در اقدامی بسیار عجیب و خدا پسندانه :دی از دیروز تا حالا پینگ من عالی شده بدون تایم اوت : (1 مگ نا محدود مخابرات )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
در اقدامی بسیار عجیب و خدا پسندانه :دی از دیروز تا حالا پینگ من عالی شده بدون تایم اوت : (1 مگ نا محدود مخابرات )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار چندان سختی نیست که خودتون نتنونید انجام بدید ! شما فقط کافیه در ورودی منزلتون جایی که مخابرات کابل مشکی رنگشو انداخته داخل منزلتون یک پریز وصل کرده باشید که کابل مشکی رنگ مخابرات به پریز وصل میشه و سیم تلفنی که امتدادش به داخل ساختمون منزلتون رفته یک طرفش که آزاد هست و از جعبه تقسیم های ورودی منزلتون زده بیرون به دوشاخه وصل میشه که بهش میگن پریز و دوشاخه تست یا همون سر خط خودمون ! خود مخابرات وقتی که مشترکی به 117 زنگ میزنه و میگه بوق ندارم بهش میگه سر خط تست کردی گوشی تلفنت رو ؟ روش تستش این شکلی هست که گوشی تلفن رو می برن سر خط و اون دو شاخه ای که گفتم سیم داخل ساختمون بهش وصله و میاد توی پریز رو جدا می کنن و به جاش گوشی تلفنشون رو به پریز وصل می کنن اگه بوق داشتن که مشکل از سیم کشی داخل ساختمون هست و اگه بوق نداشتن مشکل از مخابرات ! حالا در مورد شما واسه تست سر خط مودم باید به جای گوشی تلفن ،مودمتون رو ببرید سرخط و تست کنید به این شکل که اگر چراغ لینک روشن شد مشکل از سیم کشی داخل ساختمون هست و اگر چراغ لینک روشن نشد مشکل از طرف مخابرات هست که معمولاً با تعویض پورتتون داخل خود مخابرات مشکل حل میشه !نقل قول:
سلام دوست عزیز ! سرعت دانلودتون حداکثر چنده ؟ هزینه ماهانتون چنده؟نقل قول:
سرعت دانلود تا 130 میره بالا ولی خوب میانگین بگیری 110 میشهنقل قول:
ماهی 43 تومن
مرسی ! چند ساعت در روز دانلود می کنین ؟نقل قول:
والا وقتی پینگ خراب بود بیشتر روز رو دانلود میگردم هرچقدر دانلود کنی مشکلی پیش نمیادنقل قول:
حداقل از لحاظ سرعت که همیشه واسه من اینجوری بوده
دیگه لینک دانلود ندارم :دی هرچی بازی و فیلم و سریال بود گرفتم نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم دیگه :دی
ولی نسبت به قیمتش خیلی خوبه اگه دوباره پینگ داغون نشه
پینگ شما به خاطر این خوب شده که از دیروز عصر تا امروز صبح و ظهر ساعت 12 تا 2 نت مخابرات شهر ما قطع بوده و ترافیک بیست نت پایین بوده :n21: پس زیاد به دلتون صابون نزنید که باز ریپ میزنه :n02:نقل قول:
شما نا محدود ندارید که بخواید اینقدر از ترافیک رو بگیرید چون دانلود ندارید و کارای معمولی میکنید با نتنقل قول:
مگه کل کازرون از بیست نت دارن ؟ :دی
فکر نمیکنم از این باشه
کلا مخابرات مرکز دستغیب خیلی وقته مشکل داشته البته فقط واسه 20 نت. ممکنه درست کرده باشن
به هر حال اگه دوباره نابود شد خبر میدم اینجا
سلام ...
کسی 20 نت استفاده کرده ؟ سرویسش چطوره ؟ برای شیراز ... راضی هستید ؟