دوستاني كه XBOX 360 دارن و اين بازي رو انجام دادن ميتونن بگن چجوري ميشه موزيك دلخواه خودمو تو بازي گوش بدم ميشه يا نميشه دقيقا مثل كامپوتر كه موزيك ميريختيم داخل پوشه USER آيا براي ايكس باكس هم ميشه ؟:10:
Printable View
دوستاني كه XBOX 360 دارن و اين بازي رو انجام دادن ميتونن بگن چجوري ميشه موزيك دلخواه خودمو تو بازي گوش بدم ميشه يا نميشه دقيقا مثل كامپوتر كه موزيك ميريختيم داخل پوشه USER آيا براي ايكس باكس هم ميشه ؟:10:
این قابلیت فقط برای PC ایه.نقل قول:
دوستاني كه XBOX 360 دارن و اين بازي رو انجام دادن ميتونن بگن چجوري ميشه موزيك دلخواه خودمو تو بازي گوش بدم ميشه يا نميشه دقيقا مثل كامپوتر كه موزيك ميريختيم داخل پوشه USER آيا براي ايكس باكس هم ميشه ؟
درسته... کشتن تمام این کبوترها، 2.5 درصد از بازی رو تکمیل میکنه. در ضمن با انجام اینکار، Annihilator Helicopter نیز آنلاک میشه.
البته این هلیکوپتر رو میشه بدون انجام اینکار هم در جاهای دیگه ای تو شهر پیدا کرد و ربود.
سلام
چطوری می تونم بازی GTA IV رو برای کامپیوتر تهیه کنم. یعنی کجا میتونم گیر بیارم؟ البته نسخش سالم و کامل باشه.
همچنین چطوری میشه نسخه اورژینال پلی استیشن3 این بازی رو بدست آورد؟
بله ...نقل قول:
برای تموم کردن بازی باید 50 تا پرش رو انجام بدی و 200 تا پرنده رو بکشی ...:27:
اون هلیکوپتره هم تو رمز ها هست ...
من اول اين بازي گير كردم
هموننجا كه كچل سيبيلو مي گه برو ماشين دوتا بدبخت رو بگير بيار ماشين رو كه ميارم به مقصد هيچي اونجا نيست يه پاركينگه جايي نداره پارك كني از ماشينم كه بياي پايين درش قفل مي شه ديگه نمي توني سوارش شي بايد منفجرش كني
وقتی به مقصد میرسی (داخل پارکینگ) اگر دقت کنی، در یکی از گاراژها باز میشه که باید ماشین رو اون تو پارک کنی.نقل قول:
بابا دم در تك تك درا وايسادم بوقم زدم هيچكدوم باز نمي شه مخصوصا اوني كه دايره زرده رو نقشه رو اونهنقل قول:
يكي هم كه بازه بري توش هيچي نمي شه
ماشين رو بزاري توش بياي بيرون باز هيچي نمي شه فقط در ماشينه قفل ميشه نمي توني سوارش شي
ممكنه اشكال از بازي من باشه باگ باشه ؟
اگه اين مرحله رد نشه بازي جلو نمي ره ؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
جالبه من نمیدونم چرا بعضیا فکر می کنن پست اول ورود ممنوع هست. من خودم وقتی میرم به یه تاپیک حتما پست اولش رو مطالعه می کنم. ولی ظاهرا هیچ کس علاقه ای به اینکار نداره طفلکی mephisto پست به اون قشنگی زده همه اچیومنت ها رو هم دونه دونه گذاشته ولی باز هم دوستان...:41:
شما درست می گی .... :11:نقل قول:
منم خودم اونو خوندم ... خیلی کامله ... اما خب بعضی از دوستان سئوالاتی می پرسند و من هم جواب می دم ... از راهنماییتون ممنون ... :21: