سلام
آیا میشه اسپیکر پی سی رو به تلویزیون سامسونگ وصل کرد ؟ شاید جای پرسیدنش اینجا نبود اما نمی دونستم کجا عنوان کنم.
ممنون
Printable View
سلام
آیا میشه اسپیکر پی سی رو به تلویزیون سامسونگ وصل کرد ؟ شاید جای پرسیدنش اینجا نبود اما نمی دونستم کجا عنوان کنم.
ممنون
من 1.700 قیمت داشتم البته تا قبل از عید یعنی تو این یک ماهه باز 300 تومن گرون تر شده؟؟؟دیگه نمی دونم چی باید بگم.:n03:نقل قول:
من دو هفته پیش 1870 گرفتم ، از فروشگاه اکوستیک . یه کابل HDMI که ظاهراً قیمتش 70-80 تومن بود هم اشانتیون دادن ، خرید من غیر حضوری بود ولی احساس میکنم اگه حضوری خرید میکردم اید میشد کمتر هم گرفت ولی در کل من از خرید این دستگاه و همچنین از فروشگاه آکوستیک راضی هستم ، البته اگه پایه هاش رو هم پیدا بکنم خیلی خوب میشه .نقل قول:
به نظرتون تفاوت بین 1312 دنون و 727 پایونیر چقدر هست منظورم اینه که اگه بشه یه درصدی از کیفیت صدای این دو پکیج نسبت به هم بگین شاید تصمیم گیری آسونتر بشه.
با سلام خدمت اساتید.
1- میخام قیمت مدل hts- 5550 فیلیپس و دیگر مدلهای مشابه رو بنویسید.
2- میخام بدونم که وای فای بودن سینما خانگی خوبه یا نه؟ آیا بلندگوها وای فای میشن و دیگه نیازی به سیم ندارن؟ (کلا تازه کار هستم و اطلاعات خاصی در این زمینه ندارم :n07:)
وقتی ایکس باکس را به سینما 727 وصل می کنم کاهش کیفیت به خصوص زیاد برایتنس دارم. اشکال 100% از کابل hdmi معمولی بین ایکس باکس و سینما هست؟ (البته سینما با کابل پاناسونیک به tv وصله.)
یا باید برایتنش و تنضیمات تصویر سینما را تغییر بدم؟
راهی برای تست کیفیت کابل هست؟ می ترسم 40 50 تومن دیگه خرج کنم جواب نگیرم :n27:
اين سووال من هم هست، من الان دو گزينه دارم:نقل قول:
١ - خريد پايونير ٧٢٧ به قيمت ١٣٠٠
٢ - خريد پكيج ١٣١٢ دنون به قيمت حدود ١٩٠٠ بعلاوه يك بلوري پلير پايونير به قيمت ٥٠٠ بعلاوه پايه اسپيكر حدود ١٠٠ جمعا ٢٥٠٠
اين اختلاف قيمت. تقريبا ١٢٠٠(تقريبا دو برابر) چقدر در كيفيت صدا تاثير دارد؟
قیمت محصولات پایونیر افزایش یافت
بعنوان مثال قیمت سینمای ۷۲۷ یک میلیون وسیصد بود والان شده یک میلیون و سیصد و پنجاه و پنج تومن یعنی پنجاه و پنج هزار تومن افزایش !!!!
استاد رایان همیشه جمله جالبی داره که میگه هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری :n06:
قطعا مجموعه دنون صدای بهتری داره
بنظر من امین جان از کابل نمیتونه باشه و باید در تنظیمات تصویر تغییر بدی . برای اطمینان میتونی جای کابل تلویزیون رو با کابل ایکس باکس عوض کنی و با پخش کردن یک دی وی دی ببینی که آیا تصویر خروجی سینما تغییری پیدا میکنه یا نهنقل قول:
سلام به اساتید محترم ،
من یه سینمای خانواده سونی sz1000 یکسال کارکرده دارم که همه چیزش کاملا" سالمه فقط سابش از روی میز به ارتفاع نیم متر افتاد پایین بالاش یه تیکه کوچیک چوبش بلند شد که من چسبوندمش ولی فنی کاملا" سالمه . البته تماس گرفتم گارانتی گفت سابش هست قیمتش 150 تومن هست .
و یک دستگاه بلوری پلیر سونی در حد آک دارم که الان تو جعبه هست و استفاده در حد 5 تا فیلم بلوری بوده و بس . راستش چون اصلا" استفاده بلوری ندارم میخوام بفروشمش .
میخوام کلا" به جای دو تا دستگاه یکی بخرم ، حالا نمیدونم چه مارکی .
به نظرتون چند بفروشمشون خوبه ؟ اصلا" چند میخرن ؟
سلام.نقل قول:
سینماهای فیلیپس الان دیگه تو بازار گیر نمیاد.اگر هم گیر بیاد قیمت های پرتی داره.
وای فای بودن سینما جهت به اشتراک گذاشتن فایل هاتون از روی کامپیوتر و پخش اون از طریق شبکه هستش.ربطی به بدون سیم نداره.به سینماهای بدون سیم وایرلس گفته میشه.که قطعا اون هم سیم کشی داره.فقط تنها تفاوت اون تو سیم کشی اینه که نیاز نیست از خود پلیر به بلندگوهای عقب سیم برسونی و سیم بلندگوهای عقب به ماژول وایرلس وصل میشه.