اگه فقط از سایت داخل دانلود کنید عمرا محدود بشید بریزید تو ترین بیت یا اپرا سایتایی که اپلود سنترش ایرانه راحت فول سرعت میگیریدنقل قول:
سایت تاینی و سافت 98 هم ماله ایرانه
Printable View
اگه فقط از سایت داخل دانلود کنید عمرا محدود بشید بریزید تو ترین بیت یا اپرا سایتایی که اپلود سنترش ایرانه راحت فول سرعت میگیریدنقل قول:
سایت تاینی و سافت 98 هم ماله ایرانه
هر روز دانلود داشتمنقل قول:
اردبیلم
اگر ساعت 16 تا 20 خانه هستید سرویس 18 ماهه 100گیگ عصرانه بعلاوه 265 گیگ رایگان از ساعت 16 تا 20 را میتوانید به قیمت 99000 تومان بگیرید.نقل قول:
اگر در این ساعات خانه نیستید میتوانید سرویس 144 گیگ 18 ماهه شاتل را به قیمت 90000 تومان بگیرید.
دوستان هر کی مشکل داره با نت مملکت بره به این وبسایت از نت بی حد و مرز لذت ببره ویدئو 4k ببینه با توتوب بدون استفاده حجم اینترنتش :n19::n19::n19:
rabb.it
رفتین تو سایت chat now رو بزنید بعد اون پایین گزینه وسط رو بزنید انگار اونور نشستی داری میری اینترنت
یه کلیپ دیدم 30 مگ استفاده شدنقل قول:
زیاد حجم نمیبره سرعت متوسطش رو ۳۰-۴۰ کیلو میمونه در کل خیلی کاربردای دیگه دارهنقل قول:
شما فکر کن کسی که نامحدود داره از آسیاتک به هیچ وجه نمیتونه ویدیو حتی اچ دی رو انلاین ببینه میتونه راحت با این روش حالشو ببره انگار توتوب تو جیبته لامصب سرعتشو تست کنین آخه تازه چیز میزم نمیخاد:n33::n25:
چیلتره که :n03:نقل قول:
خودت چیلتری چرا دیوغ میگی :n24:نقل قول:
فیلتره داداش درست میگن.نقل قول:
برا من که فیلتر نیست نمیدونم :n41:نقل قول:
میخواستم سرویس عصرانه ثبت نام کنم ولی میگن مرکز شما نمیشه / به نظرتون از 195 به دلیل کم فروشی شکایت کنم جواب میده؟
....حذف شود.....
سلام
سوالی داشتم ممنون می شم پاسخ بدید :
می خوام این سرویس رو بگیرم از آسیاتک :
اینترنت پرسرعت شهاب (16 مگ) ۳۰۰ گیگ در ۱۲ماه (۲ تا ۸ صبح رایگان) قیمت یکساله ۷,۱۷۰.۰۰۰ ریال
اگر من هر شب از 2 تا 8 صبح دانلود داشته باشم، آیا محدود می شم یا نه؟
ضمنا سرعت دانلود شبانه چنده با سرعت 16 مگ؟
سپاس
سلامنقل قول:
هیچ محدودیتی نداره تا اونجایی که شما خطتتون بکشه میتونید ریت دانلود داشته باشید و محدود هم نخواهید شد!
ضمنا من تا 1700 ریت دانلود دارم تو شبانه همین سرویس و من با این سرعت تا 35 هم گرفتم
ممنون از جواب دوست عزیزنقل قول:
آیا حجم هدیه سرشماری به دوره بعد منتقل میشه من 10 گیگ حجم دارم آیا میسوزه ؟
میسوزد، بهتر بود اول سرویستان را بصورت بلند مدت تمدید میکردید بعدا هدیه سرشماری را میگرفتید.نقل قول:
اولش www اضافه کنید میره اگه بود پاک کنید خودتون اضافه کنید میرهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
فرق بین "2 تا 8 صبح نامحدود" با "2 تا 8 صبح رایگان" چیه؟:n36:
تو سرویس 16 مگ جفتشم هست آیا تفاوتی با هم دارن یا اشتباه تایپیه؟
2 گیگ هدیه سرشماری نفوس و مسکن رو من فعال کردم ولی اضافه نمیشه به حجم ترافیکم تو پنل کاربری ؟ چقدر زمان میبره ؟ یا اصلا اضافه نمیشه ؟ پیامک اومد : 2 گیگ حجم اضافه به عنوان هدیه برای شما ثبت شد . شرکت اسیا تک
سلام
برای ثبت نام در اینترنت آسیاتک میشه از طریق نماینگی اقدام کرد ؟؟یا باید از طریق نمایندگی در شهر مورد نظر(همدان )اقدام کرد؟؟پیشاپیش از پاسخ همگی ممنونم
سلامنقل قول:
نامحدود یعنی هیچ تضمینی شرکت نمیده حتی اگر کاربر هم کم باشه و پهنا زیاد بازم به احتمال زیاد محدود میکنه!
رایگان یعنی این تایم هیچ هزینه ای رو برای شرکت نداره و حق هیچ اعمال محدودیتی رو نداره
یک بار از حساب کاربری خارج شوید و دوباره وارد شوید ببینید اضافه شده است یا نه. در پنل کاربری بخش مالی قسمت گزارش هدایا هم میتوانید ببینید که کدتان ثبت شده یا نه، اگر اضافه نشد از طریق سایت 195 شکایت کنید.نقل قول:
ﺩﻫﻢ ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ ( ۲۰ ﺁﺑﺎﻥ ) ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺭﻭﺯ ﺟﻬﺎﻧﯽ «ﻋﻠﻢ ﺩﺭ ﺧﺪﻣﺖ ﺻﻠﺢ ﻭ ﺗﻮﺳﻌﻪ » ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﯾﻮﻧﺴﮑﻮ ﻧﺎﻣﮕﺬﺍﺭﯼ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ . ﺍﺯ ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﺍﻫﺪﺍﻑ ﯾﻮﻧﺴﮑﻮ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺎﻡ ﮔﺬﺍﺭﯼ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯ، ﺑﻬﺮﻩ ﻣﻨﺪﯼ ﺁﺣﺎﺩ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺍﺯ ﺛﻤﺮﺍﺕ ﻋﻠﻢ، ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﻭ ﻧﻮﺁﻭﺭﯼ، ﻭ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﺑﺮﺧﯽ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖﻫﺎﯼ ﻧﻮ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﻣﻮﺟﺐ ﺍﺭﺗﻘﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽﺷﻮﺩ .
ﺷﺮﮐﺖ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺩﺍﺩﻩ ﻫﺎﯼ ﺁﺳﯿﺎﺗﮏ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﺑﻪ ﺍﺭﺍﯾﻪ ﻃﺮﺡ ۲ + ۲ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ . ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻃﺮﺡ ﮐﻪ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ﺁﻥ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﯾﺦ ۱۹ ﺍﻟﯽ ۲۱ ﺁﺑﺎﻥ ﻣﺎﻩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ ۲ ﮔﯿﮓ ﺑﺎ ﻗﯿﻤﺖ ۶۰۰۰ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺧﺮﯾﺪﺍﺭﯼ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ۲ ﮔﯿﮓ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻫﺪﯾﻪ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ . ﻃﺮﺡ ۲ + ۲ ﻓﺎﻗﺪ ﻣﺤﺪﻭﺩﯾﺖ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺧﺮﯾﺪ ﺑﻮﺩﻩ ﻭﻣﺸﺘﺮﮐﯿﻦ ﺑﺎ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﺑﻪ ﻭﺏ ﺳﺎﯾﺖ ۱۵۴۴ ir. ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﺑﻪ ﺧﺮﯾﺪ ﮐﻨﻨﺪ . ﻻﺯﻡ ﺑﻪ ﺫﮐﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﻫﺪﯾﻪ ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﻓﺎﮐﺘﻮﺭﻫﺎﯼ ﺣﺠﻢ ۲ ﮔﯿﮓ ﺍﺧﺘﺼﺎﺹ ﻣﯽ ﯾﺎﺑﺪ.
این چند ساعته وضعیت نت خراب شده :n29::n27:
پینگ 8.8.8.8 رفته بالای 400
# IP Address Response Time TTL
= ========== ============= ===
1 8.8.8.8 412 ms 64
2 No reply from host
3 8.8.8.8 401 ms 64
4 8.8.8.8 403 ms 64
5 8.8.8.8 404 ms 64
6 8.8.8.8 407 ms 64
7 8.8.8.8 404 ms 64
8 8.8.8.8 422 ms 64
9 8.8.8.8 398 ms 64
10 8.8.8.8 402 ms 64
مطمئنید که اینجوریه؟نقل قول:
چون تو سرویس ها فقط یک مورد رو نوشته رایگان و اونم سرویس شهاب 300 گیگ در 12 ماه هستش
اوضاع نت داره آدمو به گریه میندازهنقل قول:
منی که سرعت دانلودم 1 مگ بود الان به زور 50 کیلوبایت میشه :n24:
کسی پین تخفیف نداره واسه ثبت نام واسه فروش؟؟
نشد اضافه نمیشه به حجم سرویسم تو قسمت مالی و گزارش هدایا هم خبری نیست ! زنگ زدم 1544 میگه هنوز فاکتورهای اعلام نشده و ثبت نشده داریم چند ساعت صبر کنید و بعدا امتحان کنید ببینید اضافه میشه یا نه ! الان باز اومدم کنترل پنل کاربری دیدم اضافه نشده دوباره از طریق باکس هدیه امتحان کردم و کد اماری رو زدم میگه قبلا ثبت شده . خب منم همینو میگم ثبت شده ولی حجم اضافه نشده ! حالا چرا مشخص نیست ؟نقل قول:
یدونه 22 هزار تومانی (روی محصول tplink) دارمنقل قول:
از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام کنید. 1544 کاری نمیکند.نقل قول:
سلام دوباره خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
من همین سرویس رو الان دارم استفاده میکنم و هیچ افت سرعتی هم نداره
جهت اطمینان بیشتر با پشتیبانی صحبت کنید
- - - Updated - - -
سلام دوباره خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
من همین سرویس رو الان دارم استفاده میکنم و هیچ افت سرعتی هم نداره
جهت اطمینان بیشتر با پشتیبانی صحبت کنید
اگه مدرک بخوان این دو تا مدرک رو دارم با اینها میشه کاری کرد ؟ چون امروز کارشناس 1544 گفت اینجا سیستم نشون میده براتون لحاظ شده ! منم گفتم لحاظ نشده اگه شده چرا رو حجمم اضافه نشده و چرا تو لیست فاکتور و هدایا نیست ؟ ولی ایشون پافشاری کردن که لحاظ شده !نقل قول:
بله همین عکسها و کد سرشماری را به سایت 195 بفرستید و مشکل را توضیح دهید.نقل قول:
دوستان کد آماری از کجا بیاریم بزنیم؟! :n02:
این هدیه های سرشماری تا کی وقت داره استفاده کنیم من 15 روز به زمانم مونده 3 تا هم کد اماری دارم میخوام اول سرویس بزنم بعد کد ها رو فعال کنم آیا تا 15 روز هست اینا ؟
معلوم نیست ولی به احتمال زیاد باشد، فکر میکنم به ریسکش بیارزد که صبر کنید.نقل قول:
پینگ شما هم توی این 2-3 روز رفته بالای 300؟
پینگم تا 2-3 روز پیش به سرور های ایران زیر 20ms بود الان رفته بالای 50msنقل قول:
نمیدونم علتش چیه