کسی نمیدونه ؟؟!نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه ؟؟!نقل قول:
بومی سازی رو با توجه به سه سال اخر محل تحصیل حساب میکنن حالا مال شما چون متفاوته منطقه ی مرفه تر حساب میشه ... ( فکر کنم دزفول منطقه 2 هست ولی اهواز رو نمیدونم ... اگه اهواز منطقه 1 باشه سهمیه شما هم منطقه 1 میشه )نقل قول:
به نظرت یکم دیر نشده واسه اینکارا !؟نقل قول:
بعدش برادر من 100 زدن تو 2 هفته ؟! :13:
خوبه واللله
کتاب کم حجم کتاب سبز هست ولی جواب نداره !
آخه دینی جواب تشریحی برا چیشه !؟
الان بهترین منبع برای خوندن دینی همون کتاب درسیه باید از همه ی آیه ها یه تصویر توی ذهنت داشته که مثلا کجا اومده یا درباره چیه تبرای اینکه از آیه ها هر طور سوال اومد جواب بدی ....بعدش هم تست های کتاب زرد
نقل قول:
کسی جواب نمیده؟:41::19:
من فقط میگم سریع برو یه کتاب بگیر.اولا کسی اینجا از خرخونی دست بر نمیداره بیاد چیزی آپلود کنه.بعدم تا بخوای دانلود کنیو پرینت بگیریو ...کنکور شروع شده:31:.کلک بنظرم داره مجموعه اعلام و تاریخ ادبیات که خوبهنقل قول:
کسی می تونه اعلام و تاریخ ادبیات سال دوم رو واسم آپلود کنه؟
بدیهیه برای فیزیک فقط تمرین و دقت میخواد.تست زیاد بزن دیگه.البته اگه وقتشو دارینقل قول:
نور فیزیک1 رو جزوه دارم ولی نمیدونم چرا از 4 تا سوال حداکثر 2 تا میزنم
اینم برای شمانقل قول:
دنبال هیچ کتابی نگرد
هرچی تست سراسری وجود داشت برات گرفتم.با پاسخ تشریحی! 486 تا تسته
فقط پنجشنبه که شب آرزوهاست به یاد من هم باش!اگه دعا نکنی مدیونی !
کد:http://www.4shared.com/file/v4qhYte4/dini.html
سلاممممممممممممممممممم.
:41:
دارم ديوونه ميشم.
يكي كمك كنه.
مشكلم اينه كه اشتباه هاي كوچيك زياد دارم. اشتباهام از بلد نبودن درس نيست. از بي دقتي و حواس پرتيمه. هر وقت كه ميبينم سوالي رو كه بلد بودم اشتباه زدم نا اميد ميشم.:41:
از امتحان سنجش اومدم بيرون كه ديدم چقدر اشتباه كردم.
يه مشكل ديگه هم دارم. هميشه بعد ازمون هاي تستي كه دادم اومدم ديدم كه چقدر سوال بوده كه ميتونستم جواب بدم ولي سر امتحان جوابشون ندادم. مثلا الان كه شيمي پارسال رو ميبينم ناراحت ميشم كه چرا شيمي پايه رو بد زدم و الان دوباره بايد كنكور بدم.همينطور فيزك و عربي و خيلي سوالايي كه پارسال جواب ندادم. نميدونم ايراد از كجاست. يعني سر كنكور خسته ميشم و نميتونم جواب بدم يا نه مشكل چيز ديگست؟ تقريبا سر همه ازمون ها سوالاي زيادي برام پيش مياد كه ميتونستم جواب بدم ولي ندادم.
:41:
ب برو گاج سفیدو بگیر و بزن!!!
ای بابا من که همه تست های سراسری رو گذاشتم دیگه.برای چی بره گاج بخره :13:نقل قول: