تو مشهد نه, من همین امروز زنگ زدم 2مگ تو تابستون تمدید شد.نقل قول:
Printable View
تو مشهد نه, من همین امروز زنگ زدم 2مگ تو تابستون تمدید شد.نقل قول:
امروز سرعت من افتضاح کشیده پائین بزور صفحات رو باز میکنه !
کسی این مشکل رو نداره ؟؟؟
شاتل 2مگ کرج
مسخره کردن خودشونو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراقب باشید. شاتل داره دزدی می کنه. منم بیش از سه ماه طول کشید تا 1005 مطمئن شدم داره دزدی می کنه. سه تا رایانه ی دیگه رو آوردم با سه تا مودم دیگه آزمایش کردم دیدم درسته و دارن دزدی می کنن. اگر حس می کنید مصرفتون رفته بالا مشکل از شاتل هست و نه شما
در صورتی که هر از گاهی چراغ لینک شما چشمک زن می شه و دوباره وصل می شه بدونید دارن کاری می کنند ولی نمی پذیرند
وقتی شرکت های دیگه هستند واقعا اشتباه هست. منم الان یه مقداری از اینترنم باقی مونده. همین که این 500 مگ تموم بشه می رم صبا نت.
امروز سوال کردم گفتن معلوم نیست تمدید کنن یا نه
گفت شب با احتیاط دانلود کنی که اگه دانلود رایگان رو حذف کردن ترافیک تموم نشه!
امروز صبح که سرعت میانگین رو حساب کردم دیدم به جای سرعت 240-250 سرعت 215 کیلوبایت بوده بازم نصف فایل ها تا صبح دانلود نشدن دیشب از 1 تا 8 حداکثر 5200 مگ دانلود کرده و 300 مگ اپلود
فکر کنم چون هر شب حدود 50 تا فایل رو همزمان از مدیافایر شروع می کنم این اتفاق می افته وگرنه سرعت ساعت 1:20 حدود 240-250 بود صبح هم که بیدار شدم بازم همین طور
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
پس ممکنه این ترافیک های دانلود و اپلود شده اضافه واسه اون باشه؟؟؟ منکه دیگه خسته شدم هر بار که بیدار میشم میبینم با همون سرعت و محاسبه ای که کردم بازم نصف فایل ها کامل دانلود نمیشه سرعت و ترافیک یه جای دیگه هدر میرهنقل قول:
مراقب باشید. شاتل داره دزدی می کنه. منم بیش از سه ماه طول کشید تا 1005 مطمئن شدم داره دزدی می کنه. سه تا رایانه ی دیگه رو آوردم با سه تا مودم دیگه آزمایش کردم دیدم درسته و دارن دزدی می کنن. اگر حس می کنید مصرفتون رفته بالا مشکل از شاتل هست و نه شما
در صورتی که هر از گاهی چراغ لینک شما چشمک زن می شه و دوباره وصل می شه بدونید دارن کاری می کنند ولی نمی پذیرند
من مشتری امروز و دیروزشون نیستم. سال ها هست ازشون می گیرم. 1005 دیگه مطمئن هساتم دارن یه کاری می کنند برم از این شرکت. انگار دارن مشتری هایی که شبانه رایگان می گیرن و فعال هستن هر شب با لینک مستقیم رو با این کارها آزار می دن که برن بیرون. حالا در این میون میان دزدی هم می کنند که یکی مثل من بیپچاره بیاد 12 گیگگگگگگگگگ بخره (البته 2 گیگش هدیه بود) و یک زیان دست کم 35 هزارتومنی به من بزنن بعد هم ناچار بشم برم عوض کنم شرکتونقل قول:
فقط مراقب باشید. من خودم باور نمی کردم
مدت ها هست چراغ لینک مودم من داره قطع و وصل می شه و هیچ کاری نمیکنند. مودم جدید هم خریدم. هر بار یک چیزی می گن.
یک روز سرعت من شده بود 4 و 3 زنگ زدم گفتم اینجوری شده. شماره تلفن رو ازم خواست و مودم رو گفت خاموش و روشن بکن. این کارو کردم سرعت برگشته بود سر جای خودش!!! این چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
شاتل برای تولد 3 گیگ ترافیک مجانی دیگه نمیده ؟!
دقیقا برای منم یک روز همینجوری شده بود...:19::2:نقل قول:
واقعا متاسفم برای این شرکت که هر سال داره افتضاح تر میشه....
من قراردادم با شاتل تموم شده،اگه دوره ی جدیدو پرداخت نکنم خودبه خود قرارداد فسخ میشه؟
سرویس Art 1 تهران با VPN
اگه شارژ نکنی بعد یکی دو هفته تماس میگیرن که اگه شارژ نکنی قطع رانژه میکنیم.نقل قول:
باید تماس بگیری و بگی خط را قطع رانژه کنن! که طبق معمول میگن داریم پهنای باند مرکزتون را افزایش میدیم و از این چرندیات...
امروز معجزه شده تو شاتل
باورم نمیشد
هر روز تو گیم انلاین پینگ من متوسط به پایین بود
امروز کلا پینگم رو نزدیک به بهترین پینگ میزنه!!!!!!
:18::18::18: :18:
دیشب داشتم با صبانتم با سرعت 260 دانلود میکردم و همزمان با اون هم گیم انلاین میزدم
وهنوز هم پینگم بهترین پینگ تو بازی بود(پینگ به این میگن!!!!!!!!!):21:
این قسمت قرمز رو کلا داری هزیون میگی !!!نقل قول:
یا اینکه بقیه کسانی که داشتی باهاشون بازی میکردی احتمالا از جیبوتی یا جایی مثل اون بودند !:27:
امتحانش رایگانه:46:نقل قول:
اگه امشب بازی کردم هم از دانلودم عکس میزارم و هم از پینگم تو بازی
پینگ من با صبانت همیشه از 200 کمتره و تو شبانه هم همیشه بین 180 تا 190 میده
گمونم تا حالا شما این پینگو تا حالا نداشتید نه!!!!:27:
تازه تو تبریز رسانت(فقط مال تبریزه) هم پینگ 140 رو داره میده که شما تو خواب هم نمیتونی ببینی:27::27::27::27:
Pinging 4.2.2.5 with 32 bytes of data:نقل قول:
Reply from 4.2.2.5: bytes=32 time=159ms TTL=242
Reply from 4.2.2.5: bytes=32 time=158ms TTL=242
Reply from 4.2.2.5: bytes=32 time=160ms TTL=242
Reply from 4.2.2.5: bytes=32 time=155ms TTL=242
دوست عزیز الان این مطالبی که داری در مورد صبانت میگی چه ربطی به شاتل داره؟نقل قول:
صبانت برا خودش تاپیک داره. این مطالب رو باید اونجا مطرح کنید
فکر کنم منظورشون بهترین پینگ بهترین پینگ در مقایسه پینگ های قبلی خودشون بوده .نقل قول:
تو بازی که نمیشه پینگ بقیه رو فهمید . پینگ ایشون 180-190 هست و پینگ بازیبازهای آمریکایی و ترک های بازیباز زیر 50 هست.
شما خیلی خوشحالیا !!!!:16::34:نقل قول:
مثل کبک سرتو کردی تو برف !!
من خودم پینگم با 4.2.2.4 حدود 130 هست !!! آقای خوشحال !! :5:
نقل قول:
دقیقا منظور من همین بود
:40::40::40::10::10:
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
در ضمن سر خودت تا خرخره تو برفه من با دی ان اس گوگل پینگ 90 دارمنقل قول:
منظور من از 140 پینگی بود که اسپید تست میداد:27::27::27::27:
:39::39::22::22::34::34:
درسته ولی خیلی مسخرس که دانلود تورنتو بستن شاید یکی بخواد فقط تورنت بگیره نه لینک های دیگه ...نقل قول:
فقط یه سوال دوستانی که آرت دارن هم تو ساعات رایگان نمیتونن تورنت بگیرن اگه میتونن سرعت دانلودش چقدره که ماهم بریم آرت ... ؟!
دوستان عزیز اینقد سنگ این شرکتهای اینترنتی رو به سینه نزنید هیچ کدوم خوب نیستن من الان خودم مشغول کار داخل یکیشون هستم یادتون نره این شرکت ها نیستن که مقصر هستن ایراد از بالا هست اخه شما فک کنین 128 چی هست که شاتل بین 4 تا 6 نفر شیر می کنه مثلا بنده که اصفهان هستم با 128 اکو دارم رو 60-70 دانلود می کنم ولی هر چی منطقه ما شلوغ تر بشه و تراکم یوزر بره بالا سرعت به گل میشینه
اینجا شیرلز ؛ شاتل 1 هفتس شبا قطع هست , امروزم از صبح قطع بود , الان با دیال آپم....
اثبات کن که پینگ با گوگل 90 هست !!!!:27:نقل قول:
خب کجا بریم به جای این شاتل؟ من همین روزها دارن همین مقداری که برام مونده تموم می شه. موندم برم صبا یا همیار نت؟نقل قول:
من که فریب وعده وعید ها رو نمیخورم دیگه.نقل قول:
اتفاقا میخوام بهشون بگم سرویسهاتون عالی بود و به دلایل شخصی میخوام فسخ کنم.
لیاقت صداقت رو ندارن متاسفانه.
من میرم صبانت.شما هم اگر دوست داشتید به ما ملحق بشید.:10:
من فعلا آرت 1 دارم . ساعات رایگان شب به شدت سرعت افت می کنه . معمولا زیر 14 کیلوبایت (با لینک مستقیم) !نقل قول:
تورنت با سید معمولی زیر 5 کیلوبایت تو ساعات رایگان شب . با سید کم زیر 1 کیلوبایت .
الآن دو هفته است سرعت شبانه افتضاحه روزانه هم بد. من 512 دارم شبا آخر آخرش 500 مگ دانلود میتونم بکنم. البته شاتل همیشه اینطوری بوده نصف ماه افتضاحه نصف ماه خوب
چند تا سوال :
1= کسایی که سرعت 128 و 256 و 512 دارند سرعتشون روی چند هست ؟؟ یعنی سرعتی که شاتل توی تنظیمات داده ؟؟
{ ای پی پشت مودم رو بزنیم اولین قسمت تنظیمات مینویسه }
2= چرا شب ها انقدر dc میکنه ؟؟
...........
سرعت شبانه فوقالعاده چرته....بعد امتحانات میرم دعوا .
دوستان تورنت که بازه کی میگه بسته است من خودم دانلود میکنم
در ضمن نویزم بالاست میگم بچه ها مشخص شد نویز من از سیم کشی خونه نیست و ثابت کردم بهشون از مخابراته برام اعلام خراتبی کردن از اون وقت تا الان هر وقت بخوام پشتیبانی بگیرم میگن تا رسیدن جواب خرابی صبر کنید
حالا واقعا مخابرات نویز میندازه اگر اینجوریه که خیلی نامرد هستند :13:
تا حالا کسی این مورد براش پیش اومده او بعد از اعلام خرابی مشکلش حل شده باشه
اینم پینگ بنده برای جناب آقای خوشحال !!!:thumbsdow
من هم موندم میون همیارنت یا لایرز یا صبا کدوم رو برم. نمی تونم هر بار 10 هزار تومن واسه رانژه بدم. این ها هم دکانی برای خودشون باز کردن! همین جوری یه چیزی پروندن که رانژه هزینه داره اونم 10 هزار تومن مردم هم دارن می دن و مخابرات هم پول پارو می کنه!نقل قول:
یک نکته جالب. وقتی به پشتیبانی شاتل می گم هزار کار کردن و همه چیز نشون می ده که مصرف رو دارین زیاد اعمال می کنید. حتی در حد 10 برابر ثبت می کنید. با ثابت شدن اینکه هر کاری که می شده انجام دادم می گن باید هزینه بدین یکی رو بفرستیم اونجا!!!!!!!! برای این موضوع هم باید 10 هزار تومن بدیم؟
تو این چند روزه تصمیم رو می گیرم که کدوم شرکت برم. همیارنت؟ پارس؟ مخابرات؟ صبا؟
جناب Hamed 360 شما از کدوم سرویس استفاده میکنی؟
ببخشید سرعت شبانه من خیلی افت کرده eco-128 دارم ساعت 3 به بعد میرفت رو 60-70 الان تا صبح خیلی کمه من 120 مگ از 1 تا 8 دانلود کردم قبلا شبی 700-800 مگ دانلود میکردم میخواستم ببینم بقیه هم اینجورن؟
باز خوش به حال شما که بغیر شاتل کلی اکنتخابهای دیگه دارین، در موردانتخاب ISP بعدی حقیقتش بستگی به مصرف و انتظار شما از سرویسی که میگیرین داره اگه دنبال یه اینترنت ارزون اما با پشتیبانی نسبتا بد و کیفیت نه چندان خوب هستین برید سراغ مخابرات چون سرعتی که مخابرات میده معمولا خیلی کمتر از شرکتهای خصوصی هست.(من خودم داشتم انقدر کند بود پس دادم) ولی نامحدوده و دیگه نگران حجم دزدی شرکتا نمیشین.نقل قول:
اگر آنلاین بازی میکنید و پینگ تایم خیلی براتون مهمه شک نکنید که صبا از همه بهتره،
اگر کیفیت نسبتا خوب اما قیمت یکم بالا میخواین برید پارس آنلاین، مشکل پارس اینه یکمی قطعی داره ولی اکثر مواقع خوبه، و دوست خود من که سرویس آرت 5 شاتل داشت رفت پارس آنلاین گرفت همون پولی که به شاتل می داد رو الان به پارس میده اما سرعتش 4 برابر شده!(از 512 شده 2 مگ)
همیارنت و لایزر هم اطراف من کسی نیست که داشته باشه از نزدیک کیفیتش رو دیده باشم، در مجموع شاید الان پارس انتخاب خوبی باشه.
خوش به حالت , مال من که شبا کلا دیگه قطع میشه ...نقل قول:
دیشب بهترین دانلود شبانه ام تو سال 90 رو داشتم
این شاتل هم خیلی قاتی ــه . یه شب اصلا نمیشه دانلود کرد یه شب دیگه مثل چی دانلود می کنه :s
خوش بختانه از شر این ISP منحوس راحت شدیم و داریم میریم به سوی قله های رقیع پارس :دی
اونم چرته ولی خوب مثل گند و گند تره
به مرگ گرفتنمون که به تب راضی بشیم
منظورم پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگش خدایی داغون شده!
خودشون میگن که مخابرات پهنای باند نمیده و شرکت خصوصی هست و ... دارن اذیت میکنن!
حالا چرا فقط شاتل رو اذیت میکنن جای سوال داره!:دی
بچه ها من مدتیه سایت IMDB.COM رو بدون نشون دادن عکسها لود میکنم . می خواستم بدونم این مشکل از شاتل یا مشخصا مشکل خود من , چون با چند تا مرورگر تست کردم حل نشد .