سلام.ممنون جناب کامارو ال تی.بله توربین تعمیری بوده و پره خورد کرده..صدای خش خشش در هر دوری حتی پایین ترین دور میاد..
Printable View
سلام.ممنون جناب کامارو ال تی.بله توربین تعمیری بوده و پره خورد کرده..صدای خش خشش در هر دوری حتی پایین ترین دور میاد..
خیلی ممنون علی آقا
بسیار جالب و گویا
اما در ماشین من علاوه بر اینکه مهره اصلی فرمان بد جوری سفت شده و رزوه هاش به هم خوردن، یکی از صاحب های گرامی قبلی پیچ شماره 8 که فرمودید مربوط به پولی کش فرمان است را خیلی سفت کرده و پیچ داخل سوراخ بریده و جا مانده.
تا ببینم چکار ی براش میتونم بکنم؟
متشكرم جناب medizool
پس با اين توضيحي كه داديد ، بايد 100% توربين را عوض كنيد. البته من هروقت سر و كارم با تعويض توربين افتاد و يكي ديگه خريديم، همه اونها تعميري بودن، يعني در كويت يا امارات تعمير شده و با بسته بندي به ايران وارد شده بود و تا الان هم نديدم كه مشكلي داشته باشن چون ظاهرا تعميراتي كه اونجا انجام ميشه بسيار دقيق و حساب شده است، درست مثل گيربكسهاي تعميري اتوماتيك كه از امارات وارد ميشه.
اما اگر قصد خريد داشتيد حتما با فروشنده شرط كنيد كه كار بكنه و تا مدتي هم ضمانت داشته باشه چون بالاخره ممكنه بطور اتفاقي يكي از همين تعميري ها هم زياد خوب جواب نده.
آقا حميد، براي باز كردن مهره بايد از آچار بكس با دسته كمكي بزرگ استفاده كنيد تا گشتاور زيادي داشته باشه و نيروي كمتري براي باز كردن لازم باشه، و در مورد پيچ بريده شده، اگر امكان داره با مته سوراخ كنيد و چپگرد بزنيد، اما اگر فكر ميكنين خيلي سفت باشه و با چپگرد هم باز شدني نيست، پس ميشه بعد از سوراخ كردن ، مجددا قلاويز كرد تا رزوه هاي مناسب براي پيچ جديد بوجود بياد.
هرگز سعي نكنيد با ضربه زدن به هر شكلي، غربيلك را باز كنيد چون غربيلك با هزار خاري سر ميل فرمان خيلي محكم درگير شده و ضربه هايي كه زده بشه فقط به بقيه بخشهاي فرمان صدمه وارد ميكنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید یه سوال دیگه داشتم
روی کله گاوی من زده 28 08 1
زیره کله زده 655771
رو پوسته پولس زده 2f g0
این دف چیه؟
فابریکه؟
اساتید یه سوال دیگه داشتم
روی کله گاوی من زده 28 08 1
زیره کله زده 655771
رو پوسته پولس زده 2f g0
این دف چیه؟
فابریکه؟
کاربرد بخار روغن در ماشینهای ما چی میتونه باشه؟
درب سوپاپ را که برای فیلرگیری باز کرده بودم بعد از 5 دقیقه شروع به بخار کرد البته از یکی از مجراها (سمت اتاق) بخار بیرون میزد اما از مجرای سمت رادیاتور بخار بیرون نمیزد آیا در آن قسمت مشکلی هست؟
برای تمیز کردن موتور یک اسپری موتورشور خریدم که به صورت فوم روی سطح پاشیده میشه و بعد از 5 دقیقه با آب شسته شده تا کلیه جرمها برطرف بشه.
اما برخلاف چیزی که تصور میکردم کارایی خوبی نداشت و در واقع میشه گفت هیچ کار خاصی نکرد و جرمها به هیچ عنوان با آب شسته نشد!
در بهترین شرایط فقط موقع تمیز کردن با دستمال کمی وضعیت بهتر بود که احتمالا اونهم بخاطر رطوبت بوده.
بنابراین با همان شیوه قدیمی استفاده از آب گرم و پودر شوینده و ابر یا اسکاچ موتور شویی کردم که نتیجه خیلی بهتر بود.
فکر کنم این مواد باید با فشار بیشتری همراه با آب داغ پاشیده بشه تا نتیجه خوبی داشته باشه.
جناب medizool اگر دندانه های گراندویل ریز و تعداد زیاد باشه دیفرانسیل سرعتی و اگر دندانه ها درشت و تعداد کم باشه قدرتی به حساب میاد.
من زیاد در این مورد اطلاعات ندارم ولی حتما توی سرچ مطلبی پیدا بشه ( بخصوص سایتهای آمریکایی) اما فکر کنم برای اینکه ببینید دیفرانسیل ماشین شما دقیقا از چه نوعی هست باید به شماره های حک شده روی گراندویل توجه کنید که داخل دیفرانسیل قرار داره.
شماره 13 برای شتاب بالا و 16 سرعت بالا هست.
حتما این بخش تاپیک را مطالعه کنید
جناب kcnc روی درپوش قالپاق سوپاپ دوتا خروجی قرار داره که یکی دارای سوپاپ یکطرفه است( سمت اتاق) و با لوله فلزی به مانیفولد هوا متصل شده و دومی بدون سوپاپ و صرفا به شکل یک زانویی است ( سمت جلو موتور) و به جای فیلتر هوا وصل هست.
بطور معمول از هردو بخار روغن بیرون میاد ( با استفاده از مکش موتور) تا در سیستم هوا و سوخت دوباره مصرف بشه و آلودگی هوا کمتر باشه اما اگر بخار خارج نمیشه ممکنه مجرای اون مسدود شده باشه.
سوپاپ عقبی بصورت یکطرفه کار میکنه.
درود بر علی آقا،هنوز کاری برای باز کردن فرمان انجام نداده ام،میماند شاید برای تابستان،البته اگر عمری بود. کسی چه می داند؟!
بعد از بازنمودن و شستشوی کاربرات با تینر 30.000 ، کمی بالا آوردن ژیگلور سوزن و پایین بردن شناور ، در دو باک آخر که 120 لیتر یعنی 120.000 تومان بی قابل بنزین مصرف کردم میانگین مصرف در شهری با ترافیک معمولی حدودا 16لیتر به ازای هر 100 کیلومتر شد،ناگفته نماند که روشن بودن در جا برای گرم کردن و شارژ باتری و ... نیز از حد معمول بیشتر بوده است. ضمن اینکه به نظرم شتاب ماشین و سرعت آن کمی بهتر شده اما لرزش آن احتمالا کمی فزونی یافته است و شاید هم این لرزش بیشتر مربوط به هوای سرد زمستان است و در هوای گرم تابستان لرزش کمتر شود.چون وقتی موتور گرم است لرزش ماشین قابل قبول است.
تعجب میکنم که موتور 6سیلند چرا باید اینقدر بلرزد، به نظرم 6سلند بایستی نرمتر کار کند!
دوستان: آیا خلاصی دیفرانسیل درمان پذیر هست و آیا صدای دف ممکن هست که بدون تعویض قطعه یا تعویض همه ش از یه مشکل کوچک درست شده باشه و حالا به راحتی درست بشه؟
منظورم اینه که هر وقت دف به صدا بیفته حتما مشکل اساسی داره؟
روزهای پایانی سال 1393 تان به کام باد:n40:
راستی علی آقا صاحب این آگهی رو نمیشناسید؟
نظرتون چیه؟
قیمت و کیفیت؟؟؟؟
شمع موتور را میخواهم تعویض کنم چرخی تو بازار زدم اتولایت نبود ،شامپیون چینی موجود بود نگرفتم ، بوش روسی تحت لیسانس آلمان بود میخواستم بگیرم که دیدم فیلرش0.7 اینه که منصرف شدم
اساتید و دوستان ازچه نوع شمعی استفاده میکنند الان تو این وضعیت بازار که جنس اصلی گیر نمیاد چه شمعی را میشه جایگزین کرد؟ که حداقل کارایی قابل قبولی داشته باشه