تایید میشه، از صوب خیلی خوب بود از چند دیقه پیش پوکید. با سرور داخلی مشکلی نداره ولی سایتای خارجی باز نمیشن کلا.نقل قول:
Printable View
تایید میشه، از صوب خیلی خوب بود از چند دیقه پیش پوکید. با سرور داخلی مشکلی نداره ولی سایتای خارجی باز نمیشن کلا.نقل قول:
این چه اینترنتیه امشب :|
دیال اپ شده 5 کیلیوبایت میده :|
من گوشیم خاموشه باید فریمور دانلود کنم
:(((
دانلود از اپارت خوبه
با سایت های خارجی مشکل دارن :(( الان من چی کار کنم اخه :(
یکی زنگ بزنه بگه
سرویس 8 مگ روی خط من جواب میده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت 8 مگ رو ساپورت میکنه. آپلودت روی 1 مگ ممکنه یه کم اذیت کنه که اگر دیدی خیلی مشکل ساز شده میتونی زنگ بزنی بگی بیارن روی 512.نقل قول:
دوستان سرویس من الان 1مگ محدود هست و رو 4مگ بستن اگه 512بگیرم بازم رو همین سرعت میبندن؟
واینکه با این 1مگ سرعت دانلود شبانه 250kbهست 512بگیرم کمتر میشه؟
512 تو روز 4 مگ میده منتهی تایم رایگانش اگه منطقه مخابراتی شلوغ باشه سرعت اسمی رو میده یعنی64 کیلو.نقل قول:
دوستان الان اوضاع شما هم خرابه از 3ساعت پیش اینطوریه معلوم نیست زیر ساخت داره چیکار میکنه ماه پیش نت توپ بود الان ارزومون همون ماهه پیشه با اون قطعی هاش اما الان این بدتر از قطعی:n03::n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمریکا :
آلمان :
ایران :
پینگ هم که نوسان داره و خوب نیست :
محتوای مخفی: Ping
این های وب ما رو گیر آورده،نمی گن ما پهنای باند کم آوردیم،می گن مشکل از زیرساخت هستش،اگه زیرساخت مشکل داره پس چرا شاتل خوبه،تایم اوت تو پینگ داخلی یعنی مشکل کمبود پهنای باند،خودتون ببینید:
پینگ های وب با ip داخلی :
پینگ شاتل با همون ip داخلی :