برای کسی این مورد هست؟نقل قول:
Printable View
برای کسی این مورد هست؟نقل قول:
مودم E3372 هست؟نقل قول:
مشکلات شبکه ایرانسل بعد از این همه مدت حل نشده
مشکل دی ان اس سرور
ریست شدن رادیوها
نوسان زیاد سرعت و ..
باند 7 .. مودم هم در امضام اومده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه جناب ۸۳۷۲ هستنقل قول:
از این جهت بین 3372 و 8372 تفاوتی وجود نداره. من 3372 رو دارم و از آخر شهریور تقریبا فورجی ایرانسل رو بیخیال شدم و ست کردم روی تری جی که سرعتش در طول روز خیلی بهتره و البته مسأله اش اینه که دائم بین 2G و 3G در حال سوئیچ خودکار هستش و این جوری وقتی پای دانلود در میون نباشه همیشه سایت های با دیلی یا نأخیر باز میشه آخه منتظر میشه تا از 2G به 3G سوئیج کنه اما توی دانلود با آی دی ام میشه گفت عالیه. متأسفانه فورجی ایرانسل به فنا رفته و این چند ماه اومدم همراه اول که میشه کفت نسبت به ایرانسل فعلا عالیه ولی گستردگی پوشش شبکه ایرانسل رو ندارهنقل قول:
8372 رو نمیدونم کجا میشه تنظیم کرد رو نری جی ۳۳۷۲ داشتم این قابلیتو داشت که رو نری جی فیکس میشد و کلا باهاتون موافقم که خراب کرده ایرانسلنقل قول:
این آموزش رفع فریز شدن یا قطع گاه و بی گاه اینترنت هنگام استفاده از دانگل های هوآوی هستش که من هنوز استفاده نکردم و ظاهرا با همه دانگل های هوآوی جواب میده اما در این فیلم آموزشی روی E3372 اجرا شدهنقل قول:
ظاهرا آنتی ویروس دلیل این وقفه ها هستش و این جوری با تعریف چند استثنا مشکل حل شده
جالب اینجاست که من اصلا انتی ویروس ندارمنقل قول:
مشکل از عدم تامین کافی جریان برق هست.نقل قول:
مستقیم به PC وصل می کنید یا از آداپتور USB استفاده می کنید؟
به پی سی وصل میکنم و این مشکل فقط در سیم کارت ایرانسله و با همراه اول هیچ مشکلی ندارمنقل قول:
ممکنه سیگنال ایرانسل ضعیفتر باشه و مودم نیاز به مصرف جریان برق (آمپر) بیشتری داشته باشه.نقل قول:
پیشنهاد میکنم اگه PC شما پورت USB 3.0 داره (غالبا" رنگش آبی هست) به اون وصل کنید در غیر اینصورت جهت تست به یک آداپتور USB یک آمپر به بالا وصل کنید.
به اداپتور هم وصل میکنم همینطوره اصن ی مشکل عجیبیه که دارمنقل قول:
دقیقا این اختلال به ایرانسل مربوط میشه و حدود 5 ماهه شروع شده و با اینکه اینجا خیلی ها در اون بخش رسیدگی به شکایات رگلاتوری فرم پر کردن اما عملا به نتیجه ای نرسیدن و هنوز اینجا می بینم از خراب بودن فایلهای زیپ و فشرده دانلود شده گزارش میدن که مربوط به همین قطع و وصل شدنهاست. منم ضمیمه های ارسالی در ایمیل که مثلا حجم دو سه مگ دارن تا نصفه یا نزدیک به انتها دانلود میشن اما بعد متوقف میشه و فیلد یا عدم موفقیت میده. فقط سندهایی که فشرده و زیپ نیستن رو با آی دی ام می تونم تا آخر دانلود کنم. کندی سرعت در طول روز و قطع و وصل شدن کاملا مشخصه و خیلی ها ظاهرا تجربه کردن و ایرانسل هم فعلا در مواجهه با شکایت هایی که در این زمینه میشه فقط سرعت براش مهمه و اینکه اگه از دو مگابیت کمتر نباشه به هیچ چیزی دیگری توجه نمی کند:n03:نقل قول:
دوستان کسی اطلاع نداره سایت جدید که ایرانسل نصب میکنه چقد طول میکشه پهنای باند بگیره حداکثر چند روز؟
Sent from my TRT-L21A using Tapatalk
...........
والا من سایتی میشناسم ۳ ماهه نصب کرده ولی هنوز خاموشهنقل قول:
ایرانسل تو پوشش دهی داخل تهران افتضاح عمل کرده، جدیدنم اختلالات زیاد و دستکاری ترافیک http عبوری
فکر کنم جوابتو گرفته باشی
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
با سپاس از شما دوست عزیز
من هم به ۱۹۵ شکایت کردم حتما پیگیری کنید
با سپاس از شما دوست عزیز
من هم به ۱۹۵ شکایت کردم حتما پیگیری کنید
Irancell 3G ~HD Voice
دیشب سه بار تو یه ساعت قطعی داشتم فکر میکردم مشکل از مودمه اما طبق مطالب فوق احتمالا شبکه ایرانسل کلا هنگ کرده و درخصوص قطعی دانلود هم باید بگم دیشب به هیچ عنوان نتونستم فایلی رو دان کنم وبی خیال شدم
اما الان بهتره:n19:
دوستان کلا وضعیت شبکه 3G چطوره ؟
من سیم کارت ایرانسل و داخل گوشی میذارم روی 3G ، تلگرام و برنامه های اینچنینی کار میکنه ، وب پیج باز میشه ولی کند اما به هیچ وجه دانلود نمیشه کرد !
یه مودم 3G هم دارم با اون هم وضعیت همینه ...
تو چند تا منطقه هم تست کردم همینه .
اما وقتی رو گوشی میذارم روی 4G نرمال کار میکنه .
سیم کارت و هم جدید گرفتم ...
حالا تنظیمات خاصی هست یا کاری نمیشه کرد ؟
دیروز یک پیام واسم اومد که در صورت پرداخت قبض 100 گیگ اینترنت هدیه به شما تعلق پیدا میکنه.من هم قبضم را پرداخت کردم و امروز صبح پیام واسم اومد و مثلا خواستم استفاده کنم.یکم که دانلود میکردم قطع می شد و باید گوشی را ریستارت میکردم.گفتم شاید اشکال از منطقه باشه.اومدم خونه و دیدم باز همون آش و همون کاسه است.کلا بیخیال استفاده از اینترنت هدیه شدم.
دیروز یک پیام واسم اومد که در صورت پرداخت قبض 100 گیگ اینترنت هدیه به شما تعلق پیدا میکنه.من هم قبضم را پرداخت کردم و امروز صبح پیام واسم اومد و مثلا خواستم استفاده کنم.یکم که دانلود میکردم قطع می شد و باید گوشی را ریستارت میکردم.گفتم شاید اشکال از منطقه باشه.اومدم خونه و دیدم باز همون آش و همون کاسه است.کلا بیخیال استفاده از اینترنت هدیه شدم.
بله همین طوریه، واسه منم همینهنقل قول:
تبلیغ دروغ دیگه ، از ایرانسل
حداکثر سرعت ۱۰۰ گیگ رایگان ایرانسل
چرا اینا انقدر عوضین؟ [emoji23][emoji23][emoji23] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دوستان من الان یه طرح 3 ماهه 72 گیگ فعال دارم،میتونم مثلا یه بسته ساعتی شبانه 3 ساعته هم بخرم و فعال کنم؟ یا این تداخل مشکل ایجاد میکنه؟
نهنقل قول:
بسته ای که مدتش کمتره و تاریخ انقضاش زودتر اول محاسبه میشه
راحت بسته ساعتی بخرید
فقط مواظب باشید که به هر دلیل اگه بسته زودتر تموم بشه یا غفلت کنید که مدت اعتبارش تموم شده و چیزی در حال دانلود داشته باشین ممکنه ظرف چند دقیقه بسته اصلی رو هم تموم کنه. در این جور موارد یا از یه سیم کارتی که بسته دیگری روی اون فعال نیست استفاده کنید یا دائم مراقب حجم باقیمانده بسته کوتاه مدت یا ساعتی که خریدید باشید و چند مگ مونده به انتهاش دانلود رو متوقف کنیدنقل قول:
کلا" 3G ایرانسل در حد E کار میکنه و فقط باید 4G استفاده کرد ولی 3G همراه اول نسبتا" بهتره.نقل قول:
چند روز پی هدیه صد گیگ گرفتم، بعضی ساعتا سرعت میومد رو دو مگابیت ولی اکثرا بالای 10 مگابیت بود، البته سایتی ک دانلود میکنی هم خیلی تاثیر دارهنقل قول:
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
سلامنقل قول:
فکر میکنم بستگی به منطقه داره
من با گوشی ۳.۷۵ جی، بعنی همونایی که max تا ۴۲ مگابیت پوشش تئوری دارن، استفاده میکنم
اصلا کندی نداره
سرعت ذو فقط تو خونه تست کردم، تا ۲.۳ مگابایت هم جواب میده، نرمال ۱.۹مگ هست
جالب اینجاست اینجا، ۴جی هم همین سرعت نهایت تا ۳ مگ هست
یه چند باری اتفاق افتاد که ۴جی ۲۰۰-۳۰۰ کیلو میداد اما ۳جی بالا بود
امروز دکل نزدیک خونه ما خاموش شد واسه 5 الی 6 ساعت رفتم از پنجره هم نگاه کردم همه کابلا رو کنده بودن تو هوا آویزون بود دو تا کارگر هم رو دکل بودن بعدش که وصل کردن دکل رو الان سینگنال من از 5 خط و RSSI -61 شده 3 خط و RSSI شده -75
چه غلطی کردن ؟ جهت سکتور رو عوض کردن ؟ اگر کردن برای چی ؟
دوستان کسی تازگی ازبستهای ساعتی نامحدود (2تا8صبح) استفاده کرده .میخام حدودسرعت وحجم دانلودوبدونم خیلی وقت استفاده نکردم .ممنون
ظاهرا کسی نظری ندارهنقل قول:
دو سه روز اخیر سرعت شما هم اومده پایین دوستان ؟
ایرانسل تو منطقه ما 2 جی هس ، ولی همراه اول 3 جی هس و سرعتش تا یه هفته پیش بین 400 تا 1 مگ بود اما یه هفته هس که سرعتش بین 15 کیلوبایت تا 80 کیلوبایت متغیره
دو سه هفته پیش اومدن و همین بلا رو سر ما آوردن. سه چهار روز تمام که کلا آنتن نداشتیم؛ بعد هم که کارشون تموم شد آنتن 4جی مون که به شدت ضعیف شده و در حد منهای 83 بازی میکنه، سرعت دنلودم با گوشی که صبح ها تا پنج و نیم مگ میرسید و تو سه ساعت راحت سی چهل گیگ دان میکردم الان به یک مگ هم نمیرسه. جالب تر اینه که وقتی 4جی رو خاموش میکنم و دستی میزارم رو حالت اچ سرعتم به نزدیکهای دو مگ هم میرسه. کلا 4 جی از ده و نیم صبح به بعد حداکثر ششصد کیلو بیت بیشتر نمیشه. یاد پنج و شش مگابیت در ثانیه بخیر!!!نقل قول:
سلام دوستان، کسی میدونه مودم هواوی e5573 قابلیت 3g only و 4G ONLY رو داره یا نه ؟ اگه کسی این مودم رو داشته یا داره سریع جواب بده ... ممنونم
منم 3gبدون مشکل هست ولی انتن 4g ضعیفه ودانلود رو 500 هست اما میرم روشبکه lte هم انتن خوبه هم سرعت دانلودمیره رو5 مگ
الان محل ما هم این طوریه پوشش 4g هست ولی سرعت توی 3g بیشتر از 4g هست نمی دونم هم چرا این طوریه
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
فکر میکنم چون اکثر کاربرای پر مصرف دیگه گوشی ۴ جی دارننقل قول: