کاملا تایید میشه این موضوعنقل قول:
به نظر من الان که اپراتورهای دیگه قیمت مکالمشون نصف همراه اول شده و با مسئله اینترنت 4g استفاده تبلیغاتی نمی کنن و اگر 4g هست واقعی هست وقتشه که ترابرد کنیم و این شیطان جیب بر رو به حال خودش رها کنم :n34:
Printable View
کاملا تایید میشه این موضوعنقل قول:
به نظر من الان که اپراتورهای دیگه قیمت مکالمشون نصف همراه اول شده و با مسئله اینترنت 4g استفاده تبلیغاتی نمی کنن و اگر 4g هست واقعی هست وقتشه که ترابرد کنیم و این شیطان جیب بر رو به حال خودش رها کنم :n34:
دوستان volte روی همراه اول اضافه شده؟ کسی هست این قابلیتو روی همراه اول دیده باشه؟
من که ندیدم ، هر بار با موبایلم زنگ میزنم از lte میره رو 3g و یکی دو روز طول میکشه برگرده رو lte
هنوز اضافه نشده، فقط تبلیغ الکی میکنهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
امروز رو چی می گی یه کنفراس گذاشته بود درش هیچی رو معرفی کرد قشنگنقل قول:
مردیم از خنده
توی زومیت پوشش الان هست
دوستان دو تا سوال داشتم . اول اینکه توی شبکه پلی استیشن نت تایپ چند میزنه ؟ بعد اینکه شماره هایی که با ۹۹۰ شروع میشه ۴ جی هستن ؟ ممنون
سلامنقل قول:
در مورد سوال اول اطلاعاتی ندارم ولی در مورد سوال دوم شماره تلفن ملاک نیست وقتی خرید میکنید باید نوع سیم کارت رو بپرسید که LTE هست یا نه .
توی شهر ما هنوز همراه اول با سیمکارت 3G توضیع میشه گاهی اوقات و سیم کارت فورجی زیاد نیست .
nat tape 3نقل قول:
دوستان من سیم ۴ جی رو فعال کردم . سرعت باز کردن صفحه و وب گردی رضایت بخشه . میخوام مودم بگیرم که همه دیوایسا دیگه راحت استفاده کنن . توو تاپیک مودم کسی جواب نداد . نظرتون در مورد tp link archer r200 چیه ؟ یه مودم میخوام دیگه خیالم راحت باشه . حیف که cat6 نیست ، ولی فکر کنم الان با این وضعیت cat6 هم توو ایران آش دهن سوزی نیست .
مودم خوبی هست ولی قبلیت عوض کردن باند رو نداری که بزاریش رو ۳ یا ۴نقل قول:
و میزان آنتن رو هم بصورت عددی نشون نمیده
B 315 Huawei بهتره