سلام
1-امکانش هست از حساب وایمکس به حساب وایمکس دیگه اعتبار ( پول ) انتقال داد
2- به صورت خط به خط می شود از موبایل به حساب وایمکس پول انتقال داد ( به غیر از داشتن کد و پین )
Printable View
سلام
1-امکانش هست از حساب وایمکس به حساب وایمکس دیگه اعتبار ( پول ) انتقال داد
2- به صورت خط به خط می شود از موبایل به حساب وایمکس پول انتقال داد ( به غیر از داشتن کد و پین )
سلام من الان تو منطقه تهران پارس حوالی فلکه اول از ایرانسل سرویس 512 نامحدود دارم ! خواستم ببینم واسه ماه بعد اگه بخوام 1024 نامحدود بگیرم آیا باز باید نامه از شرکت براشون ببرم ؟ یا دیگه نامه نمیخوان ؟ بعد الان کیفیتش در سطج خوبی هست سرعتم همیشه ثابت بوده 60-65 بجز ساعاتی مثل 10-1 شب که اونم بعضی روزهاست !
حالا میخوام ببینم یه وقت مثلا برای 1024 مشکلی دارن تو این منطقه ؟ یا نه ؟
رو مودم فول چراغ سبز دارم ! تو کانفیگ هم Cinr R1 20 به بالا هست رو 63-66 db برای 1024 به مشکلی نمیخوره ؟! آخه بحث 80 تومن پوله یه وقت نتونن ساپورت کنن اونی که آتیش میگیره منم !
بايد صبر كنيد تا از طرف ايرانسل باهاتون تماس بگيرن و قرار تحويل و نصب مودم رو بذارن. البته اگر از يك هفته بيشتر طول كشيد و تماس نگرفتن بهتره خودتون به پيشتباني يك زنگي بزنيد و پيگير بشيد.نقل قول:
نه. چه ربطی داره به ترافیک تموم شده.نقل قول:
من مثلا 7 تومن میدم 1 گیگ ترافیک میخرم
تا هر وقت که این 1 گیگ رو تموم کنم میتونم از اینترنتم استفاده کنم
منتها نمیدونم چجوری میشه بفهمم چقدر از ترافیکم باقی مونده الان
کسی میدونه چطور یا کجا میشه فهمید؟
خیر مشکلی پیش نمیاد و نیازی به نامه جدید نیست .نقل قول:
مشکلی از لحاظ پهنای باند ندارید با این وضعیت مودم حتی با 3 چراغ می تونید تا 500 کیلوبایت در ثانیه هم دانلود کنید کنید ولی مشکل اینجاست BTS که به اون کانکت میشید پهنای باند اینترنتش فول نشده باشه . به احتمال زیاد مشکلی نداره وقتی 512 رو به خوبی بهتون جواب میده حتما جای برای یک 512 جدید هم هست :46: که از پهنای باند اون BTS استفده کنه.
خیلی ممنوننقل قول:
از طریق همون تغییر تعرفه از تو کنترل پبل کاربری میتتونم اقدام کنم دیگه ؟ نیاز به زنگ و تماس به ایرانسل نیست ؟
چون شنیدخ بودم اول این اکانت باید حذف شه بعد روی اکانت جدید و نام کاربری جدید سرویس جدید ارائه بشه !
خیر از طریق کنترل پنل خودتون میشه . فقط حواستون باشه طرح از اول ماه اجرا میشه و در حال حاضر بدهی نباید داشته باشید. شما طرح جدید رو ثبت کنید بعد تماس بگیرید با 707 و بپرسید مشکلی پیش نمیاد و از اول ماه طرح عوض میشه یا خیر چون اگر مشکل وحود داشته باشه خود بخود طرح فعلی تمدید میشه و مجبور میشید یک ماه دیگه صبر کنید.نقل قول:
آخه من اصلا مودم نخواستم
مودم دارم
تو ثبت نام هم زدم که مودم نمیخوام
دیگه واسه چی تماس بگیرن؟
نقل قول:
برای من اعتباری هست ! خوب تا 11 روز دیگه هم داره مهلت و بدهی نمیمونه ! الان نمیتونم درخواست تغییر بدم نه ؟
از دوستان کسی فریم ور bm632w رو داره؟
ماله من BM632w_V100R001IRNC20B018 بود که حواسم نبود و پس از دانلود فریم ور BM632w_V100R001IRNC20B017 از سایتش و نصبش، پس از اینکه ارور داد که این قدیمی تر است، با این حال نصبش کرد !
حالا گزینه external antenna دیگه ندارم