ممنون :11:
Printable View
ممنون :11:
بعلت نصب یه سری برنامه ها امکان ریستور ندارم.نقل قول:
از اساتید محترم کسی تا بحال با چنین مشکلی برخورد نداشته؟
حسابی رفته رو اعصابم. کمکم کنید.
آقا جدیدا وقتی روی آیکونها راست کلیک میکنم همون اتفاقهای قبلی میفته به اضافه اینکه سه تا پیغام خطا میده که عکسشو در پایین میگذارم.تازه همه چی میپره فقط بگراند دسکتاپ میمونه که با زدن Ctrl+Alt+Del و رفتن به New Task و فعال کردن Explorer صفحه دویاره بر میگرده.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Raziel007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود
من ویندوز XP SP3 دارم و حدود 3 ماهی میشه که رو سیستمم نصبه. جدیدا یه مشکل عجیب پیدا کرده که او نم اینه که وقتی روی یه آیکونی راست کلیک میکنم و همان لحظه بر روی آیکون دیگر رفته و دوباره راست کلیک میکنم یهو از صفحه میپره بیرون و همه چی خودبخود ناپدید شده و بلا فاصله به دسکتاپ برگشته و پنجره مربوطه بسته شده است. روی هر آیکونی کلیک میکنم همین اتفاق میفته. دوباری با سی دی ویندوز سیستم را آپگرد کردم ولی مشکل پابرجاست. امکان عوض کردن ویندوز رو بخاطر برنامه هایی که روش نصبه را فعلا ندارم. برنامه WinASO Registry Optimizer را نصب کردم ولی کمکی نکرد. اگه دوستان متوجه مشکل بنده شدند لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویروس کشی کردید، اما anti spyware چطور؟؟؟!نقل قول:
گاهی spyها خیلی بدتر از ویروس ها عمل میکنن.
بهترین کار اینه که از هر راهی که میتونید و بلدید (از یه ویندوز دیگه، محیط داس،task manager،...) فایل explorer.exe رو که توی Windows/System 32 هستش رو پاک کنید، بعدش به اون روشی که گفتم نسبت به تعمیر اقدام کنید.
برای پاک کررن explorer میتونید از task manager توی بخش پروسه ها، explorer.exe رو end proccess کنید و بعدش از منوی file گزینه new task رو انتخاب کنید، browse رو بزنید و به مسیر windows/system 32 برید و فایل explorer.exe رو پاک کنید. بعدش تعمیر کنید.
مشکلی داشتید بپرسید
اینم اضافه کنم که بقیه یوزرها رو هم در گروپ رموو کردم .نقل قول:
وارد تب Security بشوید و بر روی گزینه Advanced کلیک کنید و وارد تب Owner بشوید و در لیست نام کاربری خودتان را وارد کرده و با انتخاب نام کاربری خود در لیست تیک replace owner …. را بزنید و ok کنید تا دسترسی فایل های شما بازگردانده شود.نقل قول:
در Security قسمت قرمز رنگ رو انتخاب و در گزينه پائين اشتبا ها همه رو Deny کردم حالا براي برگشت به حالت اوليه چيکار بايد کرد چون در User limited همه فايلهاي داخل درايو رو نشون ميده ولي در يوزر آدمين اجازه دسترسي نميده .ممنون ميشم يکي سريعتر پاسخ بده
کسی نمیدونه!!!؟؟نقل قول:
سلام.
فایلهای msi زیر را اجرا کنید ببینید نتیجه چیه :
Enable AutoRun
Disable AutoRunکد:http://go.microsoft.com/?linkid=9743275
کد:http://go.microsoft.com/?linkid=9741395
سلام ویندوز xp من موقع بالا اومدن ازم میخواد safe mode وارد شه یا ...
من start windows normaly رو انتخاب کردم ولی تو لودینگ گیر میکنه و تا یه ساعت هم صبر کردم بالا نمیاد
من یه سوال داشتم با وایرلس لپ تاپ تو ایکس پی چکارا میشه کرد؟