برای منم چند دقیقه قطع شد رفتم روی بیست نت متصل بود تا اسیاتک مجدد متصل شد.نقل قول:
Printable View
برای منم چند دقیقه قطع شد رفتم روی بیست نت متصل بود تا اسیاتک مجدد متصل شد.نقل قول:
آسیاتک از دستی سرعت شبانه سرویس های دیگه رو کم میکنه تا همه شهاب بگیرن برای دانلود و پول بیشتری بدننقل قول:
- - - Updated - - -
آسیاتک از دستی سرعت شبانه سرویس های دیگه رو کم میکنه تا همه شهاب بگیرن برای دانلود و پول بیشتری بدننقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
پشتیبانی گفت هدیه ها سوخت میشهنقل قول:
پس همرو مصرف کنم بعد تغییر بدم :n02:
کسی از دوستان هست به پنل آسیاتک دسترسی داشته باشه جهت افزایش سرعت
دوستان چجوری میشه گیگ باکس خرید؟برای من فعال نیست!
بعد یه سوال: مرتب اینترنتم قطع میشه و باید مودمو خاموش روشن کنم تا درست شه چرا؟:n36:
تازگی ها پنل اسیاتک وقتی واردش میشم میگه مروگرتون فدیمی اه ابدیت کنید حنده داره وافعا :n08:
تو قسمت خرید ترافیک برین از پنل باید دو گزینه باشه یکی حجم معمولی و یکی هم گیگ باکس اگه گیگ باکسی داشته باشی دیگه نمیتونین گیگ باکس جدید بگیرین یا حجم سرشماری رو گرفتین حواست به زمان سرویس هم باشه اگه از این موردا نیست زنگ بزنین به پشتیبانی.نقل قول:
در مورد قطع و وصلی احتمالا خطت نویز داره باید زنگ بزنی به پشتیبانی برات چک کنه و خطتو رو سرعت خاصی ببنده یا نهایتا با فرستادن کارشناس مشکلو بررسی کنن ولی قبلش میتونی با مرورگر بری به آدرس 192.168.1.1 و از قسمت اطلاعات خطت یه عکس بزاری تا بتونم بیشتر راهنماییت کنم
وقتی تو asiadl نسخه دو سال پیش کروم رو میزاره معلومه نسخه جدید حالیش نیست که :n15:نقل قول:
جالبه یکم بیشتر با گزینه هاش ور میرم میگه خطایی رخ داده است و در سوابق شما ثبت میشود :n04:
ممنون از جوابت دوست عزیزنقل قول:
اینم عکس
سرویس من "پیشنهاد ویژه 96 گیگی آسیاتک ، 90 گیگ 90 روز، 6گیگ در 12 ماه سرعت تا 10 مگ" هست در حال حاضر
حالا اگه مشکل از نویز خط باشه میشه سرویسمو به یه خط تلفن دیگه که داریم لنتقال بدن؟خونه چند تا خط تلفن داریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله متاسفانه خط شما 4 مگ بیشتر نمیکشه و با این وضعیت یا خطتون نویز داره که باید از سر خط چک بشه و یا به احتمال زیاد از مرکز مخابراتی مثل من دور هستین و هیچ کاریش نمیشه کرد اگه قطعی رو نمیتونین تحمل کنین زنگ بزنین تا خطتون رو 3 مگ ببندن تا راحت بشین البته قبلش از قسمت تنظیمات مودم این قسمت رو پیدا کنین و مثل شکل ست کنید و حتما annex A رو انتخاب کنید اگر M بود.نقل قول:
حتما تلفن خونه رو با اسپلیتر و به صورت جدا از مودم وصل کنید و مودم رو به یه پریز دیگه و بدون اسپلیتر وصل کنید.
اگه مشکل از دور بودن مرکز مخابراتی باشه با انتقال سرویس به خط دیگه که تو همون خونه هست مشکل حل نمیشه.
نت بازم قطعه :n41:
سلام
سرویس عصرانه فعال شد
سرعت شب و روز
ساعت رایگان
سرور داخلی و خارجی رو 10مگ هست
ساعات رایگان هم کنتور نداره
من اردبیل هستم
دوستان دیفالت استریم اسیاتک روی 10 مگ هستش الان لاین پروفایل 24 مگ هم اسیاتک اورده دان استریم 24 مگ و اپ استریم 3 مگ هم داره اگر خطتون کشش داره زنگ بزنید بهشون بگید استریم خط رو بالا ببرن
طرح عصرانه سرعت ساعت رایگان محدود میشه به 250کیلوبایت میرسه طرح صبحانه هم خیلی وقته که محدود شده....
سلام. مطمئنی دوست عزیز 24 مگ میبنده رو کدوم سرویس ؟نقل قول:
شما با همین 10 مگ زندگی کن من زنگ زدم خط 10 مگم رو کردن 6نقل قول:
مباركه دوست عزيزنقل قول:
قابل توجه دوستايي كه ميگفتند سرعت كم ميشه و از اين حرفا !
ولي اين سرويس چيزي به اسم رايگان نداره ! اون بازه 4 تا 8 از حجم 256 گيگيتون كم ميشه و اصلا رايگان نيست حواستون باشه به خيال رايگان بودن حجمتون نپره
منم اين سرويس رو بعد تموم شدن سرويس فعليم ميگيرم
سلامنقل قول:
این عصرانه همونه که در سایتش نوشته 356 گیگ 1.5 ساله و 99 هزر تومان؟؟؟
میشه یه تست سرعت بذارید؟؟ ممنونم:n12:
در سایت آسیاتک سرعت این سرویس را 128 کیلوبیت تا 16 مگابیت نوشته اند یعنی ممکن است سرعت را کم کنند ولی با توجه به اینکه با پول سرویس یک ماهه سرویس 18 ماهه میگیریم به ریسکش می ارزد. در مورد ساعت 16 تا 20 هم اگر حجم محاسبه شود باید برای مشترک هم قابل مشاهده باشد در غیر اینصورت خلاف مقررات است و مشترک میتواند به سایت 195 شکایت کند و درخواست جبران خسارت کند.نقل قول:
با نمایندگی صحبت کردم گفت نامحدود هست مثل سرویس صبحانهنقل قول:
گفت خیالت راحت هرچقدر میخوای دانلود کن
نیازی به نمایندگی نبود من قبلا گفته بودم یا کلا رایگانه یا سرعت محدود میشه فعلا هم یه نفر گفتن که سرعتشون محدوده.نقل قول:
ولی خب کسی که با آسیاتک آشنا نباشه هیچ وقت نمیاد ۲۶۵ گیگو تو یه هفته استفاده کنه میترسه :n02:
حتمن نمایندگی رو حساب اینکه 265 گیگ حجم خیلی زیادیه بهتون گفته نامحدوده و هرچقدر میخوایید دانلود کنیدنقل قول:
همه شرکت ها جشنواره فروش گذاشتن ولی اینی که اسیاتک گذاشته از هر لحاظ از همه بهتره
حتمن از های وب تخلیه میکنم و میام اینو میخرم
این آسیاتک گور به گور شده پدر منو درآورد تا تخلیه بشه 26روز طول کشید (از 195 هم شکایت کرده بودم بعد درخواست تخلیه)
بر باعث و بانیش لعنت
معلوم نیست این خرابه رو کی میگردونه
فرقی نمیکنه بهشون بگید واستون اوکی میکنننقل قول:
من که به چشم نبینم باور نمیکنم والا اگه واقعا میبنده ارزش داره بیایم سمت اسیاتک با این جشنواره عصرانه
با سلام خدمت دوستان عزیز.یک سوال درباره سرویس گیگا باکس داشتم
اول اینکه یک سرویس جدید گذاشته یک ماهه 50 گیگ سی روزه که می شه یک سرویس یک ماهه خرید و بعد گیگا باکس رو شارژکرد.
حالا سوال من این هست که آیا با خرید این سرویس گیگا باکس سرعت محدود می شه؟ منظورم اینه که سرعت دانلود که من که حدودا 900kb هست به سرعت سرویس من که 2mg هست تقلیل پیدا می کنه؟
دوم اگه سرویس من شامل دانلود نا محدود شبانه باشه با گرفتن ترافیک گیگا باکس غیر فعال می شه ؟ یعنی اگه شبانه دانلود کنم از گیگاباکس کم می شه؟
با تشکر
نه سرعتتون محدود نمیشهنقل قول:
دانلود شبانه از گیگ باکستون کم نمیکنه
سرویس صبجانه هم همین طور بودنقل قول:
تا الان 1400 گیگ دانلود داشتم و همچنان رایگان هست
واقعا اگه اینطور بشه یه سرویس فوق العاده میشه که رودست نداره :n06:نقل قول:
شاید اینطور سرویسا باعث بشن جوونای مردم تا لنگ ظهر نخوابن :n21: افسردگی گرفتیم بوخودا :n28:
اصلا بایست ساعات رایگان رو خود کاربر بنا به نیازش انتخاب کنه چرا همش نصف شب آخه؟؟؟
نقل قول:
شما در ساعات رایگان سرعتتون افت میکنه ؟
نه صرفا دانلود ؛ سرعت وب گردی در ساعات رایگان پایین تر میاد ؟
سرویس عصرانه از چه ساعتی تا چه ساعتی رایگانه؟؟؟؟نقل قول:
هزینه کل این سرویس چقده با مالیات ؟نقل قول:
اصلا افت سرعت ندارمنقل قول:
صبحانه که دیگه ارایه نمیشهنقل قول:
اما من با تخفیف 20هزار تومن دادم
- - - Updated - - -
16الی20نقل قول:
با مالیات و ... 115هزار گرفتن
سلام دوستان سرعت سرور خارجی رو این سرویس عصرانه چقدر هستش ؟؟
سلام دوستان
من سرویس سه ماهه 90 گیگ دارم و مطابق یکی دو سال قبل سرعت دانلودم عالی و حول و حوش 1 مگ بود
اما الان یه هفتست شدیدا کاهش سرعت دانلود دارم و رسیده تقریبا به 200kb/s
چندبار زنگ زدم یکی میگه مشکل از مرکز مخابراتتیونه اون یکی میگه اسپلیتر جدا کن دوباره این یکی میگه یخچالو از برق بکش :n02:
خلاصه جوابای چرت و پرت دیگه خودتون بهتر از من میدونین!
من کارم جوریه که نیاز به سرعت دانلود و حجم دانلود بالا دارم
با این اوصاف چه پیشنهادی برام دارین؟
تو شرکت های دیگه سرعت دانلود چجوریه؟
آیا برم شاتل یا های وب؟
یا اوضاع اونا وخیم تره؟
من به شما پیشنهاد استفاده ار بسته های شبانه همراه اول یا ایرانسل رو می دم
برای اطلاعات بیشتر به تاپیکشون مراجعه کنید
الآن دارم از بیرون میام سر کوچمونو کندن دارن فیبر نوری میکشن این دو روزه نت هم قط میشه
حالا تکلیف من با آسیاتک چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
الآنم نتم وصله ولی ای پی ۳۷ میگیره و تو پنل منو آفلاین زده حجم و ریز مصرف پریده اصلا هیچی نمیاره لازمه زنگ بزنم پشتیبانی؟؟نقل قول:
سلام دوستان
سرویس فعلی من
اينترنت حجمي صبحانه آسياتکي 12گيگ ماه با سرعت 6مگ از ساعت6 تا 10 صبح 1395 گيگ رايگان پایان سرویس : 1396/02/17
هست. همون اوایل 50 گیگ هم اضافه خریدم، الان کلا 5 گیگ دیگه واسم مونده.
الان با توجه به شرایطی که میگم بهترین سرویس واسه من چیه؟
ساعت رایگان واسم مهم نیست چون دانلود خاصی ندارم و اصلا اون موقع که ساعت رایگانه خونه هم نیستم. یه چیزی میخوام برای هر گیگ کمترین مبلغ واسم بیوفته
به نظرتون بهترین سرویس واسه من چیه؟ همین سرویس رو حجم جدید واسش بخرم بهتره یا برم یه سرویس دیگه؟
با تشکر :n16:
سلام. عجیبه محدود نشدید. آیا هر روز دانلود میکردید و یا واسه اینکه یه وقت محدود نشید بین روزا فاصله داشت؟ راستی تهرانید؟نقل قول: