با این اوصاف لایو هم پولیه.نقل قول:
باید برم سراغ جیتگ کردن چون با این اوضاع هزینه تو لایو چیزیرو از دست نمیدم
امیدوارم دشبورد 16203 رو هم جیتگ کنند
با این اوصاف لایو هم پولیه.نقل قول:
باید برم سراغ جیتگ کردن چون با این اوضاع هزینه تو لایو چیزیرو از دست نمیدم
امیدوارم دشبورد 16203 رو هم جیتگ کنند
گفتم شاید مثل سیستم باید safe remove بشه :n08: حالا جالبه یه نفر دستگاهشو میار پیش آقای دانش ... وقتی میخواد بیاره میپیچه لای بالشت میاره :n04::n08: ... خیلی خنده داره ...نقل قول:
آره منم اولش فکر میکردم راحت میتونم لایو بزنم... بعدش فهمیدم زهی خیال باطل... کلی باید اکتنت خریدو و دیسک برنر مکس که کلا خیلی کم پیدا میشه چوا اکثر دیسکتا 97 % .. تازه همه اینا حل کردی میرسه سرعت افتضاح نت ایران.... با اون پینگش... تازه حجمتم زود زود تموم میشه... یعنی کلا لایو توو ایران اوضاعش کشمشی هست...نقل قول:
داشبور 16xxx که جیتگ میشه ولی کاره هر کسی نیست.. باید ببینی رشت کسی میتونه یا نه...
تیکه میندازی؟:n02:نقل قول:
برادرای پست میدونی چطوری برخورد میکنن؟:n24:
بعدشم بالش نبود تو جعبه خودش بود دیگه:n13:
اتفاقا من با سرعت اشغال crysis 2 رو بدون لگ و با پینگ عالی انلاین بازی کردم و لذت بخش ترین لحظه ی زندگیم بود اونروز واقعا کیف کردم هیچ مشکلی هم نداشت و همینطور medal of honor 2010 فقط mw3 که بازیکن هاش حرفه ای بودن همه یه ذره delay داشت که اونم با سرعت بالا حله و در کل بگم که پینگ تو کنسول بی معنیه فقط سرعت باور کنیدنقل قول:
اخوی مثل اینکه سوء تفاهم شده :n02: یکی از بچه های شیرازه :n01: چند بار رفتم دیدمش.... البته ps3 داره... تمام بازی های ps3 هم بازی کرده ( یه آرشیو بازی ps3 هست واسه خودش) :n02:... همیشه کل میکنیم که xbox بهتره یا ps3 ...:n02:نقل قول:
خب ترافیک نامحدود میخواد...نقل قول:
ما کلا خونمون مهد کودکه :n08: بکس خونه ما کلا یه شبکه لایو هستن :n08:
منم تو PC آنلاین زیاد بازی کردم ولی پولی بودن لایو اصلا به صرفه نیستنقل قول:
کاش کسی تو رشت هم واسه Jtag پیدا میشد
تو ایران با این قیمت دلار به صرفه نیست برا خارجیا مفته 3 ماه 11 دلار نوشته بود 11 دلار براشون میشه 1000 تومن مانقل قول:
دوستان واسه رایت بازی ها بصورت 97% رایتر خاصی میخواد ؟کلا روش خاصی داره ؟
تا اوناجیی که من اطلاع دارم نه... فقط برنامه imgburn میخواد و یه DVD 9 ... حالا اگه بچه ها اطلاع دقیقی دارن بگن.... البته واسه بچه هایی که کنسول jtag دارن یه روش هست توو بازی سنتر... image بازی که دانلود کردی میتونی بدون رایت کردن بریزی روو هارد از طریق شبکه کردن...نقل قول:
من همین الان بازی pes 13 که دانلود کرده بودم راحت با این روش ریختم روو هارد و بازی راحت اجرا میشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا امشب میخوام بازی فوتبال خیابونی رو دانلود کنم و با همین روش بریزم روو هارد :n02:
اینم صفحه آموزش از بازی سنتر... جای نقطه چین بازی سنتر به فینگلیش بزنید :n01:
forum.----------.com/thread31308
پس ایمیج رو دانلود کنم و از طریق imgburn روی DVD 9 رایت کنم
نقل قول:
نه... مثل اینکه یه خورده ریزه کاری هم داره... این آموزش رو هم بخونید... البته نمیدونم واقعا این ریزه کاریا رو میخواد یا نه... تا حالا خودم رایت نکردم... جای نقطه چینی بازی سنتر رو وارد کنید... فقط اون قسمت رایت بازی رو بخونید چون قسمت اولش فقط تهیه ایمیج بازی هستش... اون قسمت پیوست - ساخت فایل DVD Extension دقت کنید
دوستان کابل HDMI تصویر رو به TV منتقل نمی کنه.کابل 100% سالمه
پورت HDMI قابل تعمیر هستش ؟
دوستان یه سایت خوب وادانلود ایمیج بازی های xbox کسی داره بده ما...
بابا این کارا چیه لایو که دارید هم بازیارو اپدیت میکنه هم میتونید رایگان لیگ ایران اسیا تیم ملیا رو اضافه کنید
مشکل اینجاست که ما کلا بازی رو نداریم... اول باید بازی رو نصب کنیم و بعد dlc و آپدیت رو اضافه کنیم... یه لینک خوب واسه بازی fifa street میخوام... کسی داره لطف کنه...نقل قول:
سلام
دوستان یه اتفاق جال افتاده برا من چند روز پیش
هوس کرده بودم برم crysis 2 رو بازی کنم بعد یه ذره که رفتم ادما زیاد شدن افت فریم پیدا کردم o_O
افت فریم وحشتناک البته نمیدونم قبلش هم اینجور بود یا نه؟(البته زیاد نبود) ولی رو اعصاب بود فریم حدودا 20 تا بود
میخوام از دوستان کسی اگه ای بازیو داره یه امتحان بکنه ببینه چجوریه؟
سلام من توی داشبورد هر کار میکنم نمیتونم به لایو وصل شم.
از طریق وایرلس مودم اقدام می کنم. موقع تست کانکشن تا مودم رو اوکی میده ولی از تست اینترنت به بعد میمونه. پیغام میده مشکلی در کانکشن هست.
چیکار باید بکنم؟
بازی walking dead رو ریختم رو هارد از فصل دوم اجرا نمیشه:n13:
میگه:the game couldn't start please download again later
کنسولم jtag
اینترنتت چیه؟مودمو خاموش روشن کن ببین درست میشه؟اگه درست نشد زنگ بزن پشتیبانیت و بپرس مشکل چیهنقل قول:
بازیش یکم مشکل داره-راههایی هست که بشه اجراش کرد ولی کلی باگ و .... دارهنقل قول:
چند وقت دیگه نسخه ی Goty ش میاد.فکر کنم تمام این ایرادا برطرف بشه
اگه از طریق هارد اکسترنال با XBOX فایل های صوتی و تصویری احرا کنیم براش مشکلی پیش میاد؟یعنی به دستگاه فشار میاد ؟
فراتر از یکم!نقل قول:
یعنی افت فریمی بود که تو این فصل بازی داشتم:n04:
اصلا تمام صحنه های حساس رو که واکرا حمله میکردن شانسی میزدم چون 2-3 تا فریم در ثانیه بیشتر نمیداد:n02:
اگه این طوره فعلا دست نگه میدارم اون نسخش بیاد حداقل خوب هم بشه بازی کرد
ولی بازی قشنگیه:n28:
ADSL 512 از مخابرات ... با خاموش روشن کردن هم حل نمیشهنقل قول:
شاید برد وایرلس مودمت کمهنقل قول:
یه کابل لن بگیر بزن بهش ببین درست میشه؟
مودم تو یه متری کنسوله! خود کنسولم سیگنال رو عالی میزنه!نقل قول:
یه سایت توپ واسه دانلود ایمیج بازی های xbox پیدا کردم ... اما دانلودش از شبکه تورنت هست... باید فایل تورنت رو بگیرید بدید به برنامه خود تورنت یا اینکه یه سایت لیچ تورنت خوب پیدا کنید.... جالبی این سایت اینکه بازی ها رو بر اساس زمان انتشار قرار داده و سرچ بر اساس حرف اول بازی هم داره....
این سایت بازی :
این لیچ تورنت رایگان :
اینم لیچ تورنت پولی :
اون بازی که خیلی دنبالش بودم پیدا کردم :n02: الا که JTAG کردم میتونم اجرا کنم چون احتمالا بازی LT2 هست
2تا سوال دارم :
1. اگه از طریق هارد اکسترنال با XBOX فایل های صوتی و تصویری احرا کنیم براش مشکلی پیش میاد؟یعنی به دستگاه فشار میاد ؟
2.چرا بازی ها با فریم بالا اجرا نمیشن یعنی کمی کن بودن حس میشه.تو تمام بازی ها اینطوریه.یعنی بخاطر کابل کمپاننت اچ دی هست که استفاده می کنم؟اگه از HDMI استفاده کنم خوب میشه ؟
سلام دوستان خواهشن یکی یک جواب درست بده بهترین برد ایکس باکس چیه؟
1.valhalla
2.Trinity
3.jasper
مرســــــــــــــــــی
1-خیرنقل قول:
2-مثلا چه بازی ای؟روی هاردت نصب میکنی بازیارو؟
به نظر من jasperنقل قول:
خوب عمر میکنه
دوستان سلام
من تازگی یدونه اسلیم 4 گیگ جیتگ شده گرفتم....
میخواستم بدونم میشه بازیها رو روی یدونه هارد اکسترنال (مثل هارد لبتاب با باکس) نصب کرد و اجرا کرد؟
سرعت هارد خود ایکس باکس چنده ؟ به نظرتون اینطوری افت فریم پیدا نمیکنم؟
چون سرعت هاردی که دارم حدود 20 مگ هست(البته سرعت خوندن)
ممنون میشم زودتر جواب بدین....
دوستان یکی بهم گفت جاسپر بردش قدیمی تر از
ترینتی و والهالا هستش چی کار کنم؟
مغازه دار هم میگه ترینتی دارم!!!!!!!
سلام دوست مننقل قول:
مبارک باشه
از اونجایی که من تابحال با کنسول جیتگ شده کار نکردم ولی فکر کنم هارد اکسترنالو به جای هارد خود کنسول بشناسه
فکر نکنم تغییر زیادی هم تو فریم بازی ایجاد کنه
دوست عزیز کنسولت چیه؟نقل قول:
من خودم الیت دارم با برد جسپر.تو این 3 سالی که کنسولو دارم کلی ازش کار کشیدم و آخ نگفته
حالا انتخاب با خودته
بازی هایی مثل DMC یا Tomb Raider یا حتی COD کلاً بازی های مختلف.همش احساس می کنم اونطور که باید روون نیست و 24 فریم هستش.نقل قول:
بازی هارو از هارد اجرا می کنم
ممنون داداش...نقل قول:
شما از سرعت read هارد خود ایکس باکس خبر نداری.... چیزی تو نت بیدا نکردم..!
فقط میدونم ۷۲۰۰ rpm هست با ۸ مگ بافر.....
البته خودم حدس میزنم باید بالای ۱۰۰ مگ باشه سرعت خوندنش ....
سلام دوستان
1-الان هزینه ی نصب lt3 برای فالکون چه قدر هست؟
اخرین ورژن داشبورد چند هست و ایا نصبش ایرادی از کپی خور بودن دستگاه نمیگیره؟
ممنون
بستگی به جاش داره،دیگه کف کفش حدود 20 تومن هستش توی تهران...................نقل قول:
شما میتونید روی آخرین ورژن LT3 نصب کنید و هیچ مشکلی هم پیش نمیاره...............
محتوای مخفی: :دی
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه...
-راستش من می خواستم Xbox360 250gb رو بفروشم...و اواخر ماه پنجم سال 90 هم خریدمش...
یه چند وقتی هست که پورت HDMI-یش کار نمیکنه و 250 تومن هم خرج داره(VGA-یش سالمه)...
می خواستم بدونم اگه بخوام به اضافه خود Xbox ، یه کینکت ، یه دسته و 90 تا بازی رو با هم بفروشم(تک DVD اکثرا)...تا چه قیمتی عادلانست که بفروشمش؟
ببخشيد اينجا پرسيدم...
دوستان یک سوال دیگه
در حال حاضر میشه بازی های lt3 روی فلش مموری نصب کرد؟
بازی ال تی 3 نهxgd3نقل قول:
بستگی به ظرفیت فلشت داره.بله میشه نصب کرد