شاتل هنوز برای روز تولد ترافیک هدیه میده؟
Printable View
شاتل هنوز برای روز تولد ترافیک هدیه میده؟
من امروز بابت تولدم 3 گیگ گرفتم !
1سوال دیگر اگه من ازون گیگ18 رد بشم وبازم دانلود کنم ممکنه داون اسریمم کم کنن یا سرویسمو موقت قطع کنن؟؟؟
نه خو دیگه وقتی از 18 گیگ رد کنی سرعتت خودکار پایین میاد انقدر پایین میاد که بیخیال نت میشی :13:نقل قول:
امروز دیگه واقعا جالب بود!
من حدود 4.9 گیگ فایل رو ساعت 1 شروع کردم به دانلود از مدیا فایر
تا راس ساعت 8 هم دانلود کردم و دقیقا 5 گیگ تونستم دانلود کنم اما وقتی رفتم توی سایت شاتل نوشته بود دانلود رایگان 5.6 گیگ!!!
یعنی 600 مگ اضافی دانلود شده اما اصلا من بیشتر از 4.9 گیگ فایلی واسه دانلود نداشتم
کسی می دونه این ترافیک و سرعت کجا هدر رفته؟؟؟ 200 مگ هم ارسال شده
سلامنقل قول:
اکو 2 مگ داری؟(افیس نه ها) بعد مگه اکو 2 مگ یا 1 مگ هنوز ترافیک رایگان تو شب داره؟
اره 3 گیگ ترافیک میده من اردیبهشت گرفتمنقل قول:
بعضی وقتا مثلا ویندوزت آپدیت میشه یا همین اتصالات برای دانلود...مثلا برای دانلود فایل x ممکنه بارها دانلود منیجرتون سعی کنه که به سرور اتصال پیدا کنه و قطعی و وصلی که بین دانلود ایجاد میشه و دانلود مجدد آغاز میشه باعث ایجاد بار ترافیکی اضافی میشه.....نقل قول:
علاوه بر حجمی که دانلود می کنید مقداری هم اپلود انجام میشه که در کل با هم جمع میشهنقل قول:
برنامه cfosspeed رو نصب کن و هر چند وقت یکبار وسط دانلود stop بزن اگه data دیگه ای در حال send و recive باشه میفهمی.نقل قول:
بلهنقل قول:
سلام
اکو 2 مگ داری؟(افیس نه ها) بعد مگه اکو 2 مگ یا 1 مگ هنوز ترافیک رایگان تو شب داره؟
شاتل گفت از زمستون تا الان هر فصل دانلود رایگان شبانه این اشتراک رو تمدید کردن اما معلوم نیست واسه تابستون هم تمدیدش کنن یا نه بهرحال الان شبانه رایگانه
اون که واسه خودش جداست و هر شب حدود 200 مگ اپلود میشه اما معلوم نیست دانلود کجا مصرف میشه اخه اپدیت ویندوز هم قطع هسنقل قول:
علاوه بر حجمی که دانلود می کنید مقداری هم اپلود انجام میشه که در کل با هم جمع میشه
یه سوال
من سرعت لحظه ای رو توسط Status میسنجم یعنی روی کانکشن کلیک میکنم و دو عددی که واسه Recive نمایش داده میشه رو از هم به طور مداوم کم میکنم
این روش سرعت واقعی رو نشون میده؟ اگه درست باشه واقعا سرعتش بالاست دقیقا 249 کیلوبایت در هر ثانیه دانلود میکنه که نصفش داره دود میشه!
بچه ها اینجارو بخونید تا حسابی برای اینکه توی این کشور زندگی میکنید افسوس بخورید:
http://www.zoomit.ir/it-news/internet-network/item/759-1gbps-internet-access-for-$70-in-america
البته تا پایان 2012 هم اینترنت 1 گیگ برای کل شهروندان کره ای ارائه خواهد شد
واقعا که سرعت اینترنت اونا چند برابر سرعت هاردهای ماست:31:
حالا ما هم داریم با 2 مگ حال میکنیم
دوستان شاتلی الان من یه دو شبی میشه شبا دیگه نمیتونم تورنت دانلود کنم برا همه همین وضعه ؟!
این شاتل چه مرگشه
دیروز با سرعت میانگین 60 تا دانلود میکرد
الان پا شدم دیدم بالای 20 نمیره
چک کردم دان استریم روی 160ه!!! :|:41:
این دیگه چه مدلشه دوستان واسه شما هم همینطوره Torrent اصلاً نمیشه دانلود کرد تو شب !!!
از دیشب مخابرات تبریز قاطی کردهنقل قول:
از 2 به بعد شاتل قاطی کرد جوری که صدا توی اسکایپ به سختی میرفت_بعد از 7 ثانیه تاخیر میرسید)
ساعت 3 صبا نت رو وصل کردم
سرعتش 1.86 مگ و پینگ 178 بود
ولی بعد از یه ربع پینگش شد 900 به بالا سرعت هم از 40 بالا نرفت
و چند دقیقه بعد رسانت دوستمم قطع شد
امروز هم کلی اینترنت قطعه:41::41::41:
امروز هم شاتل اس ام اس زده که چون مخابرات قاطی کرده ما شرمنده ایم(طفلکی ها هر چی فحشه به اینا میدیم ،،ولی همه ایرادها از مخابراته)
واقعا مخابرات به این میگن(خاک تو سرشون)
ديشب با پشتيباني صحبت كردم ميگم اين چه وضعشع كه اينقدر سرعت پايي هست.
جوابي كه داد.
بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت ADSL ، به صورت Share یا به اشتراكگذاری شده به مشترکین ارایه میشود. حال آن كه شركت شاتل از رویهها و عرف معمول شركتهای اینترنتی مشابه تبعیت نمیكند و برای افزایش خوشنودی و رضایت مندی مشترکین ، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است وحتی در بیشتر مواقع سرویس را به صورت اختصاصی ارائه می نماید.
گفتنی است در چنین شرایطی اگر گروهی از مشترکین قصد داشته باشند به صورت متوالی اقدام به دریافت فایلهای حجیم نمایند، بصورتی که باعث اختلال در پهنای باند مرکز گردد به ناچار مجبور هستیم در ساعات رایگان (1 الی 8) برای حفظ حقوق کاربرانی که مصرف خود را مدیریت می نمایند، سرویس این عزیزان را با یکدیگر به اشتراک قرار دهیم (طبق قانون به اشتراک گذاری)
با توجه به توضیحات ذکر شده افت سرعت در ساعات ترافیک رایگان (1الی 8) اجتناب ناپذیر است.
گفتم چشمت دراد سرويس گرفتم كه دانلود كنم حالا شبا مجايه خوب شبا ميگذارم دانلود به شما چه كه كي خيلي شبانه دان داره يكي نداره.
گفت همينه كه هست.
دلمون خوش بود که اینترنت 8 مگی قراره بگیریم که اینم نقش بر آب شد:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قطعی دیروز به بعد کیفیت یکم بهتر شده:
نقل قول:
پاشید برید دوتا از کارمندا رو چاقو بزنید واسه بقیه درس عبرت میشه مثل بعضی شهرا!!!! :27:
واقعا مال شما اینهمه قطعی داره؟ باز خدا رو شکر اینجا قطع نمیشه اما دقت کردم وقتی هم قطع میشه موبایل هم قطعه
فکر کنم واسه این ایام خاص باشه:13:
سلام
این پیامک به گوشی من ارسال شده میخواستم بدونم آیا واقعا صحت داره ؟ وترافیکش و سرعتش چنده ؟ وآیا کسی تا حالا از این استفاده کرده یا نه ؟ چجوری بوده ؟
متن پیامک :
" اینترنت پر سرعت + adsl2
شاتل ماهانه 2200 تومان
tel : 23099 "
ممنون میشم کمکم کنید.
همین تبلیغات دروغین را میکنن که گند زدن به اینترنتشون!نقل قول:
نه عزیز من کجا ماهی 2200 تومان
فکر کنم اگه 128سه ساله بگیری و کل هزینشو اول کار پرداخت کنی و یک مودم ازشون بخری بشه میانگین ماهیانه 2200 :2: :31::27:
جالب اینجاست که تو خود سایت شاتل هم هیچ حرفی نزده .نقل قول:
ولی یکی دیگه از بچه ها میگفت اول با این هزینه مشتری جلب میکنن (مثلا ماه های اول اشتراک) بعد هزینه رو میبرن بالا . دیگه الله اعلم :14:
حالا اون تبلیغ 512 یکساله ماهی 9500 که متوسط هزینه برای هر ماه باز منصفانه تر از این ماهی 2200 هست:18: دیگه اینا دارن از خود بیخود میشن واقعا متسافم براشون فقط فکر جیبشون هستن به مشترک که فکر نمیکند و احترام درست حسابی که نمیگذارن به شعور مشترک که توهین میکنن شبتانه را محدود میکنن میگن شیر کردیم و هزار تا چیز دیگه....نقل قول:
شاتل نگیرید که آشغاله به تمام معناست !!
سرویس art3 گرفتم این وضعشه :
موقع دانلود تعداد کانکشن ها و پارتهایی که شروع به دانلود میکنه رو کم کنم بهتره یا زیاد کنم؟؟
IDM
16 تا داره ولی میشه کمترش هم کرد
حالا این کم و زیاد کردن چه تاثیراتی داره؟؟؟
البته توی سرعت تاثیر داره تعداد کانکشن ها ولی از 8 تا به بعد با اینترنتی که داریم تاثیری نداره :20:
بچه نویز من رسیده به 62 :13: امروز اعلام خرابی کردم ببینیم چی میشه
اما یه چیز جالب من امروز یه ایمیل اعتراضی فرستادم از وضعیتم گفتم آخرش دیگه خسته شدم بعد از 5 دقیقه طرف از تهران زنگ زد اول مشکل رو پرسید که کامل توضیح دادم گفت پس مودم رو روشن کنید :18: مودم زمانی که گفت روشن کن از 20 دقیقه قبل روشن بود اما پیششون لینک استیس من خاموش بود :38:
حالا بگذریم با نویزم چه کار کنم به نظرتون مودم میتونه نویز بندازه
یه جواب درست و حسابی می خواهم :21:
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
نقل قول:
اره اول نادری نزدیک رود کارون روی پل تبلیغ کردن (فقط یک تماس گافیست) جریان 9500 هم اینه که باید اکانت 1 ساله بخری بعد اون موقع میشه ماهی 9500
هیچ فرقی نداره فقط ترافیک کمتری می دن تا هزینه کمتر شه وگرنه چه یک ساله چه یک ماهه دقیقا هزینش یکیهنقل قول:
اره اول نادری نزدیک رود کارون روی پل تبلیغ کردن (فقط یک تماس گافیست) جریان 9500 هم اینه که باید اکانت 1 ساله بخری بعد اون موقع میشه ماهی 9500
تنها راه سود کردن گرفتن اشتراک بالای 3 ماه و خرید ترافیک در طرح های 3+3
سلام , دیشب شاتل برای منم حدود 200 مگ اضافه انداخت!!
من کل دانلود و اپلودمو جمع زدم شد 1529 مگ و شاتل زده 1697 مگ!!!نکنه شاتل شبا اشتهاش وا میشه از شارژ اینو اون میخوره:31:
سلام دوستان
سرویس های eco office رو میشه برای خونه گرفت ؟
کلا سرعت شاتل چجوره ؟ شبانش چی ؟ مثلا کسی که 512 داره شب ها هم 512 سرعت داره یا نه ؟
من به سمت هر شرکتی که میرم مذخرفه! گفتیم این وست شاتل هم امتحان کنیم :دی
سرویس های افیس شبانه رایگان ندارننقل قول:
ولی برای 128 من دان استریم 576 کیلو بسته شده و روز و شب هم سرعت ثابته
به جون خودم بعد از قطعی مخابرات شاتل بد جور قاطی کرده
بعد از قطعی هرچی تست میگیرم پینگ از 250 کمتر و اینجوری هم تست میده:
:18::18::18::18:
چرا انقدر سرعت اومده پائین؟
پورتهای چیز p ان رو هم کلا! بستن
اکثر سایتها هم باز نمیشه
----
مناسبت خاصی نزدیکه؟
چیز پی ان هم باز شاید مال شما مشکل داره من که وصل میشم اما امان از قطعی ها جدم رو دراورده :13:نقل قول:
کدوم سرور وصل میشی؟نقل قول:
من میتونم وصل شم اما سرعت از دایال آپ پایینتره
myxport.com
سلام دوستان
دیروز با مخابرات تماس گرفتم گفتن که خطت رانژه شد . شرکت شاتل تماس گرفتم یوزر پسوردو بگیرم که کانکت بشم گفتن به لحاظ فیزیکی رانژه 2 روز طول می کشه تا اینکه خط تلفنم برای کانکت به سرور شرکت شاتل اماده بشه
خواستم توضیح بدین جریان چیه ؟؟؟
یک سری کلید هست که باید زده بشه و حرکت انگشت روی این کلید ها یه فرایند فیریکی هست که برای اینا چند روزی طول میکشه !نقل قول:
جدا از شوخی خواستن بپیچونند.
پ. ن : سرعت ها خفن پایین اومده ! حتی تو روز ! مناسبت سیاسی در پیش هست ؟
نقل قول:این را هم بگین که سرعت شبانه را محدود میکنن به 5 کیلو بایت...نقل قول:
نه سرعت من شبانه ثابتهنقل قول:
بین 65 تا 75
یعنی تا حالا محدود نشدی؟!از زیر دستشون در رفتی اگه میخوای شناسه کاربریت را بده تا تجربه کنی :دینقل قول: