دانشجو انصرافی که مدرک معادل نداره درجه میگیره ?
کسی امسال مهر دفترچه بفرسته اعزامش کی میاد و حد اکثر برای کی اعزامش میافته ?
Sent from my iPad using tapatalk.
Printable View
دانشجو انصرافی که مدرک معادل نداره درجه میگیره ?
کسی امسال مهر دفترچه بفرسته اعزامش کی میاد و حد اکثر برای کی اعزامش میافته ?
بله يك درجه گروهبان يكمى بازوى سمت راست و يكى زير الله بازوى چپ البته اگر به لوازم و لباس فروشى هاى نظامى دسترسي داريد بهتر مطلع مى شويدنقل قول:
به فرد اول صف دوم دقت كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دانشجوى انصرافى چه مقطعى ليسانس يا كاردانىنقل قول:
ليساني تا تعداد واخد مشخص در صورت انصراف مدرك معادل مى گيرد
اگر با ديپلم دفترچه ارسال كنيد هر ١٩ هر ناه اعزام دارند اگر با فوق ديپلم بفرستيد احتمالا سال اينده
لیسانس هست معادل هم ندادن بهش یه ترم خونده فقطنقل قول:
یعنی هروقت بفرستی قطعا ماه بعدشه اعزامت ? نمیتونه کاری کنه سال بعد تابستون بیافته ?
همان طور كه گفتم ديپلم يا زير ديپلم هر ماهنقل قول:
خير امكان ندارد چون دانشجوى انصرافى هست شش ماه فرجه دارد
شش ماه نیست که یک سال فرجه داره دانشجوی انصرافینقل قول:
ممنون میشم کسی اطلاعات درست داشت راهنمایی کنه
من دوره کد خوردم یه جایی که 35 کیلومتر تا خونه بیشتر فاصله نداره ، شنبه باید خودم معرفی کنم بنظرتون هر روز مرخصی میدن؟
الان مشكل شما دقيقا چيه اگر يكسال فرجه داشته باشد مى تونه براى كنكور سال اينده اماده شود اما دو حالت دارد كه يا در زمان كنكور سربازه كه مى تونه مرخصى بگيرد براى امتحان يا اينمه تا تاريخ برگزاري كنكور فرجه يكسالش تمام نشده،نقل قول:
احتمالا به افراد بومى مرخصى مى دهند تا جيره كمتري استفاده شود،نقل قول:
در ناجا ،درصورت داشتن دوره 45 روزه ،21 روز اموزشی میرید وبعدش تقسیم میشید وبه احتمال زیاد بیشترین درجه روهم بهتون بدن.نقل قول:
فرجه اش فروردین تمام میشهنقل قول:
آیا به جای ارسال دفترچه برای معافیت اقدام کنه و پروسه چندماه طول بکشه و معافیت نگیره غیبت میخوره ?
Sent from my iPad Air using tapatalk.
نقل قول:
ممنون از پاسختون
بايد يك هفته قبل از اتمام فرجه دفترچه رو ارسال كند تا وارد غيبت نشود اما همين طورى نمى تونه در خواست معافيت پزشكى بدهد ابتدا بايد پزشك عمومى مورد تاييد نظام وظيفه او را معاينه كند و در صورت وجود مشكل يا بيمارى او را به كميسيون معرفى كند،نقل قول:
حال فرض كنيم كه در فروردين كارهاى ارسال دفترچه و معاينه پزشك را انجام دهد در صورت لزوم كميسيون ، تاريخى در ارديبهشت تعيين مى شود اگر راى كميسيون به غير از معافيت دائم باشد براى او تاريخ اعزام در نظر گرفته مى شود ( اگر شانس داشته باشد گاهى كميسيون در اخر هاى ماه برگزار مى شود يعنى اگر كميسيون در اخر ارديبهشت باشد به تاريخ اعزام خرداد به احتمال زياد نخواهد رسيدچون ديپلم ها ١٩ هر ماه ه اعزام مى شوند) اگر به هر جهتى تاريخ اعزام در خرداد بود يك درخواست تعويق به اعزام در پليس +١٠ ثبت كند تا به كنكور هم برسد در ان صورت در تاريخ ١٩ تير اعزام خواهد شد. به اين ترتيب وارد غيبت هم نشده است
رییس واقعا ممنون بابت این همه اطلاعات مفیدت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از بدترین لحظات زندگی لحظه رفتن به خدمته لامذهب. دو سال از عمر می پره میره. اه .
کاش فقط دو سال از عمر بپره این همه درس خوندی اونوقت بری طول ظل گرما برگه جریمه بنویسینقل قول:
نوشته شده توسط mali58158158158158 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم دو سال نیست تازه، من 6 ماه فقط طول میکشه اعزام بشم دو سال و نیم الافیه
دوستان سلام
کسی نحوه پوشیدن لباس رو میگه؟مثلا بند پوتین و جوراب رو چطور باید بپوشیم ؟
و اینکه یکی از دوستانم 3 سال پیش برای معافیت پزشکی اقدام کرد و معاف نشد و سربازی نرفت .اما الان شرایط معافی رو داره.متونه اقدام کنه ؟ براش 3 سال غیبت زدن؟
بچه هایی که تو ناجا هستن وستوان میشن(حالا چه لیسانسه ها وچه فوق لیسانسه هاوبالاتر)در اکثر مواقع راهور(سر چهارراه:n02:) میشن مگر شرایط زیر رو داشته باشن
معاف از رزم باشن:معاف از رزم رو راهور لازم نداره چون سر چهار راه نمیتونه بزارتشون
قد کوتاه: این جا از اونجاهاس که قد کوتاه شاید خیلی به کار ادم بیاد:n19:
اما فوق لیسانس وبالاتر در ناجا :طبق قانون باید باتوجه به رشته شون ،به کار گرفته بشن اما این برای همه رشته ها صادق نیست! مثلا کسی که فوق لیسانس کانی شناسی داره رو چکارش کنن؟ مجبورن راهورش کنن:n09:
درست یادم نیست چند میومد به حساب اما حدود 80ت هست ، در مورد امریه هم فکر نکنم فرقی کنهنقل قول:
سلام برادرای عزیز، یه سوال مهم داشتم لطفا راهنمایی کنید،
من الان سربازم با مدرک فوق دیپلم کاردانی ناپیوسته و انصرافی کارشناسی ناپیوسته(یک ترم خوندم انصراف دادم) ولی میخوام دوباره دانشگاه ثبت نام کنم برای کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد که داره بدون کنکور ثبت نام میکنه و خدمتو بپیچونم
اولا می تونم ثبت نام کنم بخاطر انصرافم؟ غیبت اولیه هم ندارم، فراری هم هنوز نشدم.
دوما اگه الان ثبت نام کنم کی از خدمت ترخیص میشم؟ آخر تابستون یا هر موقع که ثبت نام کنم
لطفا جواب بدید خیلی برام مهمه
سلام از ماست برادر عزیزنقل قول:
تا جایی که من می دونم با توجه به اینکه شما با مدرک کاردانی مشغول به خدمت هستید، و می خواهید در یک مقطع بالاتر یعنی کارشناسی ناپیوسته ادامه ی تحصیل بدهید و غیبت هم ندارید قاعدتا نباید هیچ مانعی برای ادامه ی تحصیل شما باشد و شما می توانید در مقطع کارشناسی ناپیوسته ثبت نام کنید. و آن انصراف هم خللی ایجاد نخواهد کرد.
اما در خصوص ترخیص از خدمت؛ من چندان اطلاعی ندارم ولی احتمال میدم ترخیص شما هنگام ثبت نام در دانشگاه باشه نه اینکه تا 31 شهریور اجازه ی ترخیص ندن؛ آخه شروع ترم دانشگاه ها که از اول مهر نیست و معمولا از اواسط شهریور ترم جدید دانشگاه ها شروع میشه
سلام
بعد آموزشی و برای خدمت در یگان نیاز به تهیه 4 بند که هم از پشت دو بندش به فانسقه و هم از جلو دو بند دیگش به فانسقه متصل میشه هست ؟
در یگان به شما چهار بند فانوسقه، کلاه فیبیری و قمقه اب خواهند داد و تا پایان خدمت متعلق به شماست ، در پایان خدمت باید ان ها را صحیح و سالم به انبار یگان تخویل دهید.نقل قول:
سلام
من آموزشیم تموم شده چند روز دیگه باید خودمو برای خدمت در یگان معرفی کنم، می خوام همینجا عکس بگیرم ببرم تا بعد کم تر مشکل داشته باشم
این عکسی که برای ارتش باید بگیریم چه مشخصاتی باید داشته باشه
باید درجه سرباز داخل مشخص باشه یا نه ؟ من که درجم گروهبان یک هستم و درجه ام روی بازو هست باید در عکس مشخص باشه؟
اگر کسی عینک داشته باید عینکش رو هم بزنه یا عکس بدون عینک مانعی نداره ؟
سایز عکس همون سه در چهار هست ؟
-شش عدد عکس کفایت می کنه یا بیشتر لازم هست ؟
عكس بايد سه در جهار پشت زمينه سفيد تمام رخ و در ان درجه شما مشخص باشد ، اگر بدون عينك هم باشه مسلئه اي نيستنقل قول:
داداش تو کی فرستادی دفترچت رو؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما چون از کارشناسی نا پیوسته انصراف دادین دیگه تا تعیین وضعیت خدمتیتون نمیتونید ادامه تحصیل بدین و از تاریخ انصراف ۱ سال فرصت دارین اعزام بشید.
فک می کنم این که شما گفتین مربوط به دانشجویانی باشه که از کارشناسی پیوسته انصراف دادن و بهشون مدرک کاردانی دادن؟ ولی من کاردانی فارغ التحصیل شدم و کارشناسی ناپیوسته انصراف دادم. این طور که قوانین رو خوندم هر کسی در طول تحصیل مجازه یک بار انصراف بده و دوباره مشغول تحصیل بشهنقل قول:
من اعزام مجدد بودم...امروز حکم دادن...افتادم همون پادگان قبلی..:n05:
نقل قول:
سلام..
آقا ماهایی که بچه تهرانیم دوره کُد پرندک هرروز روز برگ میشیم؟؟ یا مثل آموزشی باید بمونیم توو پادگان؟؟ اگه مرخصی روزانه بدن، صبحا چه ساعتی باید حاضری بزنیم توو دژبانی؟؟
در مورد دوره تکاوری و کار با جنگ افزارهایی که توی برگ امریه خورده هم ممنون میشم یه توضیحی بدی، کلا کار عملی شما اونجا زیاد انجام میدین؟ یا تا الان همش علافی و هتل بوده؟؟
و اینکه امتحانای دوره کُد هم مثل امتحانای دوره ی آموزشی الکی و بی تاثیره؟؟
ممنون دادشی
کسی تا حالا تو تیپ 41 قوشجی بود؟؟ اگه بوده یه توضیحی درباره اش بده
سلام دوستان
از عزیزانی که دوره کد عقیدتی لویزان رو گذروندند یا اطلاعاتی راجع بهش دارند خواهشمندیم یه اطلاعاتی به ما که به زودی عازمیم اونجا، بدن!
امکانات پادگان در مقایسه با 01 چطوریاست؟ بهتره یا نه؟ وضعیت حمام و آسایشگاهش چطوریه؟ آبسردکن داره؟
رژه هم داریم یا نه؟
روزبرگ میدن؟
کلاس هاش چطوریاست؟
چند نفر هستیم اونجا؟
مسیر ورود و خروج به پادگان از کجاست؟
ساعات کلاس ها چطوریه؟ بعدازظهر هم کلاس داریم؟
پنجشنبه ها هم کلاس هست؟
پیشاپیش ممنوووووووون
سلام کسی تیپ 364 نصیرزاده مهاباد بوده؟
سلام
امروز امریه ام اومد و افتادم تهران- لویزان مرکز آموزش پشتیبانی شهید سر لشگر فیض الله امانی نزاجا
کسی خبر داره چه جور جاییه؟
نقل قول:
سلام رفیق..
اول از همه فرقی نمیکنه شما کدوم قسمت از پادگان لویزان باشی! همینکه لویزان باشی انگار توی هتل 5 ستاره هستی! تبریک میگم بهت!..
قسمت پشتیبانی هم خدا رو شکر یعنی دیگه بالا سر سرباز نمیوفتی و کمک مربی نمیشی!
چنتا از دوستای من با پارتی بازی افتادن این قسمت، پس خیالت راحت جای ردیفی افتادی.... :n16:
راستی شما هم دوره کد تکاوری پرندک بودی؟؟ امریه ها چه جوری شده؟ بچه های تهران بیشتر کجا افتادن؟؟ ستوان سوم هم به کسی دادن؟؟؟
سلام شما یگان افتادی اونجا یا دوره کد؟ چون من دوره کد خوردم اونجا و باید آخر این هفته خودمو معرفی کنمنقل قول:
منم خیلی دوس دارم بدونم چجور جاییه اونجا!!
سلام ایشالا که همینجور که میگید باشهنقل قول:
امریه ها خوب نبود اصلا! قشنگ حالت صفر و یک داشت... کسایی که پارتی و آشنا داشتن جای خوب و کسایی که پارتی و آشنا یا شرایط خاص نداشتن جاهای پرت افتادن. توصیه من اینه که از همین الان به فکر پارتی باش
ستوانی هم از 100 نفر کلا به 7-8 نفر دادن تو گروهان ما
سلام من دوره کدم تموم شده و یگانم اونجاستنقل قول:
دوره کدها بیشتر تو شیراز و اصفهان یا مثل دوره کد خودم تو پرندکه ... همین که دوره کد تو تهران خوردی خیلی عالیه
سلام دوستان، کسی هس که واسه تقسیمات، نیروی زمینی ارتش تو شیراز افتاده باشه و بخواد کازرون خدمت کنه؟ من از 10 تیر باید برم 07 کازرون با درجه ستوان 3 و بچهی شیراز هم هسم. اگر کسی بود و خاص جابه جا کنه ممنون میشم پیغام خصوصی بده :)
تیپ 37 زرهی شیراز دارنگون کسی اطلاعاتی داره؟
سوال اصلی: تو برگه امریه من زده رسته الکترونیک کد تجهیزات مخابراتی
الان من رسته الکترونیک بدوزم رو یقه فرنچ یا بزارم ببینم پادگان چی بم میگه؟
یکی جواب ما رو هم بده بار سومه دارم میپرسم:n13:نقل قول:
دادا خو حتما کسی نرفته که جوابتو نمیدن:n25:نقل قول:
سلامنقل قول:
من الان همین اداره هستم. جای بدی نیست. البته همه جا بد و خوب داره کلی نمیشه گفت خوبه یا بد!