شیراز شبانه سرعت چطوره ؟
Printable View
شیراز شبانه سرعت چطوره ؟
نقل قول:یک توضیجی می دید که چطوری همچین چیزی ممکنه و چه کاری باید انجام داد؟نقل قول:
ممنون:sq_25:
توضیح نداره شانسی دوبار این طوری شد ...
شارژم که تموم شد ساعت 2 نصفه شب زنگ زدم گفتم 20 مگ اضافه کن کار دارم بعد اضافه که کرد دانلود شبانه که تموم د دیدم هنوز داره کار می کنه فهمیدم باگه منم تا فرداش گذاشتم رو دانلود 7 گیگ دانلود کردم تلافی این همه دزدی رو درآوردم .
من بعد از یک هفته استفاده از اینترنت صبانت متوجه شدم حجمم با این که کم استفاده میکنم داره زود تموم میشه(حدود 4 گیگ استفاده شده بود)همون روز یه پیام اومد که نوشته بود حجم مصرفی یا زمان شما تموم شده و بعدش به اینترنت وصل نمیشد و منم اول ترسیدم ولی بعد یک ساعت که دوباره امتحان کردم دیدم وصل شد و جالب این جا بود که تاریخ خریدو حجمم به حالت اولیه در اومد(انگار که همون روز خریدم)!!!!!!
من 2مگ گرفتم سرعت دانلودم چه روز چه شب طرفای120 میچرخه. طبیعیه؟
تاریخ شروع سرویس شما چه موقع بوده و این که شارژ جا کردین یا سرویس رو تمدید ؟
یه ترفند بود قبل از ساعت 1.30 وصل بشید خوبه اما دیگه تا صبح سرعت افتضاح 15 20 سرویس 512 بعد نزدیک صبح تا میخواد سرعت بره بالا اینترنت دیس میشه حدود ساعت 4 و باز کانکت میشه واسه همین دیگه باز سرعت حول و حوش 20 میچرخه اه
اگه سوال رو از من پرسیدین باید بگم که من 20 مهر بود تو نمایشگاه دیجیتال اینترنت یکساله رو سفارش دادم که حدود 10 روز بعد برام نصبش کردن.بعد از یک هفته اینترنت تموم شد (من تمومش نکردم،خودش یهو تموم شد)و من هیچ کاری نکردم(نه تمدید و نه ...) و خودش بعد از یکساعت که تست کردم درست شده بود(یعنی همونطور که توضیح داده بودم حجم به اندزه ی اولیه تغییر کرده بود و زمانش یک هفته بیشتر شد) و مطمئناً باگ بوده و الان دیگه مشکلی ندارم.نقل قول:
فقط این سوال رو میخواستم بپرسم سرعت دانلود برای سرویس 2Mb تو شب 120KB باشه خوبه؟یعنی کم نیست؟بعد چرا سرعت دانلودم تو شب و روز فرقی نمی کنه کلاً 120 هست؟
من تو تهرانم
داغون...یعنی فجیع....من داشتم به بایت هم نمیرسید....نقل قول:
کسی مشکل سرعت کم دانلود تک لینک توی شب نداره؟
من باید چندتا لینک رو همزمان بزنم تا روی هم مثلا 150 دانلود بده...
شما توی idm قسمت option و Connection این قسمت تعداد کانکشن و Connection type speed رو روی چند میذارید
که بهترین حالتش باشه؟
یادش بخیر سال پیش بود چه کارا که با این صبا نمیکردیم کلا باگ داره همون 1 سال پیش سر ساعت 6/45 مودمو خاموش روشن میکردیم یه ساعت اینترنت اضافه میگرفتیم اینقدر ما شبا دانلود کردیم که نامردا limited مون کردن
شما که 2 مگ دارید این سرعت واقعا پایینه یعنی سرعت شما حداقلش باید روی 256 باشه چون قاعده کلی سرعت دانلود اینه که شما سرعت پهنای باندتونو به عدد 8 تقسیم کنید و این مقدار باید سرعت دانلود و بهتون بده اگه کمتر از 256 سرعت دانلودتون((در روز))هست باید با صبا تماس بگیرین سرعت شبانه هام باید یه مقداری کمتر از این باشهنقل قول:
من الان دیگه صبا ندارم اوضاع جدیدشو نمیدونم چجوریاست اما شما کلا با آی دی ام هر تعدادی که میتونید قرار بدین مثلا 5 تانقل قول: