتیک مطلب نوشتن، قسمتهای مهم و توضیحات را به راحتی و مجانی در اختیار نمیگذارن و حتما باید از اونها درخواست کنیم و با پرداخت دلار از اطلاعات اونها استفاده کنیم.
البته در نهایت مطلب مورد نظر را پیدا میکنم چون همیشه "جوینده یابنده است"
من تصور میکنم اون بلیزر و کامارو و نوا هم فقط در وضعیت سه دنده از گیربکس 700 استفاده میکردن و اوردرایو کار نمیداده و بخاطر همین توضیحی ندادن و اگر غیر از این باشه و توانسته باشن اوردرایو را راه بندازن واقعا کار بسیار بزرگی انجام دادن و ارزش داره که بابت یاد گرفتن روش کار اونها هزینه کنیم.