یه سوال داشتم هاردهای وسترن دارای ضربه گیر یا انتی شوک هستند ایا هارد سیگیت یک ترابایت st31000524as دارای این سیستم هست یا نه؟یعنی در مقابل لرزش یا ضربه احتمالی مقاومت داره یا نه؟
Printable View
یه سوال داشتم هاردهای وسترن دارای ضربه گیر یا انتی شوک هستند ایا هارد سیگیت یک ترابایت st31000524as دارای این سیستم هست یا نه؟یعنی در مقابل لرزش یا ضربه احتمالی مقاومت داره یا نه؟
این موضوع رو اطلاع ندارم ولی وقتی شما به کیس خوب پیچ کنید دیگه احتمال ضربه که بهش وارد بشه خیلی کمه این خاصیت بیشتر برای هاردهای اکسترنال ضروری است به نظر من ولی از نظر سرعت بنچمارک های سیگیت رو ببینید بهتر بودهنقل قول:
با سلام
من اخیرا هارد لب تابم خراب شد و تعمیر کار درستش کرد اما 2 تا 3 روز بیشتر دوام نیاورد دوباره ویندوز را پروند تعمیر کار گفت هارد خرابه واسه خرید یک هارد نو هر چی دنبال وسترن 500 دور بالا گشتم پیدا نکردم و نهایتا توشیبا 500 با دور 5400 خریدم و جایگزین کردم حالا سوالم اینه که معمولا یک هار د با این مشخصات چه مدت کار میکنه با استفاده و نگهداری درست؟ چون اینا همه چینی هستند. .دیگه اینکه من لب تابم را روی یک میز کوچک پذیرایی میذارم و با هاش کار میکنم و گاهی در حالت روشن بودن یا اجرای یک برنامه میز را جا بجا میکنم اینکار حرکتی نیست که باعث ایجاد ضربه هد ها به دیسک بشه و هارد را خراب کنه؟ و آخرین سوال بهترین هارد 500 برای لب تاب کدام است؟ با تشکر
در حین کار بهتره لپ تاب جا به جایی ناگهانی نداشته باشه و ضربه هم بهش وارد نشه
حتما از کول پد استفاده کنید که حین کار کردن دمای هارد و قطعات دیگر بالا نرود
نه منظورم اینه که یه موقع به کیس ضربه ای وارد بشه این سیستم انتی شوک رو داره احیانا بد سکتور نشه؟
بله در اون حد باید باشهنقل قول:
امروز سی دی بوت hdd regenrator درست کردم و هاردم رو باهاش چک کردم ولی هیچ بدسکتوری پیدا نکرد و فقط جلوی delays detected عدد 1 رو نوشت .
الان هم با برنامه hd tune دوباره هارد رو چک کردم ولی تعداد reallocated sector count رو 135 نشون میده یعنی از 2 روز پیش 10 تا بیشتر شده .
هارد که بدسکتور نداره ، دیگه چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟
همونطور که گفتم اگه تعدا اون سکتور ها زیاد میشه راه حل نر افزاری نداره باید ببرید برای تعمیرنقل قول:
سلام دکتر جون.
این مریض ما حالش چطوره؟ میشه سرپایی درمانش کرد یا باید ببریم بستریش کنیم؟ :n30:
محتوای مخفی: سی تی اسکن
تعداد relocaedsector ها که خیلی زیاد شدهنقل قول:
رو تست hdd regenerator بردید ؟
با فرمت سطح پایین تست کردید ؟