سلام ... من 256 دارم نزدیک 10 روزی هست که سرعتم داغون شده! همون 50 هست.... متاسفم برا این پارس افلایننقل قول:
Printable View
سلام ... من 256 دارم نزدیک 10 روزی هست که سرعتم داغون شده! همون 50 هست.... متاسفم برا این پارس افلایننقل قول:
دوستان این دکمه ی ریست مودم معمولا" چه مواقعی استفاده میشه ؟ ممکنه ویروسی چیزی بگیره که باعث شه مودم مشکلی پیدا کنه ؟! :31:
آخه من احساس می کنم نسبت به GPRS که داشتم و 2.5 گیگ بود اینی که الان 2 گیگه یه کم همچین زیادی حجم میره :31: ربطی داره اصلا" ؟ :31:
ممنون :40:
نه عزیزم ربطی نداره! این سوراخ پشت مودم فقط برای بازگشت به تنظیمات کارخانست.... و امکان گرفتن ویروس و این چیزا اصلا ربط نداره.... مثلا شما داخل مودم کاری رو میکنی که بعد از اون کار مودم مثلا دیگه وصل نمیشه به اینترنت! با فرو کردن یه سوزن داخل اون سوراخ تنظیمات بر میگرده به روز اول./
شما از برنامه های فشرده سازی عکس در اینترنت استفاده کنی مشکلت حل میشه...........
میخواستم 1 مگ بگیرم
نگیریید اقا نگیرید...سرعت افتضاحه...همین الان
پینگ هم داغونه...:2:
ممنون:40:یعنی چه برنامه هایی مثلا" ؟نقل قول:
ناشکر نباشید ! وضعیت منو ببینید و امیدوار بشید ! سرعت دانلود 150KB/s روزانه بخوره تو سرش ! اصلا به کارم نمیاد ! با این وضعیت می رم سراغ نامحدود مخابرات ...
الان که 2 ماه و 6 گیگ از ترافیکم مونده اگر بخوام جمع آوری کنم هزینه رو برنمی گردونن ؟ 35 تومان رو ریختیم تو جوب یعنی ؟ : دی
فکر کنم از مهلکه جون سالم به در بردم:دی
سرعت شبانم از روزانم بیشتره
روزانه با IDM شده 160-170
شباه 250
آقا واسه من چپو راست داره از دیروز تا حالا 30 دقیقه به 30 دقیقه دیسکانکت میشه!!!!
واسه شما چطور؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت الان...
با سلام ببخشید برای من اینجوری هست چه وضعیتی هست اگه بده که هیچ ولی اگه خوب هست چرا شبها سرعت میاد روی 12 تا 20 ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]