بله انجا دوباره شما تقسيم مى كنند به يگان هاى زير مجموعه داخل استان يا خارج استان ، خدمت هم در اداره بهداشت درمان از جاهابجي ديگر راحتر است، روز اول با لباس نظامى با ارام و درجه و رسته كامل مى رويدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
Printable View
بله انجا دوباره شما تقسيم مى كنند به يگان هاى زير مجموعه داخل استان يا خارج استان ، خدمت هم در اداره بهداشت درمان از جاهابجي ديگر راحتر است، روز اول با لباس نظامى با ارام و درجه و رسته كامل مى رويدنقل قول:
سلام دوستان
امروز بنده برای لاغریم کمسیون پزشکی دارم، اگر نروم، باز برای من کمسیون تشکیل میشه؟
ترخیص که به محض قبولی هست نه شروع ترم نتایج هروقت بیاد قبول باشی ترخیص میشینقل قول:
Sent from my iPad Air using tapatalk.
رسته رایانه دقیقا کارش چیه اونجا ؟نقل قول:
نقل قول:
یعنی امکان نداره همونجا نگهم دارن ؟
رسته رايانه كار اداري و دفترى دارد كه مى تواند با كامپيوتر در زمينه افيس يا اكسل خدمت كند ، بله امكانش هست كه همانجا باقى بمانيدنقل قول:
اینو الان دیدم....خدایا خودت بهمون رحم کن:n04:نقل قول:
داداش شما لویزان افتادی پارتی داشتی؟ درجه خودتون چی بود؟
پرندک کی مرخصتون میکنه دیگه برید؟
کی باید خودت رو به لویزان معرفی کنی؟
آره وقعا تقسیمات اصلا خوب نبودنقل قول:
من پارتی که نمیشه بهش گفت ولی از قبل پذیرش شده بودم برای لویزان و میدونستم اینجا میفتم
ما از دیروز مرخص شدیم
10ام(چهارشنبه) تاریخ معرفیمونه
سلامنقل قول:
شما هم فکر کنم دوره کد پرندک بودی
یه توضیحی در مورد تقسیما و درجه ها گروهانتون میدی
اگه این مهاباد رو برای خودت پرسیدی پس تقسیما افتضاح بوده شما از تهران اونجا افتادی
خدا بهمون رحم کنه
فقط 4 روز پایان دوره دادن بهتون؟ :|نقل قول:
داداش شماره ای چیزی داری از اون پرندک تا باهاشون تماس بگیرم که از 10م چهارشنبه برم یا از شنبه؟
سلام دوستان
من اعزام شهریور هستم. یه جورایی داره کار امریهم درست میشه اما هنوز قطعی نشده. برای اینکه کارهای امریه رو انجام بدم باید اعزامم رو تمدید کنم برای آبان.
حالا سوالم اینه:
- توی فرم تمدید اعزام چه گزینههایی هست؟ کدوم رو انتخاب کنم تا با تمدیدم موافقت بشه و احتمال قبول کردن درخواستم بالاتر بره؟
- توی سایت وظیفه عمومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] «مشمولانی که به علت بیماری قادربه انجام خدمت دوره ضرورت نباشند باتأیید پزشک معتمد بهداری استان موعداعزام آنان حداکثربه مدت دوماه به تعویق می افتد».
این پزشک معتمد بهداری همونهایی هستن که برای شورای پزشکی معافیت یه نفر نظر میدن؟ اگه یه صورت معمولی با درخواستم موافقت نشه، از این راه میتونم کاری کنم تا اعزامم تمدید بشه؟
سلام
چرا آموزشی مرزبانی،، الان تو اصلان دوز سه ماه هست؟
دوستم از اول اردیبهشت رفته اخر تیر میاد...
داداش این لویزان رو خیلی گروهبان آموزشی ما تعریف میکرد میگفت هتله...نقل قول:
آره فقط 4 روز!!نقل قول:
نه والا ندارم... مطمئنا خودشون هم نمیدونن که از کی دوره سروع میشه!
اگه بچه تهرانی چهارشنبه برو... چون اگه زودتر بری میندازتون گردان ابوذر ولی اگه دیر بری میفرستنون جاهای دیگه
کار شما خیلی ربطی به رسته و این چیزا نداره. شما اگه شرایط داشته باشی تو اداره نگهتون میدارن و اگه نداشته باشین به احتمال خیلی زیاد میفرستن شهرستان. شرایط هم فقط متاهل و پدر نظامی و سرپرست خانوار حساب میشه. تک فرزند و تک پسر جزو شرایط نیست.نقل قول:
البته احتمال اینکه رسته کامپیوتر رو نگه دارن تو اداره زیاده.
نه بچه تهران نیستم. این گردان ابوذر چیش از بقیه گردانها سرتره؟ منطقش خوبه یا کادرهاش؟نقل قول:
اضافه ها و نهضتهاتون رو آخرسر حساب کردن یا نه؟
حذف گردید.
سلام .. منم تقریبا همچین شرایطی داشتم برای درخواستت برو پلیس+10 بهشون بگو من امریه گرفتم برای برج X واسه امریه ام گفتن اعزامت باید واسه برج هشت باشه الان اومدم درخواست تمدید بزنم اون وقت خودشون واست میزون میکنن البته این راه درستشه.. ولی در کل اونایی ک زیاد این درخواستو میزنن(منظورم مراکزپلیس+10) فقط ازت میپرسن بار چندمته داری درخواستو میزنی ؟ معمولا برای بار اولیا اگه طرف دلیل هم نداشته باشه یه تیک مشکل خانوادگی هست اونو براش انتخاب میکنن که برای بار اول 95% مواقع جوابش مثبت میشه .. ضمنا شمام که پذیرش شدی غمی نداشته باش فقط بروبگو آقا من از فلان جا امریه گرفتم گفتن باس اعزامتو بندازی برج 8 .. یعنی بر فرض محال اگه دفعه اول جواب منفی گرفتی خدای نکرده میتونی مجددا اقدام کنی اوصولا واس امریه که راحت موافقت می کنن تازه این اوضاع شیر تو شیرو شلوغی که دیگه راحتتر درخواست تمدیدو قبول می کنن..نقل قول:
سلام دوستان
بنده مدرکم فوق لیسانس مکانیک هست و الان در دوره آموزشی هستم
آیا احتمالش هست که بعد از آموزشی دوره کد بخورم؟ یا با توجه به شرایط تک پسری یگان خدمتم هم تهران میوفته؟
بهترين كار پيگيرى از طريق نيروى انسانى پادگانى است كه در ان تقسيم شديدنقل قول:
اگر كپى از معافيتى كه گرفتيد داريد كارتون زودتر انجام خواهد شد، روش ديگر هم مراجعه حضورى به ستاد نيرو تهران است كه با زمان كمي داريد فكر نكنم عملى باشد مگر اينكه از يگان مرخصى بگيريد
دوره كد مختص به بچه هاي ليسانس استنقل قول:
آقا من تعریق کف دست دارم..به نظرتون اقدام کنم برای معافیت؟؟؟از آموزشی امکان داره معاف شم یا باید حمالی کنم تو اموزشی؟؟:n25:
معاف از اموزشي كه نداريمنقل قول:
بند3- هيپرئيدروز(عرق كردن كف يک يا دو دست و يا كف يک يا دو پا ) شديد (بنحويكه در دماي معمول اتاق بعد از شستن و خشك كردن دستها يا پاها بعداز مدت 5 دقيقه كف دستها يا پاها كاملاً خيس شود) : معاف از خدمات رزمي
تیپ 37 زرهی شیراز دارنگون کسی اطلاعاتی داره؟
سوال اصلی: تو برگه امریه من زده رسته الکترونیک کد تجهیزات مخابراتی
الان من رسته الکترونیک بدوزم رو یقه فرنچ یا بزارم ببینم پادگان چی بم میگه؟
تفاوت گردان ابوذر تو کادرهاشه... هم برخوردشون بهتره و هم مرخصی راحت تر میدن... حالا خودتون بیاید متوجه میشید تفاوتشون رو...نقل قول:
نقل قول:
خب این معاف از خدمات رزمی چیه؟؟
ارزش داره برم دنبالش؟؟؟؟
میدون تیر رو میتونم برم آیا؟؟(میخوام روی فرمانده رو تو تیر اندازی کم کنم!!!!!:n19:):n25:
به نظرم اگه بری دنبال معافیت از رزم خیلی خدمتت میفته عقب! میفتی سال دیگه!!!نقل قول:
اگر مشکلت حاد نیست برو خدمت از اونجا برا معافیت اقدام کن که عقب هم نیفتی ضرر نکنی.
باسلام
من تازه اموزشیم تموم شده و امریه که گرفتم افتادم پادگان تیپ 72 اندیمشک دوکوهه با درجه گروهبانیکم ..کسی بچه ی اندیمشک هست که اصفهان باشه و بخواد با من جابجایی کنه؟؟ یعنی اون بیاد شهر خودش اندیمشک و منم برم شهرخودم اصفهان؟؟؟کسی هست اطلاع بده.ممنون
باسلام
من تازه اموزشیم تموم شده و امریه که گرفتم افتادم پادگان تیپ 72 اندیمشک دوکوهه با درجه گروهبانیکم ..کسی بچه ی اندیمشک هست که اصفهان باشه و بخواد با من جابجایی کنه؟؟ یعنی اون بیاد شهر خودش اندیمشک و منم برم شهرخودم اصفهان؟؟؟کسی هست اطلاع بده.ممنون
اگر پزشک بیمارستان نظام وظیفه چیزی مبنی بر "معاف نبودن" شخص درون پرونده بنویسه، نظر کمیسیون شهرستان چطور میشه؟
میفهمم چی میگی داداش.... این بلا توی عجبشیر سرم اومده..... یه قسمتش بهشت بود یه قسمت جهنم !نقل قول:
فقط یه چیزی اینکه چرا به شماها فقط 4 روز مرخصی پایان دوره دادن؟؟ به دوره کدهای شیراز 17 روز دادن تازه گفتن شاید بیشترم بشه !! امریه هاشونم نیومده ....
نکنه همه شماها که دوره کد اونجایید اهل تهرانید و به خاطر برگ اینقد کم دادن مرخصی؟
سلام دوستان
من میخوام یه سال دیگه بمونم برا کنکور 95 ( الان پیش دانشگاهیم رو تموم کردم )
من الان چند ماهه که میرم برا کلاس اموزش های رانندگی ولی الان بهم میگن که باید معافیت تحصیلی داشته باشم
خو من پیشم رو که تموم کردم ، دانشگاهم که یه سال نمیخوام برم ( برا کنکور 95 بخونم )
حالا باید چی کار کنم ؟چجوری باید معافیت تحصیلی داشته باشم ؟ یا اصلا این معافیت یه ساله بعد کنکور چطوریاست ؟
با سلام
تقسیمات ما هم امروز خلاصه اومد اول اسم شهر رو میگفتن بعد اسم بچه ها رو تک تک میخوندن و برگشون رو به یه نماینده میدادن ،بعد یه برگه جدا براشون آوردن و با یه لبخند تلخ گفتن این اسامی برای پلیس راهور هستش که باس خودشون رو راهنمایی رانندگی همینجا (رشت) معرفی کنن من سوالم اینجاست آیا این احتمال وجود داره ما بریم اونجا باز مارو یه شهر دیگه به جز شهر خودمون(رشت) توی استان تقسیم کنن ؟:n35:
خود مرکز راهنمایی رانندگی شهرستان هم ممکنه سرباز بگیره !؟
در برگه امريه اگر ببينيد نوشته به فرماندهى راهوار استان ....نقل قول:
به هر حال فرماندهى مى تواند شما را به ساير شهر ها اختصاص دهد و همين ممكنه در همان رشت بمانيد ، كلا همه چيز به تعداد نيروى وظيفه شهرستان هاى ديگر مربوط است
آقا یکی جواب منو رک و پوست کنده بده
این که میگن کسری بسیج سالی 18 روز شده صحت داره؟
آقا یکی جواب منو رک و پوست کنده بده
این که میگن کسری بسیج سالی 18 روز شده صحت داره؟
میخوام بدونم چه تغییری برام داره>؟؟؟کارم سخت تر میشه اونجا یا راحتتر؟؟؟نقل قول:
کلا ارزش داره یا نه؟؟؟
معاف از رزم نقشى در راحت شدن خدمت شما نداره، بود و نبودش يكيه!!نقل قول:
سلام دوستان (مخصوصا اقا مانی گل):n16:
یه سوال داشتم خدمتتون اینکه روز اول یگان باید اتیکت رسته و اینا رو هم بزنیم یا خودشون میدن
مثلا واسه من رو برگه امریه نوشته رسته:الکترونیک کد (تجهیزات مخابراتی) .رو اتیکت کدوم رو بنویسم؟
بدون هیچ گونه معاینه ای پروندتونو رد می کنند و اعزام به خدمت میزنن باستوننقل قول:
جدیدن خیلی خیلی سخت گیری میکنن تو دادن معافیت پزشکی به نظرم اگر مشکل خیلی حادی ندارید قید معافیتو بزنید چون هم وقتتون میره هم هزینه های سنگین ویزیت دکتر که هر بار باید 30 تومن بپردازید (جدای از آزمایشو ..) تجربه دارم که میگم تازه اگه به فرض شرایط معافیت رو داشته باشید و دکتر بیمارستان هم تایید کنه برید کمیسیون احتمال 99% دوباره میفرستن یه بیمارستان دیگه 2 تا پزشک تایید کنن و دوباره کمیسیون میرید اگه شرایط رو داشتید و لب مرض بود میفرستن کمیسیون عالی استان که 99% درصد رد میشه درخواست (اینا رو تجربه دارم میگم سری آخر که رفته بودم کمیسیون از حدو 30 نفر فقط 3 نفر که خیلی اوضاع بدی داشتن معاف شدن)
موفق باشید:n16:
دوستان لطفا این سوال رو جواب بدید الان چند ساعته منتطرم ...نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام یه سال دیگه بمونم برا کنکور 95 ( الان پیش دانشگاهیم رو تموم کردم )
من الان چند ماهه که میرم برا کلاس اموزش های رانندگی ولی الان بهم میگن که باید معافیت تحصیلی داشته باشم
خو من پیشم رو که تموم کردم ، دانشگاهم که یه سال نمیخوام برم ( برا کنکور 95 بخونم )
حالا باید چی کار کنم ؟چجوری باید معافیت تحصیلی داشته باشم ؟ یا اصلا این معافیت یه ساله بعد کنکور چطوریاست ؟
متاسفانه باید قبل اینکه درستون تموم میشد برای گواهینامه اقدام میکردید برای ثبت نام گواهینامه باید کارت پایان خدمت یا معافیت و یا اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه که به تایید راهنمایی رانندگی شهر محل تحصیل رسیده باشه اقدام کردنقل قول:
در غیر این صورت بعید می دونم بتونید کاری انجام بدید