سلام دوستان.
من امروز زنگ زدم به نظام وظیفه و کد ملی و مشخصاتم رو دادم و پرسیدم آیا مشخص شده کجا افتادم اونا هم گفتن شما مازاد هستی.حالا این مازاد دقیقآ یعنی چی؟ممکنه جا بد بیفتم؟
تاریخ اعزامم 4/19 مدرک دیپلم غیبت هم دارم.
Printable View
سلام دوستان.
من امروز زنگ زدم به نظام وظیفه و کد ملی و مشخصاتم رو دادم و پرسیدم آیا مشخص شده کجا افتادم اونا هم گفتن شما مازاد هستی.حالا این مازاد دقیقآ یعنی چی؟ممکنه جا بد بیفتم؟
تاریخ اعزامم 4/19 مدرک دیپلم غیبت هم دارم.
:-(
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
روز اعزام مى ويد نظام وظيفه استان و انجا مشخص مى شود به كدام ارگان و در كدام نقطه ايران اموزشى را سپرى خواهيد كردنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
چند روز قبل از تاریخ اعزام نامه میاد که کجا خودت رو معرفی کنی. نیرو های مازاد هم روز اعزام و در محل اعزام پخش میکنن تو مراکز اموزش.
اصلا هم استرس نداشته باش ، تجربه بدی نیست سعی کن بهت خوش بگذره دوره اموزشی هم هیچ مسئولیتی قبول نکن ، نه مقسم غذا نه دژبان و نه هیچی
موفق باشی دوست من
یعنی کسی نمیدونه پدافند بندرعباس چه جور جایی هستش ؟ :n30:
اصلا بندرعباس پدافند داره ؟ :n13:
با سلام دوستانی که پرندک دوره کد خوردن یه سری سوال داشتن که جواب میدم امیدوارم بهتون کمک کنه
در مورد تاریخ حضورتون بستگی به این داره که ما چه روزی ترخیص بشیم که تا این لحظه هنوز مشخص نیست اگر ما قبل از 10 ام بریم شما همون 4شنبه باید حضور پیدا کنید.در مورد پادگان که باید بی تعارف بگم یکی از بی امکانات ترین و بد آب و هوا ترین پادگان های تهران است شانسی که شما آوردید این هست که تقریبا 20 روز اول شما در ماه رمضون خورده و کلاس ها در سایه برگذار میشه و ورزش صبحگاهی، خود صبحگاه و شامگاه در ماه رمضان تعطیله اما در بعد رمضان هر روز به غیر از 3 شنبه ها هر روز ورزش دارید و شامگاه و شنبه ها هم صبحگاه . میان دوره اصلا نمیدن و از نظر آب و سرویس بهداشتی فاجعه هستش بهترین گردان ابوذر هست و سعی کنید توی اون گردان بیافتید. چهارشنبه ها از ساعت 2 تعطیل میشید که اگه نگهبان نباشید میتونید تا شنبه صبح برید البته اسمش ساعت 2 هست و عملا اینقدر موقع خروج توی مختون میرن که تا 4 میکشه. از نظر کادر باید بگم که کادر به درد نخوری داره و توهین و حتی گاهی برخورد فیزیکی هم پیش میاد.
بازم سوالی بود همین جا بگید خصوصی نگید که همه دوستان استفاده کنند.
با سلام خدمت دوستان
من آموزیشیم تموم شده و امریم رو چند روز پیش گرفتم و افتادم اداره بهداشت ، امداد و درمان - تهران لویزان
میخواستم ببینم کسی هست که اینجا خدمت کرده باشه ؟
چطور جاییه و آیا اینکه میگن اینجا دوباره تقسیم میکنن و ممکنه هر جای ایران بندازن حقیقت داره ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
با تشکر
سلام دوستان عزیز، طاعات و عباداتتون قبول:n16:
من دوره کد لویزان خوردم و باید هفته ی آینده خودمو معرفی کنم، حالا از دوستانی که دوره کد گذروندند یا اطلاعاتی دارند چندتا سوال داشتم:
1. وضعیت مو باید چطوری باشه؟ مثل آموزشی با 4 بزنیم؟
2. پتو و ملافه رو با خودم ببرم؟ جعبه واکس و این چیزا چی؟ لباس 4 جیب باشه یا 2 جیب باشه؟
3. من شرایط تک پسری دارم و قبلا مدارک رو تو آموزشی تحویل دادم، الان اونایی که شرایط دار هستند دوباره باید مدارکشون رو تو دوره کد تحویل بدن یا دیگه نیازی نیست؟؟
4. ما که 10 تیر پذیرش میشیم تاریخ اتمام دوره مون کی میشه؟ 1 شهریور یا 10 شهریور؟ بعد از دوره کد چند روز مرخصی میدن؟ مثل آموزشی 10 روز مرخصی میدن یا کمتره؟
داداش شما برو سپاه شهرتون اگر برگ سبز داری..منظورم برگ سبز بسیجی هست...باهاشون صحبت کن ببین نیرو میخوان یا نه...من اینجور شنیدم از بقیهنقل قول:
سلام به همگی
دوستان من مازاد بودم که روز اعزام ما رو دادن عجب شیر واقعا پادگان مزخرفیه باید از تو سرویس بهداشتی اب بخوریم و هزار بدبختی دیگه عجب شیرم به اندازه یزد هواش گرمه و هیچ خنکی نداره اگه یزد کویره و شبش سرد عجب شیر شبشم هوا به شدت گرمه اصن مزخرفه
حالا دوستان من لیسانس مکانیک هستم و بهمون گفتن اکثرتون دوره کد میخورید یا تهران یا اصفهان یا شیراز
مکانیک چقد احتمال داره کد بخوره ؟؟؟ بعد من ساکن کرمانشاه هستم کد بخورم کجا میوفتم به نظرتون ؟
کلا کد خوردن شانیه ؟؟؟
میشه با پارتی کاری کرد کد نخوری ؟؟؟
کلا کد خوردن مزایا و معایبش چیه ؟؟؟؟؟
کد بخوری دقیقا عین پادگان اموزشیه با همون مقررات ؟؟
اگه ممکنه سوالامو جواب بدید ممنون میشم
اكثر پادگان ها كه من ديدم اب خوريش همين طوريهنقل قول:
رشته مكانيك در بيشتر وقت ها كد خورده البته استثنا هم هست ، گاهى ديده مى شود در يك يگان كه از چند نفرى كه يك رشته رو دارند تنها تعداد اندكى كد مى خورند
مكانيك ها بيشتر اصفهان كد داشتند
بله اگر پارتى در ستاد نيرو باشه مى تواند اين كار رو كند
مزاياش از معايبش بيشتره: شما دو ماه راحت و بدون مسولست هستى كه فقط يك صبح تا ظهر كلاس تئوري خواهيد داشت رژه به نسبت اموزشي كمتر هست
معايبش نگهبانى و برنامه سين اما به سختى اموزشى عمومى نيست ، اين دو ما ه اموزشي هم چون شما اولش هستيد سخته به مرور راحتر مى شود
اگه دیپلم و پایین تر باشه احتمالش بیشتره ولی برای بالاتر احتمال خیلی خیلی کمه مگر اینکه به صورت غیر عادی اعلام نیاز بشه که نمیشه.نقل قول:
خیر، دوری مسیر مرخصی بیشتری داره طبق فرمولی که داره.نقل قول:
کسر از نظر مکانی برای مناطق بد آب و هوا 2 ماه و درگیر 3 ماه هست.
سلام دوستان عزیز، طاعات و عباداتتون قبول:n16:
من دوره کد لویزان خوردم و باید هفته ی آینده خودمو معرفی کنم، حالا از دوستانی که دوره کد گذروندند یا اطلاعاتی دارند چندتا سوال داشتم:
1. وضعیت مو باید چطوری باشه؟ مثل آموزشی با 4 بزنیم؟
2. پتو و ملافه رو با خودم ببرم؟ جعبه واکس و این چیزا چی؟ لباس 4 جیب باشه یا 2 جیب باشه؟
3. من شرایط تک پسری دارم و قبلا مدارک رو تو آموزشی تحویل دادم، الان اونایی که شرایط دار هستند دوباره باید مدارکشون رو تو دوره کد تحویل بدن یا دیگه نیازی نیست؟؟
4. ما که 10 تیر پذیرش میشیم تاریخ اتمام دوره مون کی میشه؟ 1 شهریور یا 10 شهریور؟ بعد از دوره کد چند روز مرخصی میدن؟ مثل آموزشی 10 روز مرخصی میدن یا کمتره؟
۱-بلهنقل قول:
۲-بله-دو جیب و چهار جیب فرقی ندارد اما ارم و علام داشته باشد
۳-پیگر شوید که ایا شرایط شما لحاظ شده یا نه
۴-اول شهریور، بیشتر وقت ها همان ۱۰ روز پایان دوره را دارند اما میان دوره شاید کمتر باشه.
سلام
من افتادم قرارگاه منطقه ای شمال شرق نزاجا آدرس:مشهد
رسته اداری پرسنلی
کسی خبر داره چیجوریه؟
آدرس دقیقش کجاست؟
ممنون مانی جان ..میگن پرندک افتضاحه مکانیک پرندک میوفته ؟؟؟
اصفهانه چجور جاییه اطلاع ندارین ؟؟؟؟
بعد من لیسانسم گروهبان یکمم اگه دوره کد رو برم یه درجه بالاتر از گروهبان یکمی میگیرم ؟
بعد بعد دو ماه اموزی کارم چیه تو یگان معمولن اگه کد بخورم ؟؟؟
در یکی از بهترین و راخترین پادگان های نیرو زمینی هستید پادگان کوجک هست اما برای همه وظیفه ها بهشتهنقل قول:
شما بچه مشهد هستید؟ پادگان دیوار به دیوار لشکر و پشتیبانی منطقه ۵ است.
درجه بعد از دوره در حال حاضر گروهبان یکمی است ممکنه افسر هم بشید اما تضمین ۱۰۰٪ نیستنقل قول:
با توجه به دوره کدی داشتید در یگان های مختلفی خواهید بود اما بیشتر کارهای اداری یا دفتری دارید.
خوش به حالت که مشهد و جای خوبی افتادی دعا کن منم بعد دوره کدم بیفتم مشهد!نقل قول:
بنده خدا هفته پیش رفته بود ولی گفته بودن پزیرشا انجام شده و فرستاده شده و نمیتونیم کاری کنیم!نقل قول:
کسی که ب گ سبز بسیج داره در صورتی که ارگانی یر سپاه بیفته، اموزش باید بره یا نه؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
نقل قول:
اگه دوره تکمیلی داشته باشین و سپاه بیوفتین دیگه دوره آموزشی ندارین و مستقیم به یگان معرفی میشین
غیر از سپاه رو میخواستم بدونمنقل قول:
-----------
بله باید آموزشی بری...اونجوری برگ سبز از سربازیت کم میکنه...نقل قول:
دادا من اطلاعی ندارم....ولی اینو بگم....اگر مشکل جدی داری برو دنبال کارای معافی...نقل قول:
اگر نیست برو قشنگ خدمتتو تموم کن...نمی ارزه هی این د راون در کنی ...
کسی نیست منو راهنمایی کنه :n03:نقل قول:
بعد یه سوال دیگه داشتم این که روز اول باید لباس شخصی برم یا وضعیت کامل ؟
دوستان حقوق سربازان لیسانس اموزش چقدره؟
و اینکه من امریه دارم .آیا حقوق اونجا بیشتهر؟چقدره؟
دوست عزیز الکی شایعه نکنید 01 تا اوایل 95 هیچ جا بجایی نخواهد داشتنقل قول:
سلام من اعزامی 1 تیر به 02 تهران یا همون پرندک معروفم :n02:
ما چون از مشهد اعزام شدیم 2 تیر رسیدیم 02 اونجا استحقاقی دادن گفتن به سلامت برید تا شنبه این ورا پیداتون نشه :n19:
ما هم ساک هامونو زدیم زیر بغلمونو با سرعت 110 کیلومتر از پادگان دور شدیم :n10:
پاداگن خوبی به نظر میومد ستوان های آموزشیش خیلی خوب بودن و از همه بهتر آسایشگاش هست که نو ساز هستن و فوق العاده تمیز و زیبا هستن در حدی که شما یادتون میره اومدین خدمت خلاصه روز اول که به خیر گذشت :n07:
راستی 01 هم به زودی میاد پرندک چون برو بچ سپاه کل منطقه رو خریداری کردن البته این خریداری از سال 1382 که داییم داشت تو 01 خدمت میکرده گویا آغاز شده بوده و داشتن تمامه زمین ها و ساختمون ها منطقه رو میخریدن :n35:
سلام به دوستان
من امریه وزارت دادگستری گرفتم حقیقت داره که میان تحقیقات
اگه امریه درست نشه با فوق لیسانس حقوق امکان داره لب خیابون افسر بشم:n03:
سلام
دوستان من واسه معافیت کفالت اقدام کردم
فرستادن استان , پزشک متخصص بیماری پدرم رو تایید کرد و بعد کمسیون پزشکی تو شهرمون تشکیل شد و اونا هم تایید کردم ( تومر نخاع )
و 250 هزار تومان برای صدور کارت و بقیه فیش ها رو پرداخت کردم ,
الان بعد از گذشت 45 روز از نظام وظیفه شهرمون بهم زنگ زدم گفتن پدر تو بیار نظام وظیفه , گفتن تو نظام وظیفه استان مخالفت شده
جنین چیزی امکان داره ؟
چیکار می تونم بکنم ؟
نقل قول:
غیر از سپاه آموزشی باید بری ولی کلا دو ماه کسری داری......
پدافندی های سمنان سوال داشتین در خدمتم ....
نقل قول:
بله اگه درست نشه و آشنا نداشته باشین احتمال سر چهارراه افتادن 90 درصده....
سلام
می خواستم ببینم درجه گروهبانی ارتش دقیقا کجای بازو باید تصب بشه؟
اون نشان الله که مثل وسط پرچم ایران هست و روی بازوی چپ فرنچ ارتش هست را باید بکنیم یا باید باشه ؟ آرم ارتش روی سینه سمت راست چی ؟
روز اول باید با لباس کامل بریم ؟
ممنون
یعنی هرچی فوق لیسانس هست در بدترین حالت میوفته سر چهارراه؟نقل قول:
اصلا فوق لیسانس توی کلانتری نیست؟مرزبانی چی؟
بله کلا معافیتا اینجوری شده. پرونده بازرسی میشه و سخت میگیرن. ولی واسه شما چون کلا همه تایید کردن این سری هم برید احتمال زیاد مشکلی ندارید. فقط میخوان دوباره یه بررسی کنن و چک کنن.نقل قول:
تحقیقی که کردم واسه عده ایی این مساله پیش اومده که ناشی از سخت گیری توی معافی دادن هست.
بله امكان دارد و گذشته نيز براى افراد زيادى پيش امده دوباره پرونده و بيمارى پدر شما بررسى مى گردد تا مشخص شود پدر شما نيازمند كفيل يا سرپرست است شما هم كارى نمى توانيد بكنيد بايد در تاريخ مقرر در كميسيون دوباره حضور يابيد اگر راى كميسيون بر خلاف كميسيون شهرتون بود مى توانيد درخواست شوراى عالى پزشكى داشته باشيدنقل قول:
درجه گروهبانى روي بازوى سمت راست نصب مى شود ارم الله و ارتش نيز بايد روى لباستون باشد روز اول با لباس كامل به همراه ارام علايم و رسته به يگان مى رويدنقل قول:
بله تحقیقات محلی خواهید داشت و احتمالا به مصاحبه هم دعوت می شویدنقل قول:
اگر امریه درست نشود ممکنه یا در ارتش باشید یا در ناجا ، در ناجا هم دیدم بچه های فوق از جمله فوق حقوق سر چهار راه ها هستند
یعنی روی لباس فقط یک درجه گروهبان یکی نصب میشه اونم فقط روی بازوی راست ؟نقل قول: