پورت 808 بدون مشکل بازهنقل قول:
Printable View
پورت 808 بدون مشکل بازهنقل قول:
دقیقاً برای من هم همینطور شده. حدود 30 ساعت است الان. پینگ میگیره اما هیچ سایتی رو باز نمیکنه. با س*اکس هم همینطور. پشتیبانی گفت دارن روی BTS ها در اهواز کار میکنن اما حالا که تست کردم با اینکه ساعات رایگانه اما الان با free*gate با سرعت بسیار خوب با اینترنت کار میکنم اما در حالت عادی اینترنت به غیر از پینگ قطعه. احتمالاً دارن یک چیزایی مثل اینترنت ملی رو تست میکنند. گفته بودن تا خرداد ماه اجرا میشه.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
آقا کیفیت مبین نت تو اهواز چطوره؟ قطعی داره یا کمه؟ پینگ در چه حده واسه بازی آنلاین خوبه؟ میخوام سرویس 1 مگ بگیرم.
الان ایرانسل دارم اما ساعت رایگان نداره... اصلا به درد نمیخوره.
ممنون میشم دوستان اهوازی هم راهنمایی کنند.
adsl داشتم هر شب بالای 1 گیگ دانلود میکردم الان که جابجا شدیم فیبر نوری هست شاتل دیگه ارائه نمیده.نیماد نت فقط رو فیبر نوری میده که ساعت رایگان نداره پینگ و قطعی اش افتضاحه.
پینگ 300 - 400 برای بازی آنلاین خوب نیست. سرور های gameranger هم یا وصل نمیشه و یا به زور وصل میشه و پینگ خیلی بالا رفته. پینگ ایرانسل اگر بالاتره پس مبین نت باید بهتر باشه.نقل قول:
میگم با این free gate نمیشه با فایرفاکس صفحه ها رو باز کرد ؟ فقط با اینترنت اکسپلورر میشه ؟!!!!نقل قول:
آره میشه Free Gate رو اجرا کن Fire Fox هم برو تیک اینو بزن فعال میشه بعدش خاستی بدونه فری گیت بری بزار رو حالت اول...
Tools>Option>Advance>Network>Seting>Auto Detect
کسی تو ستارخان شادمان وصله الان آنتن من از 70 امده رو 20 با هر 4 تا فرکانس زدم من از انتن شهرآرا میگیرم کسی اونجا داره الان وصله؟؟؟
با دکمه ی add هر نرم افزاری رو که خواستی اضافه کن بعد از همونجا اجرا کن.نقل قول:
الان هم اینترنت قطعه اما با free*gate وصله. واقعاً مسخره است.
مال گرین پکت DX350 . تست شده و از بچه های خود مبیننت گرفتم. دقیق یادم نیست که کجا باید بری واسه آپگرید خودمم این مودمو ندارم ولی یه بار تو همین فروم واسه یکی تو ضیح دادم. بگردی پیدا میکنی حتما.نقل قول:
نقل قول:
نه والا! برای من که قطع نیست. اتفاقاً داشتم یه فایل آندروید را با یه چیزشکن دانلود میکردم؛ طاقتم تاق شد. سرعت زیر4kb
حالا چیزشکن را بستم و بد نیست.