با سلام و خسته نباشید : لطفا اگر زحمتی نیست مرا راهنمایی کنید یک جزوه بیست صفحه ی دارم می خواهم در صفحات 1 و 2 آن واتر مارک زده نشود ولی در صفحات بعدی واتر مارک بر روی صفحات بیفتد لطفا راهنمایی فرماید. با تشکر کمان
Printable View
با سلام و خسته نباشید : لطفا اگر زحمتی نیست مرا راهنمایی کنید یک جزوه بیست صفحه ی دارم می خواهم در صفحات 1 و 2 آن واتر مارک زده نشود ولی در صفحات بعدی واتر مارک بر روی صفحات بیفتد لطفا راهنمایی فرماید. با تشکر کمان
سلامنقل قول:
برای این کار باید سکشن ایجاد کنید.برای دوصفحه اول که نمی خواید واترمارک داشته باشن این کار رو انجام بدید
برید به Page layout و Break>Next Page و دوبار کلیک کنید تا دوصفحه ابتدای متنتون قرار بگیره
بعد واتر مارک موردنظر رو قرار بدید.
برید به صفحه سوم که می خواید واتر مارک از این صفحه شروع بشه
بالای صفحه کلیک کنید تا نوار هد ظاهر بشه
بعد از قسمت منوی Design گزینه Link to previous رو غیرفعال کنید.
بعد در حالی که قسمت ایجاد هدر فعاله,برید به صفحه اول رو واتر مارک کلیک کنید تا انتخاب بشه
روش کلیک راست کنید و Cut رو بزنید و تمام!!!
سلام. دو صفحه مورد نظر را با Section Break از بقیه صفحات جدا کنین.خود دو صفحه را نیز با Section Break از هم جدا کنین.Watremark مورد نظر را انتخاب کنین.سپس به صفحه اول (صفحه ای که میخواین واترمارک نداشته باشه) برین.در بالای صفحه دوبار کلیک کنید تا حالت Header فعال بشه.در منو ابزار Header and Footer Tools ظاهر میشه.تیک Different First Page رو بزنین.خواهید دید که واتر مارک این صفحه محو میشه.این کارو واسه صفحه دوم هم انجام بدین تا به هدفتون برسین.موفق باشین!نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش:
وقتی داشتم جواب میدادم هنوز پستی زده نشده بود.میخواستم روش دیگر رو هم بنویسم که Dew Drop عزیز جواب داده بودن!!
سلام
من تعداد زیادی برگه «مدرک یا همون گواهینامه برای یک کلاس آموزشی» دارم و قرار است برای هر هنرجو اسامی و مشخصات وارد شود
چه نرم افزاری را پیشنهاد می کنید
2- من تعداد زیاد فایل ورد دارم برای چند سال
چطور این ها را بایگانی کنم
من به صورت ماهیانه اینکار را کردم اما می خوام ببینم چه راهی نرم افزاری چیزی معرفی می کنید برای این کار
برای نگهداری فایل های چند ساله یا حداقل یک سال
سلام.دوست من یه این سوال بارها جواب داده شده.صفحات قبلی را جستجو کنید.اساس کارش بر حسب Section Break است که بارها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ناظر انجمن نرم افزاری توضیحات مبسوطی داده اندنقل قول:
با سلام و خسته نباشید به همه اعضای انجمن از شما ممنون هستم به خاطر پاسخ سوال قبلی من یک مشکل دارم کار با استایل ها را تا حدودی بلدم ولی چون روی کتب کار می کنم نیازمندم که استایل ها را بصورت کامل و پیشرفته یاد بگیرم آیا کسی می تواند در مورد ساختن استایل های جدید و تعریف قسمتهای آن مرا راهنمایی کند هر چه گشتم چیز بدرد بخوری نبود یا یک سایت یا فیلم آموزشی به من معرفی کند در همه قسمت ها بصورت پیش پا افتاده و فقط از استایل های جاری ورد استفاده کرده اند .آیا کسی می تواند آموزش کامل و جامع کار با استایل ها را بصورت یک فایل Pdf همراه با تصویر بگذار ممنون می شوم الان حدود پنج ماه است من دنبال این آموزش هستم با آرزوی موفقیت برای همه شما در عرصه های مختلف با تشکر کمان
وقتی ورد رو باز می کنم و مثلا یه متن رو که چند صفحه داره روی صفحه 10 به عنوان مثال می برم و بعد ورد رو minimize می کنم صفحه میاد روی صفحه 1
باید چیکار کرد که بعد از Minimize صفحه تغییر نکنه؟؟
در ضمن وقتی ورد رو باز میکنم عنوان فایلی که باز کردم در بالای ورد قرمز رنگ میشه و میگه که product activation failed آیا مشکل بالا به کرک آفیس ربط داره؟
مرسی...
با سلام
بچهها چه جوری میشه رنگ همهٔ صفحات رو به یه رنگ خاص اختصاص داد یکی رو نه، اصلا دستش نزنی در قسمت page layout> page color ممنون اگه بتونید کمکم کنید
من یه مقاله دارم میخوام 4صفحه اولش با حروف ابجد شماره گذاری بشه و از صفحه پنجم هم از یک الی آخر این چند خط پایین رو خوندم ولی خیلی گنگ و غیر فهمه میخوام یکی باشه که مفصل تر توضیح بده
ورد 2007 :
- ايجاد سكشن جديد از طريق سربرگ Page layout و دكمه Break و گزينه Next Page
- كليك در سكشن اول و وارد كردن شماره صفحه به هر صورت خاص
- كليك در سكشن بعدي و دابل كليك در قسمت شماره صفحه جهت فعال شدن Header and footer
- غيرفعال كردن گزينه Link to previous از طريق نوار ابزار Header and footer و دكمه مربوطه
- انتخاب حالت شماره گذاري جديد از دكمه Page number و گزينه Format page number همان نوارابزار
اگر هم ميخواهيد كه شماره صفحه از ابتدا شروع شود (مثلا از شماره 1 يا از الف) بايستي پس در همان مرحله آخر گزينه Start at را روي 1 تنظيم كنيد